AGP 22.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No nie, chwilę mnie nie było, a tu się już bajki zalęgły. Ale drogie Panie i Panowie, z tym Robin Hoodem to ostrożnie, bo on biednym rozdawał - będziecie się musieli podzielić. Ja wyciągam swe łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 .... z tym Robin Hoodem to ostrożnie, bo on biednym rozdawał - będziecie się musieli podzielić. Ja wyciągam swe łapki ... żadnego Robina nie ma ... jest Wilhelm Tell co strzela z gwoździ .... ... i się z reguły nie dzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Łiii tam A po forum już się rozeszło, że tu biednym kasę rozdają... a tu najwyżej z Gwoździa można dostać. Zabieram zabawki i idę pisać swoją bajkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Łiii tam A po forum już się rozeszło, że tu biednym kasę rozdają... a tu najwyżej z Gwoździa można dostać. Zabieram zabawki i idę pisać swoją bajkę... Jak w każdej plotce jest w tym ziarno prawdy. Ino że nie "biednym" a "biedni", nie "kasę" a "bank" i nie "rozdają", a "obrabiają". Reszta się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Jak w każdej plotce jest w tym ziarno prawdy. Ino że nie "biednym" a "biedni", nie "kasę" a "bank" i nie "rozdają", a "obrabiają". Reszta się zgadza. ... nic dodać nic ująć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jak w każdej plotce jest w tym ziarno prawdy. Ino że nie "biednym" a "biedni", nie "kasę" a "bank" i nie "rozdają", a "obrabiają". Reszta się zgadza. Jedno zdanie i od razu się rozjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Uwielbiam tę celność słowa u Agduś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 jest Wilhelm Tell co strzela z gwoździ .... Rozczarowałeś mnie... Miałam nadzieję, że chociaż z biedra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Noooo, dobra, termin jest i kwestia Robin Hoodów i innych takich ustalona, ale czy ktoś już wie, który to będzie bank???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 O kurkaaa wodna.Zapomniałyśmy o wyborze banku !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No, ups ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Nie No, ups ... tylko ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 sipatka co do zjazdu z drogi to ja mam taką samą sytuacje ja Ty. Zjazdu nie robilam i nie zamierzam. Projektu tez nie kupuję. Pozwolenie wydali owszem, ale kto mnie zmusi do budowy? Kto mi da na to pieniadze? Dlatego mam to w nosie, nie robie nic. A zjazd sobie musimy poprawić co też zrobimy ale bez żadnych projektów i innych takich. Poprostu kupie przepust i go wkopie bo obecnie droge mi woda z ulicy zalewa bo obok mam zatoczke autobusową i tam nie ma rowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No! Głupio by było, gdyby każda z nas bez wsparcia wpadła do innego banku.To jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dziewczyny (i chłopaki;)) Tylko jak już znajdziecie ten bank, to uważajcie co brać, żeby nie było jak tu:Dwie blondynki dokonały napadu na bank. Podzieliły się łupem w taki sposób, że każda wzięła po jednym zrabowanym worku. Spotykają się po roku:- Co było w twoim worku?- Milion złotych.- I co z nimi zrobiłaś?- A, wydaję powolutku. A w twoim?- Same rachunki.- I co z nimi zrobiłaś?- A, powolutku spłacam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Yuka, ja tam biorę ten pierwszy worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 To teraz już nikt z Tobą do żadnego banku się nie będzie chciał udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Hej sipatka wpadłam sprawdzić czy napad już dokładnie zaplanowany został?? dużo Was tutaj jest do podziału łupu !!!!! musicie wybrać BOGATY bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.03.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A znasz takowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No i najechaliśmy weekendowo sipatkowo. Jedni przyjechali odpoczywać, inni ruszyli do taczek, jeszcze inni męczyli się z meblami. Jednym słowem działo się wiele. Jednogłośnie także przegłosowano rozpoczęcie sezonu grilowego i tak też się stało Dziękujemy gospodarzom za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts