sipatka 18.02.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 sipatka..........a Ty miałaś wczoraj fotki wkleic w moim "we wontku" o Chorwacji;) Coś Ty Kalunia, ja taka zabiegana jestem - wklejanie zdjęć to dla mnie udręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 sipatka.........Ty przez ten avatarek taka zabiegana jestes;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zawsze mi się wydawało, że to avatarek do siebie dopasowałam, ale może gdyby tak mniej biegał to kto wie ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (...)Dlatego góra ziemi jeszcze nadal szarogęsi się w Sipatkowie(...) Wszystkich problemów ci nie rozwiążę, ale na tą ziemię mogę się zapisać . A podpowiem ci jeszcze, że jakbyś tak jakiego grila wymyśliła, to ci bez problemu tą górę na butach rozniesiemy z resztą forumowej zwierzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wszystkich problemów ci nie rozwiążę, ale na tą ziemię mogę się zapisać . A podpowiem ci jeszcze, że jakbyś tak jakiego grila wymyśliła, to ci bez problemu tą górę na butach rozniesiemy z resztą forumowej zwierzyny Yeti nie ma problemu. Ja tam grila i w środku zimy mogę zrobić, tylko nie wiem, czy zamarznięta góra da się roznieść na butach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Kwestia samozaparcia i ilości butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Muszę sobie wkleić żeby nie zagubić http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173462-Internet-bezprzewodowy-kt%C3%B3ry-operator-najlepszy ale jak zrobić, żeby to był link przekierowujący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Oooooo samo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Z tym netem bezprzewodowym orange to ja płaczę i płacę już kilka lat, bo nic innego mi nie chodzi.Muszę chyba następnym razem uprzeć się przy ofercie Freedom Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 To co z tym napadem? Bo mi kasa bardzo potrzebna... Jakby co, to mam na podorędziu prawnika - wypytam, co robić, a czego nie, żeby wyrok w razie wpadki był niższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Chyba same napadniemy, Agduś, Gospodynia to biega wciąż i kazała się w sieci szukać. Masz jakąś broń zabawkową? Ponoć doskonała do takich napadów, potem nie zarzucą nam napadu z bronią w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie mam, ale na Emausie sprzedają wspaniałe podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ja tam wolałabym bez żadnej broni, nawet atrapy. Preferuję obrabianie banku metodą "Na Kwintę". Bezpiecznie, skutecznie i bez ofiar (nawet ty ofiar losu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Sipatka - a jak my się do sejfu dostaniemy? Plan jakis masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 21.02.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ja tyż w ogromnej potrzebie finansowej.....przyjmiecie do spółki? Mogę na capach.....upsss, to znaczy na czatach stać czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.02.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Spoooko. Możesz Rynka i na czatach i z capem . Plan to pikuś. Jak się domy pobudowało - poprawiając projekty, planując kosztorys i rozsądne zakupy, żeby kasy starczyło to plan napadu na bank jest śmiesznie prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Izuś... Ty to spoko możesz rozwalić ich śmiechem, jak się będą za brzuchy trzymać i po ziemi ze śmiechu po jakim twoim dowcipie trzymać to reszta może sejfy plądrować... w biały dzień nie powinny być zamknięte, że sejfy oczywiście mam na myśli:yes:... ... i jakie bezkrwawe... tak jak kciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.02.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Izuś... Ty to spoko możesz rozwalić ich śmiechem, jak się będą za brzuchy trzymać i po ziemi ze śmiechu po jakim twoim dowcipie trzymać to reszta może sejfy plądrować... w biały dzień nie powinny być zamknięte, że sejfy oczywiście mam na myśli:yes:... ... i jakie bezkrwawe... tak jak kciałaś Pomyślę nad tym prześpię się z tym pomysłem i kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 To ja sobie poczytam jakieś kryminały i postaram się wnioski wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 A jak zabijemy ich śmiechem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts