Moose 28.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 To ja też wyrodna. Co prawda zbzikowana na punkcie psów, ale o żebraniu nie ma mowy. A tak na marginesie mój pies został bohaterem Więcej u mnie Czytałam, Gratulacje!!! Podrap bohatera za uszyskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 A Ty Łosica nie bądź taka hop do przodu, bo Twoje maleństwo sięga od dawna główką ponad stół - to na dwóch łapkach to pewnie sięga do wysokiego barku na drinka :lol:Tylko uważaj, bo dzieci nie wolno rozpijać Fakt sięga ale oduczyliśmy dziada kładzenia pyska na stole... Jeśli chodzi o alkohol, to jest jedynym abstynentem w rodzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ciekawe, czy Gepardzica dopchała się dzisiaj do jedzenia ...?? Może i się dopchała ale Karolek ma za nisko miskę, więc chyba jej niezbyt wygodnie się jadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No wykończę się przy Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wczoraj Kocica pojadła - Yuka ją podkarmiła. Oni psa nie maja, więc wydaje im się (jeszcze), że wiedzą gdzie jego miejsce. Dlatego na wysokim stole naszykowała, a dla Karolka fotela nie podsunęła . Fakt sięga ale oduczyliśmy dziada kładzenia pyska na stole... Bohaterstwo czy zaburzona zdolność przewidywania konsekwencji? - ciekawe jak się maleństwo zemści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Posprząta ze stołu ogonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Bohaterstwo czy zaburzona zdolność przewidywania konsekwencji? - ciekawe jak się maleństwo zemści Mam się bać??? Posprząta ze stołu ogonkiem. Ze stołu to nie, ale z ławy sprząta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.01.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wczoraj Kocica pojadła - Yuka ją podkarmiła. Oni psa nie maja, więc wydaje im się (jeszcze), że wiedzą gdzie jego miejsce. Dlatego na wysokim stole naszykowała, a dla Karolka fotela nie podsunęła . Ale gospodarz raczył Karola przysmakami z lodówki. Karol ani myślał podzielić się z Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ciekawe, czy upodobania kulinarne mają jednakowe z Kocicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 NO proszę, proszę jak się towarzystwo ze mnie natrząsa Czyż po moim wyglądzie nie widać, że do jedzenia to ja się dopchać potrafię? A poza tym to może i ja przywódcą stada nie jestem, ale za to potrafię lodówkę otworzyć a nie tylko wymownie przed nią stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No. I wtedy przychodzi Karol... Dobra, wiem, gdzie drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Tylko drzwiami nie trzaskaj ;) Ja to się chyba osobiście wybrać do Cię muszę..... aaaa... i głodna pojadę jako dziki kot przed polowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No. I wtedy przychodzi Karol... Normalnie scena jak z horroru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Tylko drzwiami nie trzaskaj ;) Ja to się chyba osobiście wybrać do Cię muszę..... aaaa... i głodna pojadę jako dziki kot przed polowaniem A głupiemu radość, akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A głupiemu radość, akurat... Takiej to się normalnie niczym postraszyć nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Też Cię kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Iza jak tam Karol, łapy mu nie marzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie, na szczęście ma te swoje "kapcie" dobrze że mu zdążyły urosnąć przed tą zimą.Ale i tak wychodzimy z nim tylko na kwadransik najwyżej żeby się nie przeziębił bo to futerko to cieniutkie u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Musisz go nauczyć z tego kibelka korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Noooo, to byłby prawdziwy wyczyn! Swoją drogą - czy ktoś już kiedyś nauczył psa siusiać do nisko umieszczonego pisuaru...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts