Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżysia, doopsko to ja pokazuję tylko tutaj, a nie po całym forumie, se wypraszam takowe oszczerstwa!!!! A barszczyk masz, nie będę Ci żałować bo jeszcze kolce Ci zżółkną i co wtedy ....:lol2:

http://th.interia.pl/50,b933c15931585873/barszczyk_150.jpg

Zauważ uprzejmie, że nawet pasztecika dołożyłam ... ja z serce, a Ty na mnie kalumnie rzucasz .... echchchch życie .....

Sama se na narządach gotuj !!!!:p

Se gotujem... Pan Stasio mnie narządy udostępnił prundowo....:rotfl:

Zauważ uprzejmie, że nawet pasztecika dołożyłam ... ja z serce, a Ty na mnie kalumnie rzucasz .... echchchch życie .....

A bo to Kochanieńka, dobrego słowa człek/zwierz nie uświadczy...:lol2:

...i zacznij ubierać jakieś gacie na wacie, bo pierwsze objawy odmrożenia już widać.

Jeżysia, doopsko to ja pokazuję tylko tutaj, a nie po całym forumie, se wypraszam takowe oszczerstwa!!!! (...)

Czerwone fakty wskazują na coś zupełnie przeciwnego. No chyba, że w tej drewutni... :rolleyes:

Ty OSIU !!!!!

Ty nie przeginaj dobrze ?????

Sama se na narządach gotuj !!!!:p

Biedny Tomek ... maść mu na oparzenia kup :rotfl:

Jeżysia, doopsko to ja pokazuję tylko tutaj, a nie po całym forumie, se wypraszam takowe oszczerstwa!!!! A barszczyk masz, nie będę Ci żałować bo jeszcze kolce Ci zżółkną i co wtedy ....:lol2:

http://th.interia.pl/50,b933c15931585873/barszczyk_150.jpg

Yhyyyyy a ten pasztecik to tak co by mi jeszcze dooopa urosła cooo?

I co bym ci konkurencji nie robiła jak swoją wyszczerzę ?

Cwaniara ... ale za barszczyk dzięki. ;)

Yetek, a co Ty mi tutaj z drewutnią wylatujesz, co???? Widziałeś, jaka rudera, strach do niej wejść, a co mówić o inszych rzeczach ...

Jamles ... idę się powiesić!!!

Pewnie, że rudera !

Jak w ubiegłym roku całą jesień tam z Jamlesem "drwa rąbali" :rolleyes:

Wyeksploatowali bidulę a teraz się dędą w niej wieszać ( bo wiedzą, że się zawali :p )

... wiszę .. nie pogadam, bo mojej inteligencji wystarczy tylko na jedną czynność: albo wiszenie albo gadka ...

Od jednego pasztecika doopa jeszcze nikomu nie urosła, czegoś więcej by trza było .... A jak my z Jamlesem skończyliśmy drwa rąbać to ona jeszcze (ta drewutnia) wcale ruderą nie była ... ciekawe, że później Yetki były ....:p

... wiszę ..

A gacie podciągnęłaś i podwiązałaś porządnie? Żeby ci ich grawitacja na kostki nie zsunęła, bo jeszcze kto na zawał zejdzie jak zobaczy to czerwone doopsko dyndające na sznurku :rolleyes:

...i może zażyj profilaktycznie (gdyby sznurek puścił - ...ten od gaci):

furagin%2050mg.jpg

(...)jak my z Jamlesem skończyliśmy drwa rąbać to ona jeszcze (ta drewutnia) wcale ruderą nie była ... ciekawe, że później Yetki były ....:p

A to od razu mów !

Yetki to wszystko rozpirzą ...

Strach ogień rozpalić bo się od ciepłego nadpobudliwe robiom a ty ich do drewutni wpuściłaś ... to tera masz

;)

Insynuacje!!! Jak my byli, to ognia nikt nie palił, drewutnia już była w rozsypce, a nadpobudliwość skutecznie była gaszona przez ciągły opad atmosferyczny.

Poza tym nadpobudliwe, to my tylko u Jeży som:mad:

...ale kto by nie był, jak tam gdzie nie spojrzysz - wszędzie kolce sterczą (znerwicowane koty kable obżerają, a pies się ADHD dorobił):p

a ostatnie życzenie ...... fajka czy kawa :rolleyes:

kawę możesz zamienić na nożyczki żeby się odciąć od ...... drewutni

jak fajki to sznurek jest łatwopalny

możesz jeszcze wybrać pasztecik

Fajki i kawa - innej opcji nie przyjmuję, w końcu widowisko będzie przednie, za gwiazdę będę robić. A gwiazdy mają swoje wymagania, o!!! Pasztecik też może być, sznurka nie palę, jeszcze tak nisko nie upadłam ... kto wie, kto wie .... nigdy nie mówię "nigdy" ...

A gacie podciągnęłaś i podwiązałaś porządnie? Żeby ci ich grawitacja na kostki nie zsunęła, bo jeszcze kto na zawał zejdzie jak zobaczy to czerwone doopsko dyndające na sznurku :rolleyes:

...i może zażyj profilaktycznie (gdyby sznurek puścił - ...ten od gaci):

[ATTACH=CONFIG]89064[/ATTACH]

Nie podciągnęłam, jak ma być widowisko to będzie. Psińco mnie obchodzi kto na co zejdzie, nie musi się wgapiać, ja nikomu nie kazę!!! Za lekarstwo serdeczne Bóg zapłać, o tym nie pomyślałam ...

Insynuacje!!! Jak my byli, to ognia nikt nie palił, drewutnia już była w rozsypce, a nadpobudliwość skutecznie była gaszona przez ciągły opad atmosferyczny.

Poza tym nadpobudliwe, to my tylko u Jeży som:mad:

...ale kto by nie był, jak tam gdzie nie spojrzysz - wszędzie kolce sterczą (znerwicowane koty kable obżerają, a pies się ADHD dorobił):p

Jakie insynuacje????!!!! W kominku aż huczało a Waszej nadpobudliwości nawet te potoki wody z nieba nie zgasiły ... a co, moje chwasty to same se wyszły, taaaaak???? A chodniczek to sam się ułożył, taaaak?????? Drewutnia na widok tego, co się dzieje w ogródku sama się zruderowała ... i tak wiedziała, że szans żadnych z Wami nie ma!!!!

:) :) :)

Brawo Yeti :)

I Ty Brudasie przeciwko mnie ?????

Skończyliśmy remont w łazience.

Nawet już w zeszłym tygodniu, ale sprzątanie zajmuje ostatnio cały nasz "wolny" czas.

Co prawda do końca to się jeszcze ze wszystkiego korzystać nie da bo "SIĘ" drzwi do kabiny stłukły ale i tak kolega Łazienkowy już nas opuścił dając wolne pole do szaleństwa sprzątania.

Jeszcze kilka dni i dom wróci do wyglądu takiego - na święta.

Kuchenka działa, zmywarka ................ hmmmm nad tym to ja jeszcze muszę popracować, bo jakosik dziwne to jej działanie jest. Ale może... ten typ tak ma???

Teraz lete dalej sprzątać pozdrawiam

Pędziwiatry, Bruto-brutasy i inne zruderowane drewutnie :p