Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie nalegasz - spoko. AGP-ek wkleił wcześniej zdjęcie tego "interesu" co go mamy do odebrania w Gdańsku... reszta po powrocie.

Dobra dawaj tego czworonoga ...tylko błagam nie wołaj na niego "interes" !

:D

To ile jeszcze musisz czekać na ten Gdańsk?

stanowczo za długo aż do 18 czerwca :(.

Dobra dawaj tego czworonoga ...tylko błagam nie wołaj na niego "interes" !

:D

ŻYJESZ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Byle do łóżka się nie pchał - brrrr...

oj w naturze to one mają spanie właśnie w łóżeczku z ludziami :lol2: i jeszcze pochrapują :lol2:

a imię już wybrane bo rozumiem interes odpada, choć u mnie na osiedlu kobitka miała psa o imieniu Tajniak i jak go wołała to wszyscy się oglądali a potem wszyscy wytrzeszczali gały bo to był maleńki pieseczek ledwo go było widać:lol2:
a imię już wybrane bo rozumiem interes odpada, choć u mnie na osiedlu kobitka miała psa o imieniu Tajniak i jak go wołała to wszyscy się oglądali a potem wszyscy wytrzeszczali gały bo to był maleńki pieseczek ledwo go było widać:lol2:

Chyba się ludziom tajniak z mięśniakiem kojarzył. A psiunek to pewnie "śpieg sioguna":yes:

Powiem tak:

o imię toczy się wojna. Co podoba się mi nie podoba się córce i odwrotnie. Jak już się dopasowuję do tego co się Madziuli podobało, to teraz jej już się nie podoba i tak wkoło Wojtek...

Póki co to ma Zefir-Fido-Fifi-Coco(tu się córa upiera a ja oponuję, że to nie kura!!!)Topik-Markiz-Medor-Tango-Bajer-Nadir-Amir-Ax-Idol-Travis-Elvis-Aslan-Alan-Tedi

:offtopic:

Ratunkuuuuuuuu oszalejemy z tymi imionami bo codziennie jakieś nowe dochodzą. Ja już się oswoiłam z Fido ale Madzia wybrzydza :eek:

Och jeszcze było po drodze Imbir

Edytowane przez sipatka

moje to panienki, więc imię nie pasuje... chyba, że od Nelsona pożyczysz;)... Nelsik go zwiemy:)

a w ogóle to piękny klopsik z niego:D... z psiurka nie z Nelsona...

a może Gadżet...

Słodziak, ale do łóżka - never! :p

Wystarczy mi mojny. ;)

Chłop mojny, znaczy się. :lol2:

A z imion to mnie się bardzo podoba Bajer! :lol: