Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łiii tam

A po forum już się rozeszło, że tu biednym kasę rozdają... a tu najwyżej z Gwoździa można dostać.

Zabieram zabawki i idę pisać swoją bajkę... :lol:

Jak w każdej plotce jest w tym ziarno prawdy. Ino że nie "biednym" a "biedni", nie "kasę" a "bank" i nie "rozdają", a "obrabiają". Reszta się zgadza.

sipatka co do zjazdu z drogi to ja mam taką samą sytuacje ja Ty. Zjazdu nie robilam i nie zamierzam. Projektu tez nie kupuję. Pozwolenie wydali owszem, ale kto mnie zmusi do budowy? Kto mi da na to pieniadze?;) Dlatego mam to w nosie, nie robie nic. A zjazd sobie musimy poprawić co też zrobimy ale bez żadnych projektów i innych takich. Poprostu kupie przepust i go wkopie bo obecnie droge mi woda z ulicy zalewa bo obok mam zatoczke autobusową i tam nie ma rowu.

Dziewczyny (i chłopaki;)) Tylko jak już znajdziecie ten bank, to uważajcie co brać, żeby nie było jak tu:

Dwie blondynki dokonały napadu na bank. Podzieliły się łupem w taki sposób, że każda wzięła po jednym zrabowanym worku. Spotykają się po roku:

- Co było w twoim worku?

- Milion złotych.

- I co z nimi zrobiłaś?

- A, wydaję powolutku. A w twoim?

- Same rachunki.

- I co z nimi zrobiłaś?

- A, powolutku spłacam...

No i najechaliśmy weekendowo sipatkowo. Jedni przyjechali odpoczywać, inni ruszyli do taczek, jeszcze inni męczyli się z meblami. Jednym słowem działo się wiele. Jednogłośnie także przegłosowano rozpoczęcie sezonu grilowego i tak też się stało ;-)

Dziękujemy gospodarzom za miłe przyjęcie ;-)