Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

To ja też się piszę na te występy!!! Zaklepuję koło Yetusia, w pierwszym rzędzie!!!:D(...)

Z zaproszeniem nie będzie pewnie problemu, ale rezerwacja w pierwszym rzędzie dotyczy tylko Arctic-mena. Dla ciebie przewidziane jest miejsce wśród artystek:p:lol2:

Zaopiekuję się tym CinCinem, mam wprawę w opiece!

Jeśli ta opieka wygląda w twoim wykonaniu tak sam jak dla innych win, to CinCinek zestarzeje się w samotności i zapomnieniu...:rotfl:

Kankana na stole to i ja bym obejrzała(...)

Oj, rzeczywiście stół może zrobić się przykrótki:lol2:;):lol2:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co ??????????

Powoli mam dość.

Dość tego remontu łazienki.

I wcale nie z powodu że coś idzie źle.

Prozaiczny bałagan mnie dobija.

O ile to bałaganem można nazwać.

Mam takie dziwne odczucie, że przy budowie domu było czyściej niż teraz u mnie w mieszkaniu.

Nie ma dosłownie żadnej rzeczy, na której nie panoszyłaby się wszechobecna powłoka kurzowo-cementowa.

I nic nie pomaga zamykanie drzwi przysłoniętych szmatami, zamiatanie, odkurzanie, wycieranie ....

Zaczyna mi już zgrzytać w zębach !!!!!:eek::cry:

Jeśli ta opieka wygląda w twoim wykonaniu tak sam jak dla innych win, to CinCinek zestarzeje się w samotności i zapomnieniu...:rotfl:

:p:P

Sipatka, Ty nie marudź, ja od trzech lat mieszkam na placu budowy, zgrzyta mi wszystko i wszędzie, więc Twoje doświadczenia to pikuś :p