DPS 28.07.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Fakt, ostatnie zdjęcie piesia wyjątkowe absolutnie! Słodziak, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.07.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witaj Iza, nie było mnie u ciebie długo a tu takie wieści.......serdecznie współczuje z powodu straty Maksia , a gratuluję Karola fajny piesio. Trochę złagodzi ból po stracie. pozdrawiam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.07.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dziękuję serdecznie Grzesiu za zdjęcia. Mnie by się to absolutnie nie udało z tym netem na korbkę. Pogoda dzisiaj znośna, wczoraj lepiej było ale cóż dobrze że nie pada. Jedziemy po trawę, bo kolejny worek posiany na łyse placki zniknął nie wiadomo kiedy. Do zobaczenia w sierpniu bo od poniedziałku wracam do roboty więc w Łodzi to i net będzie działał i pogadać będzie można.... Echhhh stanowczo za mało człowiek ma odpoczynku w roku, za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No to jestem.Pogoda za oknem pół dnia była ładna i ciepło i słonko i przyjemnie. Im bliżej końca pracy tym brzydziej. Jakaś złośliwa ta pogoda jest tego lata !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Iza, jak Karol??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.08.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 A dziękuję Moose, dziękuję dobrze się ma.Karol aktualnie nosi drugie, domowe imię Aramis. Właśnie wrócił z małżonkiem ze szczepienia (trzecie było) i znowu płakał. Męski histeryk.Ale ma się doskonale. Wczoraj na spacerku pod blokiem zrobił siusiu, kupki niestety nie bo go rozkojarzały gołębie. A on chłopak ze wsi za ptaszkami lubi ganiać to tu w mieście też chciał, tylko że go smyczka trzymała.Za to dzisiaj rano, kiedy małż wyszedł z nim na spacerek zrobił i siusiu i kupkę. Zdolny chłopaczek z niego. A raniutko nawet nie pisną tylko jak zobaczył, że się poruszyłam to chciał do łóżka. No to go wzięłam a on widząc że jeszcze chcemy spać też się ululał. Kochane maleństwo. Taaaaakie mądre !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dooobrze jest mieć kogoś do kochania. Super, że piesek fajny, macie z nim trochę radochy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Karol aktualnie nosi drugie, domowe imię Aramis. Właśnie wrócił z małżonkiem ze szczepienia (trzecie było) i znowu płakał. Męski histeryk. Kochane maleństwo. Taaaaakie mądre !!!!!!!!! Ano właśnie, tak to z temi naszymi facetami bywa... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Oj radochy z nim co nie miara. A jak fajowsko motylki próbuje złapać. Albo zlizuje wodę z płatków kwiatów. Albo wytarza się w popiele z ogniska..... a potem z tymi łapkami na biały dywanik w sypialni wpadnie.....Suuuper jest ...Sama radość z niego wypływa wszystkim czym się da. Wita się z nami i raduje, jak nas nawet z drugiej strony domu zobaczy. O jesteście - mówi jego minka no to się cieszymy i witamy co nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 No pewnie - w końcu o to w życiu chodzi, żeby ktoś nas kochał i my jego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Próbuję obejrzeć psiaka, ale nie wiem, czy mi zawrotna prędkość internetu pozwoli ... Przylazłam, no wstyd mi normalnie, że tak długo mnie nie było ... To z przeprosinami: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzOL0SKGsr6we5-sAl1sUHE0CBqOkPYLAn9fxMDOZoxRl07UDNzA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 O matko!!! Jak toto urosło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Iza ale macie ładnie, zazdraszczam tej trawki U mnie jeno gruz i piach i śmieci co niemiara... A Karolek pocieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ale pięknie w Sipatkowie!!! Jak kolorowo!!!No i piesio cudny:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.08.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 A dzięki dziewczyny, dzięki.Już niedługo jesienne zbieranie liści. A dzisiaj to............................... tylko leniuchowanie przy wężu z wodą........ Faaaajny dzień był a teraz wieje jakby sztorm w środku Polski był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.08.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Jeżykowo 28.08.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.08.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 AGPku a dlaczego tylko my ???? A gdzie reszta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Sipatko - pięknie tam u Was wygląda, teren taki zadbany, wypielęgnowany, aż mi wstyd, jak o moich hektarach pomyślę. I kwiaty piękne... A psiak - słodki, aż miło popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.08.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 AGPku a dlaczego tylko my ???? A gdzie reszta????? ... wczoraj padłem po powrocie i nie ściągnąłem zdjęć z aparatu. To jedno miałem w komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 W końcu zdjęcia mi się otworzyły ... świetny ten czterołapy!!!! Gepardzica ze swoimi zdolnościami prędkobiegania nie zdążyła uciec przed obiektywem a małe, kolczaste dało radę ..??? No koniec świata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts