Tom Bor 03.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 bajer niezłe- podoba mi się to imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 a mi się Bajer niestety z Bajer Fulem kojarzy:D... nie za dobrze, nie, nieee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był... Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić. Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych? Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady... Pomocy, pliiiisss! Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada. Albo ja nie umiem znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Sasiedzi moich rodziców mieli jamnika o imieniu Bajer. Był, delikatnie powiedziawszy, z deka trzepnięty.Podoba mi się Fido i Nadir.A z innych propozycji: Xantus, Ferox, Jasper, Aylo, Samir, Shadow, Joy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a może na topie Faktor bez X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ooooo Agiepinka super te imiona.Tak sobie pomyślałam że te: Jasper, Aylo, Shadow, Joy, Fido i Nadir są fajne.No to teraz do domu doniosę nowe i przy spotkaniu z pieskiem samo się wyklaruje, które imię do niego pasuje.Oj mocno to Aylo mi w głowie utkwiło. Takie niespotykane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był... Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić. Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych? Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady... Pomocy, pliiiisss! Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada. Albo ja nie umiem znależć. Oj ja nie widziałam niestety. Nawet w sklepie ostatnio nie rzucily mi się w oczy. Ale się będę rozglądać by choć producetna wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.06.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Zwierz ma być z rodziny arystokratycznej (papierami udowodnionej), to i imię musi być szlachetne Ja proponuję tak po królewsku - wieloczłonowo, np: Aslan Travis Ax Nadir (z akcentem na ostatnie "dir" ) albo Aylo Coco Shadow a może Elvis Joy Fido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Yeti ! Toć on swoje długaśne imię będzie miał, chodzi o to żeby domowe było fajne i pasowało do psiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No przecie wiem, że będzie miał. Dlatego właśnie takie "domowe", bardziej pasujące i krótsze proponuję. Ale przecie dostojnie brzmieć musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ja proponuję Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 to mi się teraz oberwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Bardziej to już krówka by pasowało, ze względu na umaszczenie. A Yeti to mi się kojarzy z futrzakiem choć "nasz" Yeti straśnie dlugaśny i chudziaśny jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a może Alibi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Sipatko - już mnie Wusia poratowała, znalazła mi fajne płytki, nie szukaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 a może Alibi;) Alibi Shedow albo Shedow Alibi hihihihiiiii Zgubiłam obrączkę i nie mam pojęcia gdzie - pewnie na fitnesie pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 co to jakaś mania gubienia obraczek wczoraj była w innym dzienniku i też złote kółko zaginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ja tam nie noszę... obrączkowane to ja mam kury;)... bez urazy oczywiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 aaa...priva skrobnęłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ja tam nie noszę... obrączkowane to ja mam kury;)... bez urazy oczywiście:D No dzięki, nie powiem........ dzięki A swoją lubiłam a teraz mam pusto na palcu Dostałam i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts