Yeti 29.02.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Sipatka, wdrapałem się do twojego ulubionego barmana na szczyt Gubałówki.świeże maliny - 5-6szt (im więcej, tym kwaśniejsze)rum biały - 40mlmus mango - 40mllikier Lychee - 20mlcukier trzcinowy - 1 łyżeczkaNiestety jest to tylko jakiś przykładowy skład - nie gwarantuję, że ten, który ci się tak spodobał.Barman twierdzi, że każda kobieta jest inna i dla każdej robi specjalnego drinka, takiego, który do niej pasuje. Powiedział, że musisz przyjechać, żeby cię zobaczył, wtedy skład właściwy dobierze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 no no niezły psycholog z tego barmana, czy on po fizjonomi skład ustala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Cholera, chyba z ciekawości pojadę tam coby mi zrobił tylko dla mnie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Yetuś - ja Wam już ustalę takie drinki, jakie będziecie kcieli z Twojną, ale żebyś wdrapał się do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Yuczka, nie wiesz? Ja Ci nie mogę powiedzieć, bo jestem dobrze wychowaną, choć co prawda już-nie-panienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.03.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.03.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Yetuś - ja Wam już ustalę takie drinki, jakie będziecie kcieli z Twojną, ale żebyś wdrapał się do nas!!! Narazie drapiemy się cały czas... po głowach nad jakimś sensownym ułożeniem wakacji. Obozy dla dzieci zorganizowali nam w różnych terminach (jedno chce w góry, drugie nad jezioro), więc niewiele czasu zostanie na jakiś wspólny (rodzinny) wypad. Na dodatek pracodawca najdroższej nadal nie chce się zdeklarować, kiedy puści ludzi na urlopy. Na to wszystko nakładają się jeszcze terminy wizyt lekarskich i podawania leków w szpitalu. Jednak sosnowe drinki są kuszące i łatwo się nie poddamy. Może po prostu któregoś dnia zapukamy do ciebie i zostaniemy trochę dłużej:rolleyes:. Mam wprawdzie pewne obawy, czy nie zjawimy się akurat w tłocznym szczycie agro-sezonu, albo w chiński weselny weekend, ale przecież takie drobiazgi, to żadna przeszkoda, nie? :rotfl: Cholera, chyba z ciekawości pojadę tam coby mi zrobił tylko dla mnie............. Podziel się później wrażeniami. Też jestem ciekaw co on ci zrobi tylko dla ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.03.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pewnie arszenik z cyjankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.03.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ty to wybuchowa babka jesteś, ani cyjanek ani arszenik Ci nie groźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Sipatko - naprawdę pojechałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nieee Pojechałam ale na wieś. Na drinki to ja teraz nie nie nie. Się staram odchudzić i ............ mniej jeść ale................. mam za słabą silną wolę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Czekaj, wyjdziesz do ogrodu popracować, to od razu kalorie spalisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Oby Depsiu, oby bo będę musiała zmienic numery ubrań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Gepard, czy Ty aby nie przesadzasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No jak to kocica, gibka bardzo chce być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.03.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 cieka cały czas na awatarze i jeszcze ma ćwiczyć, Iza z tą wagą to Ty nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Oby Depsiu, oby bo będę musiała zmienic numery ubrań..... na mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.03.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Żebym ja tak pędziła, jak mój avatar to bym się wcale o wagę nie przejmowała. Ale niestety do biegania to ja osatnia jestem. W końcu po co mam samochód ? - żeby się nie męczyć co nie?Ale już od dzisiaj cztery dni w tygodniu - fitnes. Może nie schudnę ale trochę kondycji załapię (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ale już od dzisiaj cztery dni w tygodniu - fitnes. Może nie schudnę ale trochę kondycji załapię (mam nadzieję ) Ty Ty masz mnóstwo wolnego czasu... zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Osia - wiadomo powszechnie, że jak się BARDZO chce, to czas zawsze się znajdzie. Ja na ten przykład czas może i znalazłabym, ale nie stać mnie jeździć codziennie 35 km na siłownię i jeszcze płacić za wstęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts