Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

Przyznaję Arctico że bardzo bym chciała do Ciebie w końcu dotrzeć i podziwiać na żywo owoce Twej i małża Twego pracy oraz cały wasz zwierzyniec i miśki (choć z daleka, i Franka łajzę i psice i kurki i kropeczki i może daniele się pokażą). Myślałam o lipcu jak będziemy mieli urlopy. Miałam nadzieję na czerwcowy jakiś weekend ale niestety plany nam się zmieniły.

Tak się bowiem złożyło, że w czerwcu mamy już dwie wyprawy. Małż albowiem postanowił spełnić żonine pragnienie i zafundował nam wycieczkę do Wiednia:lol:. Zaraz potem, ino dwa dni minom mamy wyprawę do Gdańska ale po co - o tym jeszcze sza !!!!! No i chyba ten czerwiec odpada ..............ale........... co się odwlecze to nie uciecze. I będzie jeszcze milej gdy tak oczekiwane spotkanie w końcu nastąpi :yes:

Edytowane przez sipatka

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Że przegrałam konkurencję z Wiedniem, to rozumiem - nie jestem ani tak stara, ani tak piekna jak Wiedeń.

Ale Gdańsk zamiast Depsiowa??? :eek:

Gdańsk się do nas nie umywa!

Że przegrałam konkurencję z Wiedniem, to rozumiem - nie jestem ani tak stara, ani tak piekna jak Wiedeń.

Ale Gdańsk zamiast Depsiowa??? :eek:

Gdańsk się do nas nie umywa!

Taka myśl mi przyszła do głowy - że tylko miasta im starsze tym pięknieją (i to też nie wszystkie).

A co do wyprawy do cię to były terminy weekendowe na końcówce czerwca chyba ??? Muszę jednak z małżem się dogadać bo mu cosik o tydzień urlop przesunęli i obawiam się, że jednak zmiany nastąpią (ehhh życie !).

Proszę jednak o uspokojenie się, zajedziem do Was koleżanko bez obaw - i na pewno jakoś AGP-ków i Jeżyków umówimy coby weselej było !!!

Iza, zdejmuj te nogi z nowego stołu!! :mad:

Oj przecie się nie zawali, schudłam ostatnio ciutkę :lol:.

przecie łumyte;)

I pachnące :lol2:

nieeee... na ryby jesteśmy umówieni...

A czy Ty wiesz, że on ze swojego stawu ryby łowi do jedzenia :eek::jawdrop: A ja myślałam, że on tylko takie ozdobne ma :rolleyes:

znowu ryby??

kotek kolejny raz tego nie przeżyje;)

cześć :)

Oj tam, zaraz nie przeżyje. Się go nie zabierze na eskapadę i tyle. Czego oczy nie widzą tego w kocim brzuszku nie brakuje co nie :yes:

A do Arctici to lepiej kotów nie brać bo te jej psie piękności odchudzą kota do gołych kości :lol: (co ja jadam że do rymu gadam ?:lol:)

przecie łumyte;)

I pachnące :lol2:

"jak kwiatki na łonce"...

sorry, nie mogłam się powstrzymać:popcorn:

A czy Ty wiesz, że on ze swojego stawu ryby łowi do jedzenia :eek::jawdrop: A ja myślałam, że on tylko takie ozdobne ma :rolleyes:

też bym łowiła... jakbym staw miała:rolleyes:... ino z tym zjadaniem byłby problem...

:cool:kolegów nie zjadam:wiggle:

A do Arctici to lepiej kotów nie brać bo te jej psie piękności odchudzą kota do gołych kości :lol: (co ja jadam że do rymu gadam ?:lol:)

nawet nie czuje jak jej się rymuje:lol2:

eeee... poczuła;)

...u mnie gepardzik zasuwa jak zawsze:D