Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie uwierzysz... otworzyły mi się wszystkie zdjęcia, oprócz tego na którym jest sprawca całego zamieszania:( . To jedno otwiera się do połowy.

Ale i tak jestem usatysfakcjonowana i hukać nie będę :D

Jesooo zrobiłaś zadymę w pokoju jak się patrzy, a na zdjęciach porządeczek. Jak to robisz? U mnie jak jest remont to burdello bum bum i koniec, inaczej się nie da.:D

Panele bardzo ładne, a najbardziej podobają mi się na ostatnim zdjęciu.:yes: Jakie to?

No w ogóle zuch dziewczynka jesteś :D

Zobaczyłam, zobaczyłam :D:D

Sprawce zamieszania remontowego, znaczy sie.

Wart był tej pracy, bo pokoik śliczniutki i przytulny , że cmok, cmok. :hug:

Sipatka, a nie mogłaś tej wiosny troszku ze wsi do miasta zabrać? Niech zima wie, ze my wiemy, że wiosna już idzie i sp...@#$#@..la . My chcemy wiosnę.

:oops::oops: siem zawstydziłam......ale mi miło...... :wiggle:

Strasznie mi przykro, że się jedno zdjęcie nie otworzyło, ale na szczęście na dalszych chyba widać 'tego dywana'.

Porządek to taki nie był, większość drobnicy po prostu leżała u córki w pokoju - odgryzłam się za wieczny bajzel i teraz ja jej dołożyłam :p:lol2:

Panele to jakiś dąb południowy albo północy :rolleyes: z Practikera (piszę bo w każdym sklepie inne nazwy są).

Zadyma w chałupie była, że hoho i jeszcze trochę do dokończenia zostało, ale wreszcie mogę sobie odpocząć bez nerwów i bez tej koszmarnej "złotej" tapety.

Nie byłabym jednak sobą, gdybym już nie myślała o kolejnym remonciku.... muszę tylko (ku uciesze mojego małża) uzbierać troszku kasiorki :lol2::lol:

Zobaczyłam, zobaczyłam :D:D

Sprawce zamieszania remontowego, znaczy sie.

Wart był tej pracy, bo pokoik śliczniutki i przytulny , że cmok, cmok. :hug:

Sipatka, a nie mogłaś tej wiosny troszku ze wsi do miasta zabrać? Niech zima wie, ze my wiemy, że wiosna już idzie i sp...@#$#@..la . My chcemy wiosnę.

Znaczy się mam przewieźć wieś do miasta?;) byłoby suuuper tylko gdzie ten dywan 15arów rozłożyć??

Ja też mam problem......widzę tylko górną część zdjęcia:( Kilka udało mi się obejrzeć po skopiowaniu adresu z właściwości i otwarciu w nowym oknie...ale to trochę trwa przy tym moim czołgu :mad:

Remont bardzo udany, ta żółta tapeta rzeczywiście była trochę nie teges....podoba mi się ta przy stole i fajne panele :yes:

A wiosny to Ci zazdraszczam ,u mnie leży śnieg i mróz szczypie jak ch...a :bye:

O ja piernicze, to nie zazdroszczę.... chybabym sobie grzejnik do sypialni założyła..... Co prawda ja w nocy też zwykle ze dwa razy wstaję, ale nie żeby do pieca dorzucać tylko na siusiu....... ale przecież w ciepełku, po omacku, sik sik do łóżeczka.

A to się nie da jakiegoś dozownika do tego pieca dołączyć??