braza 10.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 A ja mimo wszystko lubię miasto i wcale mnie ono nie męczy. Chętnie jadę do miasta (prawdziwego) i mogę cały dzień tam spędzić bez oznak zmęczenia. Ale też i doceniam posiadaną aktualnie ciszę i spokój, chociaż okupioną brakiem dostępu do prawdziwej cywilizacji (jak choćby legendarny już makaron ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja też lubię miasto. I lubię wieś z jej ciszą i spokojem i takim niepatrzeniem na zegarek.Najbardziej lubię wieś latem a miasto zimą.W wakacje będąc na wsi lubię sobie robić wycieczki do miasta, ale innego niż to w którym mieszkam. Takie wakacyjne wypady. I jest fajnie, bo jest tam zupełnie inaczej niż w Łodzi. Może to czar wakacji a może czar nieznanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 A jeszcze napiszę, że uwielbiam małe miasteczka, z ryneczkiem i sklepami dookoła i cukierenką w której można sobie strzelić kawusię... takie miasteczka jak z książek Siesickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tiiaaa, pod warunkiem, że te miasteczka nie zatrzymały się w latach 80-tych, bo o kawusi w miłej kawiarence możesz wtedy tylko pomarzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wszystko ma swoje dobre strony, miasto też. Tylko mnie miasto po prostu męczy. Strasznie się nalatac trzeba i spalinami śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A jeszcze napiszę, że uwielbiam małe miasteczka, z ryneczkiem i sklepami dookoła i cukierenką w której można sobie strzelić kawusię... takie miasteczka jak z książek Siesickiej. A są jeszcze takie??? Tiiaaa, pod warunkiem, że te miasteczka nie zatrzymały się w latach 80-tych, bo o kawusi w miłej kawiarence możesz wtedy tylko pomarzyć ... Hhehehehe, pani Lodzia z garkuchni PSS podaje z wdziękiem kawusię w brudnej szklance i z odpowiednim intonowaniem słowa PROSZSZSZ... Wszystko ma swoje dobre strony, miasto też. Tylko mnie miasto po prostu męczy. Strasznie się nalatac trzeba i spalinami śmierdzi. UWIELBIAM SPALINY, RYK SILNIKÓW I PALONĄ GUMĘ... ale jeno na torze, bądź na rajdzie... Miasto mnie nie kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No musi być i miasto i wieś, bez tego raczej się nie da. I całe szczęście, bo dzięki temu miastowe mają co jeść, a wsiowe mają coraz lepszą cywilizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.03.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Osia - som takie miasteczka. Jedno z nich leży 9 km od mojej wsi. I kawusię dają W CZYSTEJ FIŻYLANCE i dobre ciasto i uśmiechnięte som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nooo, w tym grajdole o 9 km ode mnie też jest jeden taki pub ... dobrą kawę dają, dobrą golonkę, dobrą czekoladę i dobry żurek. A latem to nawet stoliki wystawiają!!! No wzruszam się za każdym razem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mnie to dzisiaj nawet najsmaczniejsza golonka ani kawa nie zadowoli.Doła mam. I .............i tylko tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wyłaź!!!! http://www.infotuba.pl/upload/article/2673.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Sipatko, a czemu akurat dzisiaj masz doła...? Wyłaż, bo nie zobaczysz, jak słonko do Ciebie idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jeszcze to słonko do mnie nie doszło. Cały czas pada. A w pracy taki zap......el że nie nadążam taczki załadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 jAK DÓŁ, POSZEDŁ SOBIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Poszedł poszedł Słonko wyszło zza chmur i od razu milej się zrobiło i jeszcze roślinki do ogrodów się w sklepach pojawiły co wróży zabawy ogrodowe w niedalekiej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dalej gadaj o słońcu to ja w ten dół po Tobie wpadnę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Braza, dzisiaj to już chyba masz słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dalej gadaj o słońcu to ja w ten dół po Tobie wpadnę!!!! Braza, dzisiaj to już chyba masz słońce? Masz????? U mnie piknie + 10 i słoneczko jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Izulka, przez telefon nie można kwiatków podać więc masz tutaj:hug: Tak jak mówiłam Wszystkiego czego chcesz... http://photo.live.advance.net/modbride/images/1455/bestBouquetsmbm1003_17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Na wszelki słuciaj się przyłączę... spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts