DPS 01.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Przytulam mocno, współczuję straty przyjaciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.07.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Iza :hug: uściski przesyłam, tak mi przykro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.07.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dzięki dziewczyny. Wszędzie widzę Maksika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dzięki dziewczyny. Wszędzie widzę Maksika..... Izka... to Karol przecie!!! Psitulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Izunia - zajrzyj TUTAJ, proszę. To ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Izuś przytulam, dopiero doczytałam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 02.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Izuniu :hug: Dobrze ze akurat teraz wzieliście Karolka, może on chociaz troszeczkę zmniejszy ból po takiej stracie. Chociaż wiem że kocia nikt nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.07.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Dziewczyny kocio był moją ogromą miłością i nic go nie zastąpi. Pozostanie jedynym kotem w moim życiu. Edytowane 2 Lipca 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.07.2011 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Oczywiście, że nic go nie zastąpi.Ale może miło byłoby dać dom innemu potrzebującemu kotkowi, który będzie zupełnie innym kotkiem... Przytulam mocno cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Chciałem odpowiedzieć na twojego SMSa na PW, ale chyba masz zapchaną skrzynkę, bo nie mogę wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Sipatko - przytulam cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.07.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Cześć dziewczyny i chłopaki. Wpadłam na moment do prawdziwego netu gdzie strona nie otwiera się pół godziny. Informuję, że aktualnie na wsi zasięg netu jest właściwie zerowy. Stąd moja niebytność na forum. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w lepszych .......................łączach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Cześć Dziewczyno :D Fajnie , że jesteś.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.07.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ooooo wreszcie przestało lać i mam trochę neta . Koszmarny ten lipiec w tym roku:mad:. Po co ja system nawadniania kupiłam :bash:hę ???? chyba żeby utopić moje roślinki . Już nawet trawnik nie jest w stanie przyjmować wody po deszczach a na mojej suchej ziemi to ogromna rzadkość. Mam nadzieję, że chociaż ostatni tydzień urlopu będzie bardziej przychylny i trochę to słonko pogrzeje ...... Pogoda sprzyja za to sadzeniu (w płaszczu nieprzemakalnym naturalnie - no chyba że ktoś lubi takie chłodne kąpiele z nieba). Nakupowałam więc masę roślinek i zamiast radości to mam rozterki gdzie je wsadzić . Co jakąś rabatę już układam to albo mi za mało albo za dużo i tak jak temu osiołkowi. Zakupiłam sobie jedną pikną sosenkę czarną i dwie o róznych kolorach igieł jodły koreanki i co???? Nie mam pojęcia gdzie będzie im najlepiej.... Znalazłam dobre miejsce ale one takie male, że jak je postawiłam to ich nie widziałam z tarasu no to stoją w donicach jak jakiś wyrzut sumienia. Chyba je wsadzę w jeszcze większe donice i póki co wkopię blisko domu. Jak podrosną pójdą do ziemi w docelowym miejscu innej rady chyba nie ma. Dobra kończę, bo teraz dziecię się wyrywa. Do zobaczyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.07.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A jeszcze dodam, że psiurek rośnie jak na drożdżach i szaleje niemożliwie. Bardzo nam chce pomóc podczas sadzenia i kopie dołki aż miło. Aczkolwiek czasem miło nie jest kiedy robi dołek na środku tarwnika albo kiedy taki umorusany z radością wskorbuje się na kolanka bo pora na przytulanki. Dobrze że go mamy, wypełnia ogromną pustkę po Maksiku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No to wtypoczywajcie i róbcie sobie dobrze w ogrodzie. Oby pogoda Wam w końcu dopisała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Piesek dzielny jest. W sobotę wytrzymał wyprawę do Nieborowa. Edytowane 28 Lipca 2011 przez AGP-ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Iza współczuję Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 28.07.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 nie no, to ostatnie zdjęcie psiury z mordką w drzewie odjazdowe....hihihi.... Pozdrawiam serdecznie i deszczowo jak na LIPCOPAD przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts