Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Kala - nie mam pomysłu na taras. Marzy mi się drewno ale niestety muszę sobie wybić z głowy. Podobają mi się jeszcze takie płytki jak u an.i w domu w sieni te jasne różnych rozmiarów ale też nie mam kasiorki.

Aga - pewnie że się włóczę, bo co mi pozostaje. U mnie nic się nie dzieje więc zabrałam się za odświeżanie kuchni w mieszkaniu i już żałuję - spuściłam na męża rozmowę z panem dotyczącą gładzi na suficie i ścianach - ja już na to nie mam siły, przeceniłam się.

A propos deseczki - nie wierzę:no: na pewno się zbyt ostro oceniasz.

Gdyby jednak było tak jak mówisz to pamiętaj - PIERWSZE KOTY ZA PŁOTY.

Nooo jasne ! Bo ja cipkę mam na oku myślisz !

Krasz ...czy jak go tam zwał ...rozpuszcza farbę pierwszą ...

Farba druga rozpuszcza krasz !

Lakier rozpuszcza farbe drugą ! No kurwicy można dostać ...

Wszystko sie wzięło i zaczęło glabać ... do tego nie wiem co to znaczy mientki pendzelek !

Wszystkie robią kreski i rowki ! Nie kupię juz ani jednego ...bo mam arsenał !

Nooo jasne ! Bo ja cipkę mam na oku myślisz !

Krasz ...czy jak go tam zwał ...rozpuszcza farbę pierwszą ...

Farba druga rozpuszcza krasz !

Lakier rozpuszcza farbe drugą ! No kurwicy można dostać ...

Wszystko sie wzięło i zaczęło glabać ... do tego nie wiem co to znaczy mientki pendzelek !

Wszystkie robią kreski i rowki ! Nie kupię juz ani jednego ...bo mam arsenał !

Zacytuję mojego brata: weź nie pierdziel baby.

Rozpieszczasz się i tyle.

Miękki pędzelek to taki, który pozostawia delikatne ślady pociągnieć włosiem. Ugina się przy każdym lekkim nacisku w przeciwieństwie do twardego np ze szczeciny.

Przy okazji zaprezentuję ciebie. Ale że farba się rozpuszcza od krasza i lakier rozpuszcza farbę...... A może za szybko to było i farby nie zdążyły wyschnąć?

Wsysko suche było ...ale się zmocyło spowrotem ...i siem rozłaziło ...

Baby nie pierdzielem ...wolem chłopców ...

I nie krzycz na mnieeeeeeee :cry::cry::cry::cry::cry:

Miałaś mnie uuuuuuczyć a ty mnie zniechemcasz buuuuuuuuu

(Bo strzelę w łeb ! )

JAK BYM KSYCAŁA TOBYM DUUZYMI LITERAMI PISAŁA OSIOLICO JEDNA.

UCYĆ BEDEM CIEM DALEJ

I......................nie rycz mała nie rycz, ja znam te wasze numery:hug:

yyyyy ! Sie nagadała !

Ja kolcok jezdem nie łoślica !

Albo spilok ...albo iglok ... Ale nie oślica ty ...ty ... Ty ...centkowany worku na pchły ! :D:d:d

bedzies mie ucyć ? :rolleyes:

ooooooooooooooo :mad::mad::mad: wypraszam sobie. Nie mam pchełóf (ani ja ani mój kot, my sie myjemy !!!!) i uważaj sobie ty iglaku bo ci igły z d........y powyrywam :p

Wcale nie umiom pływać. Bajki opowiadasz. Sama widziałam, jak mój pies miał pchły to po kąpieli jak się wytrzepał to na wannie przytopione leżały.

Czyste koty, te paskowane i te cieniowane pchełów nie majom. I kropka i koniec!!!!!

Akrylówka po wyschnięciu zachowuje się jak farba olejna (myślę o takiej jak się obrazy maluje). Pewnie że potem za wodą nie przepada bo może się odmięknąć. Przeca malowałam u siebie lakierem na akrylówce i nic jej nie zrobił i to był na dodatek ten śmerdzący nie wodorozpuszczalny. A farba na kraszu pięknie pękała natychmiast po pierwszych pociągnięciach.?????

No nie wiem chyba musimy to zrobić razem w jakiś zimowy wieczorek albo przez skypa co?