sipatka 15.02.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 O remoncie piszę w dzienniku. A co!!!!! Trzeba go podnieść bo spadnie na ostatnie miejsce. A tera lete do banku. cdn jak pisałam w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ja hukać nie chciałam Ale do dziennika leeecęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Sipatka!!!! To Cie chyba jednak huknę Fotyyyy daj. Ja chcę zobaczyć ten dywan i podłogę i cała resztę też. O przyswajaniu wiedzy , przez nastolatki, o dbaniu o mienie powierzone -wiem i to nawet sporo. Mam takie dwie niereformowalne sztuki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) :lol2::lol2::lol2: ściągam już na Tiny Pic Edytowane 15 Lutego 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nie uwierzysz... otworzyły mi się wszystkie zdjęcia, oprócz tego na którym jest sprawca całego zamieszania:( . To jedno otwiera się do połowy. Ale i tak jestem usatysfakcjonowana i hukać nie będę Jesooo zrobiłaś zadymę w pokoju jak się patrzy, a na zdjęciach porządeczek. Jak to robisz? U mnie jak jest remont to burdello bum bum i koniec, inaczej się nie da. Panele bardzo ładne, a najbardziej podobają mi się na ostatnim zdjęciu. Jakie to? No w ogóle zuch dziewczynka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zobaczyłam, zobaczyłam :D Sprawce zamieszania remontowego, znaczy sie. Wart był tej pracy, bo pokoik śliczniutki i przytulny , że cmok, cmok. Sipatka, a nie mogłaś tej wiosny troszku ze wsi do miasta zabrać? Niech zima wie, ze my wiemy, że wiosna już idzie i sp...@#$#@..la . My chcemy wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 :oops: siem zawstydziłam......ale mi miło...... Strasznie mi przykro, że się jedno zdjęcie nie otworzyło, ale na szczęście na dalszych chyba widać 'tego dywana'. Porządek to taki nie był, większość drobnicy po prostu leżała u córki w pokoju - odgryzłam się za wieczny bajzel i teraz ja jej dołożyłam :lol2: Panele to jakiś dąb południowy albo północy z Practikera (piszę bo w każdym sklepie inne nazwy są). Zadyma w chałupie była, że hoho i jeszcze trochę do dokończenia zostało, ale wreszcie mogę sobie odpocząć bez nerwów i bez tej koszmarnej "złotej" tapety. Nie byłabym jednak sobą, gdybym już nie myślała o kolejnym remonciku.... muszę tylko (ku uciesze mojego małża) uzbierać troszku kasiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zobaczyłam, zobaczyłam :D Sprawce zamieszania remontowego, znaczy sie. Wart był tej pracy, bo pokoik śliczniutki i przytulny , że cmok, cmok. Sipatka, a nie mogłaś tej wiosny troszku ze wsi do miasta zabrać? Niech zima wie, ze my wiemy, że wiosna już idzie i sp...@#$#@..la . My chcemy wiosnę. Znaczy się mam przewieźć wieś do miasta? byłoby suuuper tylko gdzie ten dywan 15arów rozłożyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No żebyś więcej u Depsi nie płakała, że czujesz się osamotniona, to wpadłam z odwiedzinami. Nawet dziennik przejrzałam, trochę poczytałam i pooglądałam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Bardzo mnie miło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No żebyś więcej u Depsi nie płakała, że czujesz się osamotniona, to wpadłam z odwiedzinami. Nawet dziennik przejrzałam, trochę poczytałam i pooglądałam zdjęcia. też odwiedzam trochę poczytałem, ale zdjęć nie obejrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Zdjęcia z niewiadomych mnie osobiście przyczyn otwierają się różnie... jedne wcale inne w kawałkach... Nie mniej jednak pozdrówka od Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A ja zdjęcia obejrzałem, ale nie poczytałem. Po każdych przeczytanych trzech słowach zapałki łamią się w ślepiach pod ciężarem powiek. Może jutro jakieś stemple z budowy przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Zdjęcia z niewiadomych mnie osobiście przyczyn otwierają się różnie... jedne wcale inne w kawałkach... Nie mniej jednak pozdrówka od Osia w robocie wcale , sprawdzę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Bo do tych zdjęć - jak do mnie - trzeba mieć duuuużo cierpliwości. Baaardzo długo się otwierają, ale się otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.02.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja też mam problem......widzę tylko górną część zdjęcia:( Kilka udało mi się obejrzeć po skopiowaniu adresu z właściwości i otwarciu w nowym oknie...ale to trochę trwa przy tym moim czołgu Remont bardzo udany, ta żółta tapeta rzeczywiście była trochę nie teges....podoba mi się ta przy stole i fajne panele A wiosny to Ci zazdraszczam ,u mnie leży śnieg i mróz szczypie jak ch...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dzięki Rynka fajnie zbierać takie pochwały....A gdzie Ty w Polsce zaległaś że taki śnieg leży i mróz szczypie jak .........???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Piękna Warmia i Mazury psia mać Na dodatek mężuś pojechał na saksy do stolicy i sama bujam się z piecem...wrrrr....dwa razy wstaję w nocy i zapierniczam do kotłowni. A że kotłownię mamy na zewnątrz to szczegół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 O ja piernicze, to nie zazdroszczę.... chybabym sobie grzejnik do sypialni założyła..... Co prawda ja w nocy też zwykle ze dwa razy wstaję, ale nie żeby do pieca dorzucać tylko na siusiu....... ale przecież w ciepełku, po omacku, sik sik do łóżeczka. A to się nie da jakiegoś dozownika do tego pieca dołączyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (...) ja w nocy też zwykle ze dwa razy wstaję, ale nie żeby do pieca dorzucać tylko na siusiu....... (...) A to się nie da jakiegoś dozownika do tego pieca dołączyć??...a ty u siebie nie możesz tego dozownika odłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts