Yeti 04.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ...noo - dziękujemy ...i polecamy się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.04.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ojjojojjjj ale się narobiło ! Nie było kiedy popisać w dzienniku a tyle się wydarzyło:). Goście Sipatkowo odwiedzili i duuużo dobrego po sobie zostawili:lol2:. Duuuużo ciepłych wspomnień i...... nieudeptany trawnik, ale za to panowie za górkę się dziarsko zabrali. Przyhamowała ich taczka i teraz to już naprawdę trzeba będzie kupić nową . Dziękujemy za wizytę i zapraszamy ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A znasz takowy? znam kilka bogatych banków.........tylko dzielić sie kasą ze mną nie chcą ....widze , że spotkanko mieliście udane, wesoło było, zazdroszcze Wam zabawy!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.04.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie zazdroszczaj tylko wpadaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie zazdroszczaj tylko wpadaj ! oj wpadłabym z ochotą.......tylko ta odległość ....ale kiedyś napewno się spotkamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Oooo, to jeszcze goście robotni są? I jak ja mam nie żałowac, że z tego najazdu u mnie nici??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 07.04.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A już myślałam że po ptokach, napad wykonany, łup podzielony i koza tylko puste worki zeżre......ale jeszczem zdażyła Idę poczytać co tam nowego w wiadomej kwestii. Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.04.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Normalnie gdzie nie zajrzę tam... koza ...urwała się chyba z postronka i tera po całym forumie loto:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tiiia, robotni goście ... a ja w ogródku posuwam jak ryjówka ... no to gdzie te goście robotne, no gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no dla przykładu ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ha - ja to już chyba mendą zostałam przez to rycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no dla przykładu ja Ale tylko dla przykładu, jakoś Cię qurna nie widzę w moim ogródku :rolleyes: No ... ulżyło mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Izula... to jeszcze jeden najazd i Ci te wszystkie fanfarałki co to pokupałaś siem zasadzom;)... i będziesz mogła do mnie przyjechać ... też się znajdzie coś do sadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Siema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Izula... to jeszcze jeden najazd i Ci te wszystkie fanfarałki co to pokupałaś siem zasadzom;)... i będziesz mogła do mnie przyjechać ... też się znajdzie coś do sadzenia Jakoś tak u mnie wychodzi z tymi roślinkami, że co myślę że już się obrobiłam to po drodze na wieś nowe zakupuję i znowu jestem w tyle. Najgorzej to jednak jest, że nie mam ich gdzie powsadzać, bo mi małż jeszcze dobrze ogródka nie przekopał. Ledwie setkę ligustrów posadziliśmy (zostało jeszcze 50 ale trzeba im teren przekopać), jak kochana moja mama zasiała mi ziarnko niepokoju. "A nie lepiej tuję brabanta? - liguster to same krzaki tylko a tuja to od razu zielona i duża od zaraz". No i co ja mam teraz zrobić, co wybrać??? Hę?? Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Siema! Cze Braza !! Czytałam u Ciebie, że już Ci roślinki w ogródku powschodziły (szczególnie te chrupiące, czerwone ale nie napiszę nazwy bo na bank "szczelę" byka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jakoś tak u mnie wychodzi z tymi roślinkami, że co myślę że już się obrobiłam to po drodze na wieś nowe zakupuję i znowu jestem w tyle. Najgorzej to jednak jest, że nie mam ich gdzie powsadzać, bo mi małż jeszcze dobrze ogródka nie przekopał. Ledwie setkę ligustrów posadziliśmy (zostało jeszcze 50 ale trzeba im teren przekopać), jak kochana moja mama zasiała mi ziarnko niepokoju. "A nie lepiej tuję brabanta? - liguster to same krzaki tylko a tuja to od razu zielona i duża od zaraz". No i co ja mam teraz zrobić, co wybrać??? Hę?? Brabanty te marketowe nie najlepsze som.... musieli byście im codziennie wiadro wody na łeb lać... a chyba codziennie nie jeździcie??? Sąsiad jeszcze z poprzedniego miejsca naszego dwa razy próbował bez podlewania... z 50% mu zostało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Oooo dzięki Ci Arctinco. U nas ziemia sucha jak pieprz i do tego mało tam pada, więc pewnikiem by pousychały. Zostaną więc ligustry - wulgarisy więc pewenikiem przetrzymają wiela - o ile się przyjmą.Bogu dzięki, że w tak niesprzyjających warunkach cyprysiki lawsona rosną dziarsko i tylko jeden nie przetrzymał zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Rzodkiewka wzeszła. Nie ekscytuję się jednak za bardzo, bo w zeszłym roku też wzeszła a jak przyszło co do czego to g... z niej zostało ... Jakoś mi nie podchodzą te tuje. Myślałaś o berberysach - mam czerwonego, za wiele nie wymaga, zimę przetrwał niczym nie osłonięty (poza zwałem śniegu). Ten mój to kurdupel jeszcze, sąsiadka ma już takiego poważnego - cudowne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witaj Izo!!! Widzę ,że pracowicie spędziłaś chwile na działeczce:) a i widzę ,że przybyli goście też pomagali;)....super i to się nazywa przyjemne z pożytecznym:lol2: Pozdrawiam serdecznie pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts