Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trochę poczytałem, ale zdjęć nie obejrzałem :no::(

A ja zdjęcia obejrzałem, ale nie poczytałem.

;)

To się uzupełniliście.

w ciepełku, po omacku, sik sik do łóżeczka.

Śpisz sama - jak mniemam?

Acha następna "na wariackich papierach" - co to się forum khmmm no tych nooo - aż się boję pisać - WARIATÓW ?????? robi?????? :o;):lol:

Za czasów mojej przeprowadzki już było, to czemu teraz nagle miałoby znormalnieć?

Też na wariackich papierach, ale ja to od dawna wiem, że wariatka jestem!!!!!

Potwierdzam (przez grzeczność).

No jestem nie rycz już bo mi podłogę łzami zalewasz!!!!!

Też na wariackich papierach, ale ja to od dawna wiem, że wariatka jestem!!!!!

Już nie ryczę, bo gdybym tak miała czekać, na waszą (no niektórych) reakcję, to bym sobie basen wypełniła łzami a nie tylko Twoją podłogę zalała :mad::p:lol2:

Dżizas, wreszcie się dopchałam, ufff...

Zdjęcia otwierają się wybiórczo, ale chyba w miarę obejrzałam - fajnie, czyściutko u ciebie!

Ty z tymi remoncikami to z Brazą byś się nadała, obie nie możecie dać spokoju. :lol2:

Zmiany, zmianki, zmianeczki... :rotfl:

Wygląda bardzo ładnie, teraz to już chyba za domek się zabierz. ;)

Czekam na zdjęcia z wykończeniówki i urządzania. :D

Tak czas się wziąć za domek ale ................

"Po pierwsze primo": :lol: Wykończeniówka w domku potrzebuje ładnej pogody i w miarę ciepełka, czyli wiosny, bo teraz to w domku jest +3 st. C. Rozpalać nie ma sensu, na jeden dzień, nocować się raczej nie da, chyba że z soplami u nosa :lol2:. Więc trzeba poczekać.

"Po drugie primo":lol: Robić w domku to możemy tylko w weekendy (i to nie wszystkie, bo niektóre małż w pracy spędza), albo w urlop a to stanowczo za mało czasu żeby i w ogrodzie i w domku. Dlatego góra ziemi jeszcze nadal szarogęsi się w Sipatkowie.

"Po trzecie primo" :lol:- a właściwie to powinno być po pierwsze - kasiorki brak.

A kiedy odpoczynek ??? Zasłużone lenistwo ????

Z tym lenistwem to tak jakiś tydzień :yes: a potem to znowu by się człowiek za coś zabrał :lol: (jak nie w domu to w ogrodzie) więc.... jak tylko się zrobi troszkę cieplej pędzę do Sipatkowa robić, wykańczać, malować, wiercić, zawieszać, montować, składać, ozdabiać..... żal mi tylko wtedy, że doba jest taka krótka !!!!!!

I rączka jakby do formy wróciła :lol2:

Edytowane przez sipatka

"Po drugie primo":lol: Robić w domku to możemy tylko w weekendy (i to nie wszystkie, bo niektóre małż w pracy spędza), albo w urlop a to stanowczo za mało czasu żeby i w ogrodzie i w domku. Dlatego góra ziemi jeszcze nadal szarogęsi się w Sipatkowie.

"Po trzecie primo" :lol:- a właściwie to powinno być po pierwsze - kasiorki brak.

Ad. "po drugie..." Wyjście jest proste - przeprowadźcie się! Nie trzeba będzie przyjeżdżać, żeby coś zrobić!

Ad. "po trzecie..." Wyjścia nie ma...

No chyba, żeby jakiś napad na bank, ale żeby potem nie było, że podżegałam, to się odżegnuję od pomysłu. Głupi pomysł! Głupi!http://www.bandyci.org/img/glupek.gif