sipatka 26.05.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Przyznaję Arctico że bardzo bym chciała do Ciebie w końcu dotrzeć i podziwiać na żywo owoce Twej i małża Twego pracy oraz cały wasz zwierzyniec i miśki (choć z daleka, i Franka łajzę i psice i kurki i kropeczki i może daniele się pokażą). Myślałam o lipcu jak będziemy mieli urlopy. Miałam nadzieję na czerwcowy jakiś weekend ale niestety plany nam się zmieniły. Tak się bowiem złożyło, że w czerwcu mamy już dwie wyprawy. Małż albowiem postanowił spełnić żonine pragnienie i zafundował nam wycieczkę do Wiednia:lol:. Zaraz potem, ino dwa dni minom mamy wyprawę do Gdańska ale po co - o tym jeszcze sza !!!!! No i chyba ten czerwiec odpada ..............ale........... co się odwlecze to nie uciecze. I będzie jeszcze milej gdy tak oczekiwane spotkanie w końcu nastąpi Edytowane 26 Maja 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Że przegrałam konkurencję z Wiedniem, to rozumiem - nie jestem ani tak stara, ani tak piekna jak Wiedeń. Ale Gdańsk zamiast Depsiowa??? Gdańsk się do nas nie umywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Do Gdańska to ona interesownie jedzie http://static.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/cavalier-king-charles-spaniel-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/cavalier-king-charles-spaniel-0064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Cicho gaduło jedna !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Że przegrałam konkurencję z Wiedniem, to rozumiem - nie jestem ani tak stara, ani tak piekna jak Wiedeń. Ale Gdańsk zamiast Depsiowa??? Gdańsk się do nas nie umywa! Taka myśl mi przyszła do głowy - że tylko miasta im starsze tym pięknieją (i to też nie wszystkie). A co do wyprawy do cię to były terminy weekendowe na końcówce czerwca chyba ??? Muszę jednak z małżem się dogadać bo mu cosik o tydzień urlop przesunęli i obawiam się, że jednak zmiany nastąpią (ehhh życie !). Proszę jednak o uspokojenie się, zajedziem do Was koleżanko bez obaw - i na pewno jakoś AGP-ków i Jeżyków umówimy coby weselej było !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Iza, zdejmuj te nogi z nowego stołu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 przecie łumyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 aaaa... zapomniałam... w lipcu to Wam końskie muchy dupska zetną... i nie tylko zadki zresztą. Niestety nie jest to fajny miesiąc przez to dziadostwo:sick:... tak było w zeszłyum roku, może w tym jakoś lepiej będzie;)... no i Yetusia zabierzcie po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.05.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 no i Yetusia zabierzcie po drodze... a co taras trza poprawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.05.2011 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 nieeee... na ryby jesteśmy umówieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 nieeee... na ryby jesteśmy umówieni... znowu ryby?? kotek kolejny raz tego nie przeżyje;) cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.05.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Iza, zdejmuj te nogi z nowego stołu!! Oj przecie się nie zawali, schudłam ostatnio ciutkę . przecie łumyte I pachnące nieeee... na ryby jesteśmy umówieni... A czy Ty wiesz, że on ze swojego stawu ryby łowi do jedzenia A ja myślałam, że on tylko takie ozdobne ma znowu ryby?? kotek kolejny raz tego nie przeżyje;) cześć Oj tam, zaraz nie przeżyje. Się go nie zabierze na eskapadę i tyle. Czego oczy nie widzą tego w kocim brzuszku nie brakuje co nie A do Arctici to lepiej kotów nie brać bo te jej psie piękności odchudzą kota do gołych kości (co ja jadam że do rymu gadam ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to się uchichrałam z tej waszej polemiki http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.05.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to się uchichrałam z tej waszej polemiki http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Grunt to dobry humor !!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 sipatka co się stało bo w miejscu stoisz ( w avatarku) znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.05.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 przecie łumyte I pachnące "jak kwiatki na łonce"... sorry, nie mogłam się powstrzymać A czy Ty wiesz, że on ze swojego stawu ryby łowi do jedzenia A ja myślałam, że on tylko takie ozdobne ma też bym łowiła... jakbym staw miała:rolleyes:... ino z tym zjadaniem byłby problem... :cool:kolegów nie zjadam:wiggle: A do Arctici to lepiej kotów nie brać bo te jej psie piękności odchudzą kota do gołych kości (co ja jadam że do rymu gadam ?) nawet nie czuje jak jej się rymuje:lol2: eeee... poczuła;) ...u mnie gepardzik zasuwa jak zawsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Oooo, ten interes gdański bardzo, bardzo - też bym pewnie nie odpuściła. No dobrze, to ja poczekam trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.05.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Oooo, ten interes gdański bardzo, bardzo - też bym pewnie nie odpuściła. No dobrze, to ja poczekam trochę... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ale jesteście tajemnicze....co to w tym Gdańsku jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 To już ona musi sama powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts