jamles 10.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czekam tylko na przypływ gotówki. szczęściara, mnie tylko odpływa chyba się poop....lam to może też przypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zawsze można popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Sipatko Ty bys się z Brazą doskonale rozumiała, naprawdę świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Bo wiesz Depsiu, do ideału to można tylko dążyć .... No to ja tak stale coś z kąta w kąt A już miałam przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 :lol: Planuję....... nowy bajzelek w mieszkanku........... bo skoro dziecię zgubiło klucze do domu............... to przecież można wymienić drzwi co nie A jak drzwi to od razu przedpokój odświeżyć Czekam tylko na przypływ gotówki. Ciekawa logika ..... tiiiaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 :lol: Planuję....... nowy bajzelek w mieszkanku........... bo skoro dziecię zgubiło klucze do domu............... to przecież można wymienić drzwi co nie A jak drzwi to od razu przedpokój odświeżyć Czekam tylko na przypływ gotówki. Padłam... a tak w ogóle to dzień dobry... wieki mnie nie było, ale wybacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Izunia, ja tyż cięgiem urządzam i zmieniam... efektów na razie brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Wczoraj wzięłam się i oparłam siem sercem o wontrobe i ruszyłam do robienia zdjęć łazienki mej. Nie wiem jednakże, czy to ja jestem kiepskim fotografem :rolleyes:czy tylko mój aparat ma ograniczone zdolności , bo zdjęcia wyszły tak marne.... Nawet próbowałam z wysokiego stołka i nic:(. Same jakiesik karykatury:confused:. A może to wina zbyt małej łazienki ????????????????? Dzisiaj spróbuję jeszcze raz. A jak nie wyjdzie to niestety tylko real wam pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Izunia, ja tyż cięgiem urządzam i zmieniam... efektów na razie brak... Znaczy się za mało zmieniasz !!! Jak kcesz to możemy razem poszaleć i ................. zamienić parter z piętrem na przykład........ Edytowane 11 Stycznia 2012 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Padłam... a tak w ogóle to dzień dobry... wieki mnie nie było, ale wybacz... Eeee tam zaraz padłam. Ja po Twojej kuchni to nadal mam ściękę przy podłodze (i moje kożylanki co im pokazałam tyż wyją z zachwytu !!!) A tak w ogóle to serdecznie witam u mnie WRESZCIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ciekawa logika ..... tiiiaaaa ... O ile mnię pamięć nie myli to koleżanka mogłaby mieć pseudonim BEZ PĘDZLA MNIE NIE ZOBACZYCIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.01.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Eeee tam zaraz padłam. Ja po Twojej kuchni to nadal mam ściękę przy podłodze (i moje kożylanki co im pokazałam tyż wyją z zachwytu !!!) A tak w ogóle to serdecznie witam u mnie WRESZCIE !!! No to teraz tylko wypadałoby zobaczyć w realu (czy innym tesco;)) czy warto w zachwyt wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Warto warto. Wiem co mówię a jak mówię to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ale się łazieneczki naoglądałam, że ho ho:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Znaczy się za mało zmieniasz !!! Jak kcesz to możemy razem poszaleć i ................. zamienić parter z piętrem na przykład........ Znaczy Ty mnie chałupę na kominie kcesz posadowić... odmawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Znaczy Ty mnie chałupę na kominie kcesz posadowić... odmawiam... Już jedna taka stoi i cieszy się niesłabnącą popularnością Może jednak dasz się skusić, co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) UWAGA UWAGA wkleiłam zdjęcia łazienki w dzienniku coby go z czeluści niebytu wyciągnąć. Z góry uprzedzam, że wymiary łazienki to 142x170 w porywach - cm OCZYWIŚCIE . Proszę chwalić - a nie krytykować Edytowane 12 Stycznia 2012 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Chwalę bardzo, łazieneczka ma bardzo fajne kolory, neutralne i spokojne, a do tego bardzo mi sie podoba pomysł z półką nad pralka - doskonałe wykorzystanie przestrzeni! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 łazieneczka I klasa , widniutka ale ty masz pięknego tego psica i mądra bo do kibelka potrzebę załatwaia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jest prześliczna!!! ...no i jest w niej wszystko co powinno być w łazience, więc każda większa byłaby po prostu stratą miejsca:D. Intryguje mnie tylko ta biała szafeczka między umywalką a sedesem - jej wnętrze jest jeszcze u ciebie, czy już u sąsiada? Mam taką samą łazienkę w bloku, ale chyba mniej tolerancyjnego sąsiada ...ale do spłuczki to chyba Karolek sam nie sięgnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts