sipatka 01.09.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Widzisz, tak to jest... starość mnie dogania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Iiieeetam, zaraz starość .... z zaskoczenia Cię wzięli, AGP-ek to mógłby z paparazzi rywalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 .....starość mnie dogania Gwoździk sipatkę zaskoczył .... był dwukrotnie dogoniony przez starość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Jaka starość, czyja starość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 innych ... bo na pewno nie Nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Iiieeetam, zaraz starość .... z zaskoczenia Cię wzięli, AGP-ek to mógłby z paparazzi rywalizować Się meduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.09.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Wam to tylko hasło rzucić i już temat rozwijacie ...... Człowiek się martwi bo na pysk pada a ci takie marne pocieszenie dają ..... Ehhhh chyba sobie pójdę w kimono. Przynajmniej wyspana rano będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć wyspana:D To ja Cię pocieszę... stara to dupa bo zębów nie ma:rotfl:, a Ty jeszcze masz widziałam:yes: a tak w ogóle, że taaaaaaaakie stare jeszcze żyją to ja nie wiem, nooo:rolleyes:... Moja babcia zawsze mówi, że wszystkie psy z jej rocznika już wyzdychały... hmmmm... z Twojego chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dom starców zakładamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ... chyba Was porąbało ... wszyscy jesteśmy młodzi ... pomyślcie o żyjących rodzicach lub starszych krewnych ... Ci to dopiero są ... nieco starsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ktoś coś o starości tu mówi stary tetryk się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Taak, granica wieku szybko się przesuwa wraz z kolejnymi naszymi latami Pamiętam jak moja córka mając około 20 lat, przyszła do domu z poważną miną i pod nosem burczy - to gówniarze, no kurcze gówniarze. Pytam co się stało, a ona już z uśmiechem - wyobraź sobie, że dzień dobry mi powiedziały, przecież nie jestem jeszcze taka stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dzień dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ... chyba Was porąbało ... wszyscy jesteśmy młodzi ... pomyślcie o żyjących rodzicach lub starszych krewnych ... Ci to dopiero są ... nieco starsi Moi są zawsze młodzi... poważnie, jak sobie gdzieś razem pojedziemy ( a jeździmy ze 2 razy do roku) to się bawimy na maxa ( wcale nie gorzej niż z równolatkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzień dobry. Można jeszcze na "ty" się do was zwracać, czy raczej już z większym szacunkiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzień dobry Państwu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.09.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzień dobry, witam szanownych Państwa na stronie moich komentarzy. Przeczytawszy bowiem Wasze szanowne wypociny doszłam do wniosku, iż ........................ CHYBA WAS POWALIŁO Ja już dzisiaj czuję się znacznie młodziej, bo się z robotą wyrobiłam (no tą w pracy, bo w "domu i zagrodzie" to raczej się nigdy nie da przerobić) Pozdrawiam serdecznie i młodości życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 CHYBA WAS POWALIŁO NAS??? NAS???? A kto tu o starości zaczął??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.09.2011 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Oj tam - raz miałam fizycznego doła z przepracowania umysłowego (własnie tak) i zaraz się mnie czepiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts