sipatka 17.02.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Yeti !!!!!! Ty się dzisiaj doigrasz !!!! Zobaczysz !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.02.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No właśnie mam nadzieję, że do następnej zimy dorobimy się nowego pieca z takim właśnie ustrojstwem.....w tym roku zabrakło funduszy ....poza tym przeprowadzaliśmy się na wariackich papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Acha następna "na wariackich papierach" - co to się forum khmmm no tych nooo - aż się boję pisać - WARIATÓW ?????? robi?????? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ...a ty u siebie nie możesz tego dozownika odłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 17.02.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mam wrażenie że to forum już dawno takie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mam wrażenie że to forum już dawno takie jest :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No jestem nie rycz już bo mi podłogę łzami zalewasz!!!!! Też na wariackich papierach, ale ja to od dawna wiem, że wariatka jestem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 trochę poczytałem, ale zdjęć nie obejrzałem A ja zdjęcia obejrzałem, ale nie poczytałem. To się uzupełniliście. w ciepełku, po omacku, sik sik do łóżeczka. Śpisz sama - jak mniemam? Acha następna "na wariackich papierach" - co to się forum khmmm no tych nooo - aż się boję pisać - WARIATÓW ?????? robi?????? ;) Za czasów mojej przeprowadzki już było, to czemu teraz nagle miałoby znormalnieć? Też na wariackich papierach, ale ja to od dawna wiem, że wariatka jestem!!!!! Potwierdzam (przez grzeczność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 :rotfl:Ale mnie Agduś ubawiłaś :lol2: co spojrzę na to swoje sik sik do łóżeczka i twój komentarz - Śpisz sama - jak mniemam? to ryczę ze śmiechu. Co to jedno "i" potrafi w życiu człowieka zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No jestem nie rycz już bo mi podłogę łzami zalewasz!!!!! Też na wariackich papierach, ale ja to od dawna wiem, że wariatka jestem!!!!! Już nie ryczę, bo gdybym tak miała czekać, na waszą (no niektórych) reakcję, to bym sobie basen wypełniła łzami a nie tylko Twoją podłogę zalała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Miałam napisać "nie płacz tyle", ale doszłam szybko do wniosku, że co wypłaczesz, tego nie wysikasz... do łóżeczka. Spadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Miałam napisać "nie płacz tyle", ale doszłam szybko do wniosku, że co wypłaczesz, tego nie wysikasz... do łóżeczka. Spadam! :lol2: I tak cię złapię, polezę do ciebie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dżizas, wreszcie się dopchałam, ufff... Zdjęcia otwierają się wybiórczo, ale chyba w miarę obejrzałam - fajnie, czyściutko u ciebie! Ty z tymi remoncikami to z Brazą byś się nadała, obie nie możecie dać spokoju. Zmiany, zmianki, zmianeczki... Wygląda bardzo ładnie, teraz to już chyba za domek się zabierz. Czekam na zdjęcia z wykończeniówki i urządzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) Tak czas się wziąć za domek ale ................ "Po pierwsze primo": Wykończeniówka w domku potrzebuje ładnej pogody i w miarę ciepełka, czyli wiosny, bo teraz to w domku jest +3 st. C. Rozpalać nie ma sensu, na jeden dzień, nocować się raczej nie da, chyba że z soplami u nosa . Więc trzeba poczekać. "Po drugie primo":lol: Robić w domku to możemy tylko w weekendy (i to nie wszystkie, bo niektóre małż w pracy spędza), albo w urlop a to stanowczo za mało czasu żeby i w ogrodzie i w domku. Dlatego góra ziemi jeszcze nadal szarogęsi się w Sipatkowie. "Po trzecie primo" - a właściwie to powinno być po pierwsze - kasiorki brak. A kiedy odpoczynek ??? Zasłużone lenistwo ???? Z tym lenistwem to tak jakiś tydzień a potem to znowu by się człowiek za coś zabrał (jak nie w domu to w ogrodzie) więc.... jak tylko się zrobi troszkę cieplej pędzę do Sipatkowa robić, wykańczać, malować, wiercić, zawieszać, montować, składać, ozdabiać..... żal mi tylko wtedy, że doba jest taka krótka !!!!!! I rączka jakby do formy wróciła Edytowane 18 Lutego 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 "Po drugie primo":lol: Robić w domku to możemy tylko w weekendy (i to nie wszystkie, bo niektóre małż w pracy spędza), albo w urlop a to stanowczo za mało czasu żeby i w ogrodzie i w domku. Dlatego góra ziemi jeszcze nadal szarogęsi się w Sipatkowie. "Po trzecie primo" - a właściwie to powinno być po pierwsze - kasiorki brak. Ad. "po drugie..." Wyjście jest proste - przeprowadźcie się! Nie trzeba będzie przyjeżdżać, żeby coś zrobić! Ad. "po trzecie..." Wyjścia nie ma... No chyba, żeby jakiś napad na bank, ale żeby potem nie było, że podżegałam, to się odżegnuję od pomysłu. Głupi pomysł! Głupi!http://www.bandyci.org/img/glupek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Bardzo głupi! Bardzo! Zwłaszcza, jak się go realizuje samemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 he, he.........ja ostatnio była przesłuchiwana na policji w sprawie napadu na bank :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) To może we trzy.... zawsze to raźniej a Kala jako przeszkolona na czatach będzie Edytowane 18 Lutego 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 jestem ZA !!! .......tylko jak juz ryzykować to na DUŻĄ kase :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 sipatka..........a Ty miałaś wczoraj fotki wkleic w moim "we wontku" o Chorwacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts