sipatka 12.01.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dziękuję za pochwały - jestem usatysfakcjonowana. Karolek niestety nie załatwia swych potrzeb w naszym kibelku i wcale nie dlatego, że nie sięga do spłuczki (na dwóch łapkach by sięgnął Yetusiu ). Kibelek to miejsce na którym nasz piesio zawsze siada po kąpieli i jest tam czesany i suszony suszarką. I .......... najmniej się wierci bo się boi spaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jest prześliczna!!! ...no i jest w niej wszystko co powinno być w łazience, więc każda większa byłaby po prostu stratą miejsca:D. Intryguje mnie tylko ta biała szafeczka między umywalką a sedesem - jej wnętrze jest jeszcze u ciebie, czy już u sąsiada? Mam taką samą łazienkę w bloku, ale chyba mniej tolerancyjnego sąsiada I dobrze Cię intryguje ta szafeczka, bo to jest majstersztyk. TO szafka z półkami pomiędzy rurami !!!! Na szczęście (abo nie) jej wnętrze jest nadal u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 lord z tego piesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 lord z tego piesia Eee nieeee to taki malutki przytulasek. Wszędzie z nami, byle tylko z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 12.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witaj Izka! Widok Karolka siedzącego na kibelku rozwalił mnie zupełnie! A łazieneczka naprawdę urocza! Ściskam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 O ile mnię pamięć nie myli to koleżanka mogłaby mieć pseudonim BEZ PĘDZLA MNIE NIE ZOBACZYCIE.... Wypchaj się Zamieniłam pędzel na książkę Gratuluję łazienki ... Mam taki sam metraż mam w bloku ale widzę, że mimo wszystko można poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 .... Zamieniłam pędzel na książkę o ile romansidła można nazwać książką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Izunia bardzo fajna łazieneczka choć malutka ,to przytulna i super pomysł z tą półeczką nad pralką o piesiu nie wspomnę.... fajne zdjęcie Karolka na kibelku:) widac ,że pieścioch z niego!!! Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 o ile romansidła można nazwać książką W tej chwili już nie romansidła ... naprzemiennie fantasy i sensacja, a co!!! Ale jak tak dalej będę zasuwać bez DAL-a to znowu za romanse się zlapię ... w końcu odmóżdżenie od czasu do czasu jeszcze nikomu nie zaszkodziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Iza, szkoda, że wcześniej nie wpadłam na blat nad pralką... http://forum.muratordom.images/smilies/ohmy.gifŁazieneczka mi się podobuje...http://forum.muratordom.images/smilies/happyyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ośka - taką półkę to w każdej chwili można. Bo ona jest mocowana dopiero po płytkowaniu łazienki. Na takich przeogromnych kątownikach, żeby się nie uginała. Muszę przyznać, że walczyłam o nią jak lew, bo Grzesio-wykonawca nie bardzo widział, jak ją zrobić a przede wszystkim, jak zamontować. Ale ja baaaardzo chciałam a wiecie - jak się baba uprze to nie ma mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Iza, szkoda, że wcześniej nie wpadłam na blat nad pralką... http://forum.muratordom.images/smilies/ohmy.gif Łazieneczka mi się podobuje...http://forum.muratordom.images/smilies/happyyes.gif Ale mnie się tylko krzyżyki pokazały a co jest pod nimi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Iwonka DorkaK dzięki - miło mi że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.01.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 jakie niby krzyżyki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 teraz u mnie za oknem halny o i jeszcze styropianowe kulki naparzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U nas halny w nocy razem z burzą. Teraz na zmianę słońce i śnieg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 jakie niby krzyżyki:lol2: Jak to jakie? czerwone ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Jak to jakie? czerwone ! A różowe słonie też widzisz ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 czegoś Ty się kobieto na wąchała???Wnuczek przychodzi do babci z pokoju i pyta:- babciu nie widziałaś takich tabletek z napisem LSD ?- co mi tam tabletki a widziałeś tego zaj...go różowego smoka w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja sobie wypraszam !!! Ja na prawdę widzę w poście czerwone krzyżyki !!! Chyba że....................... to są białe myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts