DPS 04.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kurde, spóźniłam się, ale też życzę wszystkiego najlepszego! http://www.elegancja.net76.net/images/bukiet/obraz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No dobra, czy ktoś mnie uświadomi z jakiej to okazji ten cały rejwach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.02.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 o ile się nie mylę to Iza miała urodzinki..........a jeśli nie? To i tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ...tak bez okazji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wklejam, bo trzeba, żeby jak najwięcej osób to zobaczyło. Liczę na wybaczenie za OT. Rozmawiałam z Majką. I z Tomkiem też! Póki co, sa w Komturii. Majce potrzeba jednak, żeby Tomek ewakuował się z nią do Wawy, bo przecież na odległość o niego nie zadba, to są setki drobnych i większych rzeczy, o których tylko ona wie i tylko ona o niektóre sprawy potrafi właściwie u Tomka zadbać. Natomiast - jest kłopot. Majka bardzo by chciała sprzedać/zamienić swoje dotychczasowe mieszkanie w Warszawie na inne. Mają mieszkanie z 5 pokojami i otwartą kuchnią, ładne, ale na trzecim piętrze bez windy. Potrzebna im... kawalerka na parterze. Jeśli znacie kogoś, kto chciałby takiej zamiany w Wawie, dajcie znać - dla Majki i Tomka to bardzo ważna sprawa. Trzeba wynająć póki co jakąś taką kawalerkę dodatkowo, a tamto mieszkanie przygotować do sprzedaży, odświeżyć, odmalować trochę. Może ktoś ma zbędną farbę i trochę czasu...? Im szybciej tamto mieszkanie się sprzeda/zamieni na parter, tym mniej kosztów dla nich, bo krótszy dodatkowy wynajem. jest jeszcze jedna prośba - zna ktoś sensownego notariusza w Wawie? Żeby sprzedac to mieszkanie w Wawie, Majka musi mieć przekazane wszelkie pełnomocnictwa. 20 lat temu zrobili to z Tomkiem oboje na siebie, ale... od tego czasu zmieniły się dowody osobiste. Tomek nie zawsze pamięta adres tego mieszkania, żeby go podać notariuszowi. Jeden notariusz już potraktował Majkę jak oszustkę, która chce zbić interes na chorobie męża... Jeśli zna ktoś notariusza, który przyjedzie do nich w Wawie i zrobi takie pełnomocnictwo, nie przyjmując z góry, że Majka to oszustka - BARDZO by pomógł. Teraz o Tomku. W czasie rozmowy uśmiechnięty, choć słychać, że bardzo jeszcze słaby, ma bardzo krótki oddech i zadyszkę. Pozdrawia wszystkich, mówi, że bardzo jest wdzięczny za wsparcie i pamięć. Trochę się nam obojgu z tego wszystkiego oczy spociły... No. Czyli 3 sprawy: 1/Kto zna rozsądnego i ludzkiego notariusza? 2/Kto zna kogoś, kto chciałby kupić mieszkanie w Wawie/zamienić kawalerkę na 5 pokoi? 3/Kto mógłby pomóc w odświeżeniu tego mieszkania, żeby przygotować je do sprzedaży? Pomoc w załatwieniu tych spraw byłaby wielką ulgą dla Majki, która znowu wszystko ma na swojej głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 http://kartki4u.eu//kartki/356/1/d/148.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.02.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki serdeczne dziewczyny. Jest mi niesamowicie miło, choć absolutnie nie mam pojęcia skąd wiedziałyście o moich urodzinach???Jeszcze raz dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ha!! Jednak miałaś urodzinki.............dobrze trafiłyśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Izunia, to od Osia tyż najlepsiejsze życzonka przyjmij... choć nieco spóźnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ach dziewczyny moje kochane!!! Dzięki jeszcze raz. Dla Was wszystkich całuski :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mega60 dzięki, za Twoją sprawą nie umrę w nieświadomości A co tam Gepardzico, żyj 100 lat w dobrym zdrowiu i z dobrym humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Eeech, znów się zagapiłem... ale co tam - złożę ci jeszcze - chociaż spóźnione... Przynajmniej impreza ci się przedłuży Zobacz jakie ładne dla ciebie naszykowałem: Męża kochającego i rumianych policzków, Portfela pełnego i jędrnych... , Ciągle tak zgrabnego zadu, No i nadal dawaj czadu! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.02.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 łoj to i my AGPy się przyłączamy.Zdrowia, szczęścia pomyślności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Yetek Ty się normalnie marnujesz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Gepardzico, w takim pędzie przelatujesz przez tego "foruma", że u siebie już się zatrzymać nie dajesz rady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Coś w tym jest brazuniu.Nawet mi nie napisało że takie fantastyczne życzenia dostałam wierszowane.Dziękuję wszystkim baaaaardzi baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jakoś się przedarłam przez te zaspy odśnieżając przy okazji! Gepardzico, możesz wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 TE CENTKOWANA, gdzie siem podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jestem, jestem ino zziajana od tego wygrzebywania z zasp... Nie ma jak się kurduplem urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ty się ciesz, kochana, że nie wystepujesz w roli wieloryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 NIewiele mi brakuje kochana, niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts