Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Ooo jak miło, że wpadłyście dziewczyny.

Myślę, że forma młodzieżowa nadal jest dla nas najstosowniejsza. My się nie starzejemy, my tylko nabieramy wyrazu....:yes:

U mnie w ogródku suchoooooo, że aż trawa trzeszczy, szczególnie pod drzewami.

Podlałam co się dało ale czy to coś da i przeżyją moje roślinki tę jesienną suszę??? Kto to wie ????

Chętnie bym sobie teraz na wsi pomieszkała. Jest ciepło i cicho, nie to co w centrum Łodzi... ale niestety, za daleko na dojazdy :(.

Pozostaje mi tylko zdjęcia oglądać.

• 2 weeks później...

Tak właśnie Kaluniu, my tylko latem i w ciepłe weekendy. Jeszcze pomieszkamy trochę w mieście a potem ... kto to wie :cool:???

Byliśmy w sobotę na wsi zabezpieczyć kraniki z wodą, bo już mroziki zapowiadają. Było tak pięknie, kwiaty kwitły jak latem, liście nadal na drzewach, trawa sobie rośnie tylko chłodniej jest.

Szkoda lata........

Moose dzięki za pozdrowionka.

Teraz rozpoczynam remont łazienki i kuchni. Wymieniam elektrykę w mieszkanku i robimy nową łazienkę. Mam szaleństwo i obłęd mnie dopada, bo wszystko z kuchni, łazienki i przedpokoju w kartonach pochowane i poupychane na balkonie, w piwnicy, w pokoju córki i jeszcze w tym naszym głównym. Jak ja to wytrzymam do połowy grudnia to nie wiem:confused:. Ale jedno jest pewne - znudziły mi się remonty:bash:. Mąż się ucieszy:lol:.