Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

Dziękuję za pochwały - jestem usatysfakcjonowana.

Karolek niestety nie załatwia swych potrzeb w naszym kibelku i wcale nie dlatego, że nie sięga do spłuczki (na dwóch łapkach by sięgnął Yetusiu :p). Kibelek to miejsce na którym nasz piesio zawsze siada po kąpieli i jest tam czesany i suszony suszarką. I .......... najmniej się wierci bo się boi spaść :lol2:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest prześliczna!!!

...no i jest w niej wszystko co powinno być w łazience, więc każda większa byłaby po prostu stratą miejsca:D.

Intryguje mnie tylko ta biała szafeczka między umywalką a sedesem - jej wnętrze jest jeszcze u ciebie, czy już u sąsiada? Mam taką samą łazienkę w bloku, ale chyba mniej tolerancyjnego sąsiada ;):lol2:

I dobrze Cię intryguje ta szafeczka, bo to jest majstersztyk. TO szafka z półkami pomiędzy rurami !!!!

Na szczęście (abo nie) jej wnętrze jest nadal u nas :yes:

O ile mnię pamięć nie myli to koleżanka mogłaby mieć pseudonim BEZ PĘDZLA MNIE NIE ZOBACZYCIE....

Wypchaj się :p Zamieniłam pędzel na książkę:D

Gratuluję łazienki ... Mam taki sam metraż mam w bloku ale widzę, że mimo wszystko można poszaleć :yes:

o ile romansidła można nazwać książką

W tej chwili już nie romansidła ... naprzemiennie fantasy i sensacja, a co!!! Ale jak tak dalej będę zasuwać bez DAL-a to znowu za romanse się zlapię ... w końcu odmóżdżenie od czasu do czasu jeszcze nikomu nie zaszkodziło!

Ośka - taką półkę to w każdej chwili można. Bo ona jest mocowana dopiero po płytkowaniu łazienki. Na takich przeogromnych kątownikach, żeby się nie uginała. Muszę przyznać, że walczyłam o nią jak lew, bo Grzesio-wykonawca nie bardzo widział, jak ją zrobić a przede wszystkim, jak zamontować. Ale ja baaaardzo chciałam a wiecie - jak się baba uprze to nie ma mocnych :lol2: