Yeti 23.11.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To ja też się piszę na te występy!!! Zaklepuję koło Yetusia, w pierwszym rzędzie!!!(...) Z zaproszeniem nie będzie pewnie problemu, ale rezerwacja w pierwszym rzędzie dotyczy tylko Arctic-mena. Dla ciebie przewidziane jest miejsce wśród artystek:p:lol2: Zaopiekuję się tym CinCinem, mam wprawę w opiece! Jeśli ta opieka wygląda w twoim wykonaniu tak sam jak dla innych win, to CinCinek zestarzeje się w samotności i zapomnieniu... Kankana na stole to i ja bym obejrzała(...) Oj, rzeczywiście stół może zrobić się przykrótki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.11.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jak braza wybuduje swój stół to się z moim połączy i już będzie miesjca dla 6 kobitek. To ci dopiero będzie cancam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.11.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 .....CinCinCanCan..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Sipatka, a ty tak odsadę przedstawiasz. A gażę ustaliłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jaką gażę? Przeca my to z czystej przyjemności będziemy tańcować nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.11.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wiecie co ?????????? Powoli mam dość. Dość tego remontu łazienki. I wcale nie z powodu że coś idzie źle. Prozaiczny bałagan mnie dobija. O ile to bałaganem można nazwać. Mam takie dziwne odczucie, że przy budowie domu było czyściej niż teraz u mnie w mieszkaniu. Nie ma dosłownie żadnej rzeczy, na której nie panoszyłaby się wszechobecna powłoka kurzowo-cementowa. I nic nie pomaga zamykanie drzwi przysłoniętych szmatami, zamiatanie, odkurzanie, wycieranie .... Zaczyna mi już zgrzytać w zębach !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wiecie co ?????????? Powoli mam dość. Zaczyna mi już zgrzytać w zębach !!!!! AD 1 NIEBYWAŁE... AD 2 Mnie zgrzyta od dawna... syf i kurz jest wszechobecny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Osia AD 1 AD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeśli ta opieka wygląda w twoim wykonaniu tak sam jak dla innych win, to CinCinek zestarzeje się w samotności i zapomnieniu... :P Sipatka, Ty nie marudź, ja od trzech lat mieszkam na placu budowy, zgrzyta mi wszystko i wszędzie, więc Twoje doświadczenia to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Sipatka, Ty nie marudź, ja od trzech lat mieszkam na placu budowy, zgrzyta mi wszystko i wszędzie, więc Twoje doświadczenia to pikuś Ciekawi mnie bardzo to WSZĘDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Braza, możesz jakoś pokazać nam to WSZĘDZIE, bom też ciekawa ogromnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Braza, możesz jakoś pokazać nam to WSZĘDZIE, bom też ciekawa ogromnie...? Żeby mnie zbanowali ???!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To może pokaż chociaż WSZYSTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 To może pokaż chociaż WSZYSTKO http://www.bandyci.org/img/dupa.gif Sam chciałeś.... wyjdę sama, już wiem, gdzie są drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Izka! Wiem, że w Sipatkowie nic się specjalnego teraz nie dzieje, ale mimo to zajrzałam, poczytałam komentarze i.. pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.12.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 http://www.bandyci.org/img/dupa.gif Sam chciałeś.... wyjdę sama, już wiem, gdzie są drzwi ... :rotfl: braza:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.12.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Miło Cię widzieć Iwonko.W Sipatkowie faktycznie cisza ale za do w mieszkaniu szaleństwo.Nawet powódź mieliśmy jak nam się z wiadra ze 20 litów wody wylało w przedpokoju.Nie życzę nikomu, bo ta woda to jeszcze po czyszczeniu kafli z fugi była!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.12.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 http://www.bandyci.org/img/dupa.gif Sam chciałeś.... wyjdę sama, już wiem, gdzie są drzwi ... FAKT, sam się prosił :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nooo ładnie ładnie ... Brazowe dooopsko widzę ! Ta to jak nie w drewutni się gzi to po formum z gołym ( ...) lata ... Znowu mi zimno ... Barszczyk poproszę - czerwony, kwaśny i gorący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ... nie dali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts