Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję serdecznie Grzesiu za zdjęcia. Mnie by się to absolutnie nie udało z tym netem na korbkę.

Pogoda dzisiaj znośna, wczoraj lepiej było ale cóż dobrze że nie pada. Jedziemy po trawę, bo kolejny worek posiany na łyse placki zniknął nie wiadomo kiedy.

Do zobaczenia w sierpniu bo od poniedziałku wracam do roboty więc w Łodzi to i net będzie działał i pogadać będzie można....

Echhhh stanowczo za mało człowiek ma odpoczynku w roku, za mało :(

A dziękuję Moose, dziękuję dobrze się ma.

Karol aktualnie nosi drugie, domowe imię Aramis. Właśnie wrócił z małżonkiem ze szczepienia (trzecie było) i znowu płakał. Męski histeryk.

Ale ma się doskonale. Wczoraj na spacerku pod blokiem zrobił siusiu, kupki niestety nie bo go rozkojarzały gołębie. A on chłopak ze wsi za ptaszkami lubi ganiać to tu w mieście też chciał, tylko że go smyczka trzymała.

Za to dzisiaj rano, kiedy małż wyszedł z nim na spacerek zrobił i siusiu i kupkę. Zdolny chłopaczek z niego. A raniutko nawet nie pisną tylko jak zobaczył, że się poruszyłam to chciał do łóżka. No to go wzięłam a on widząc że jeszcze chcemy spać też się ululał. Kochane maleństwo. Taaaaakie mądre !!!!!!!!!

Oj radochy z nim co nie miara. A jak fajowsko motylki próbuje złapać. Albo zlizuje wodę z płatków kwiatów. Albo wytarza się w popiele z ogniska..... a potem z tymi łapkami na biały dywanik w sypialni wpadnie.....

Suuuper jest ...

Sama radość z niego wypływa wszystkim czym się da. Wita się z nami i raduje, jak nas nawet z drugiej strony domu zobaczy. O jesteście - mówi jego minka no to się cieszymy i witamy co nie ????

Próbuję obejrzeć psiaka, ale nie wiem, czy mi zawrotna prędkość internetu pozwoli ...

Przylazłam, no wstyd mi normalnie, że tak długo mnie nie było ... To z przeprosinami:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzOL0SKGsr6we5-sAl1sUHE0CBqOkPYLAn9fxMDOZoxRl07UDNzA

• 4 weeks później...

Sipatko - pięknie tam u Was wygląda, teren taki zadbany, wypielęgnowany, aż mi wstyd, jak o moich hektarach pomyślę.

I kwiaty piękne...

A psiak - słodki, aż miło popatrzeć! :D