Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niestety, Karuś z całą pewnością ma agresję lękową.

Mogłoby być kłopotliwe spotkanie z Jego Lordowską Mością... :(

Szkoda, ogromnie żałuję.

Ale wciąż liczę na Sipatkę! :lol:

Izka, nie kuś, nie kuś....

Ja u Ciebie już byłam teraz pora na rewizytę

Iza wyobraź sobie Greya i Karola bawiących się razem...:rotfl:

Oj nie wiem czy by się Greyusiowi nogi nie poplątały od biegającego między nimi Karolka :lol2:

Ja tam nic nie chcę mówić, ale obiecywałaś mi, że przyjedziesz... :rolleyes:

Obiecywałam i zanosi się że się spełni. Ino trza poczekać bo wyjazd Paryski będzie 30 czerwca dopiero ( albo JUŻ :lol2:)

To kawa, czy herbata??? Za ta drugą nie przepadam, ale w takiej scenerii jakoś przełknę :cool:

Dzbanków ci u nas dostatek to jeden z kawą a drugi z herbatą być może. Dla każdego coś smacznego :D

Ja to nie mogie ze względu na krwiożerczo-strachliwego Karusia...(

Oooo Kochana tak jak Karolek potrafi uciekać to mało który piesek. Tylko mu uszy wiatr rozwiewa...

No niestety, Karuś z całą pewnością ma agresję lękową.

Mogłoby być kłopotliwe spotkanie z Jego Lordowską Mością... :(

Szkoda, ogromnie żałuję.

Ale wciąż liczę na Sipatkę! :lol:

Licz na mnie.

Ja też liczę na siebie.

I liczę, że szczęscie dopisze.

Jakaś lekcja matematyki czy cóś że tak liczymy????

DPS-ia no nie ma szans żebym Ci powiedziała kto albo gdzie to widziałam:( mój mózg jest bardzo specyficzny;) to rodzaj śmietnika który zbiera informacje w sposób zupełnie nieprzewidywalny:rotfl: gdzieś widziałam, zapisało się i tela;)

DPS-ia no nie ma szans żebym Ci powiedziała kto albo gdzie to widziałam:( mój mózg jest bardzo specyficzny;) to rodzaj śmietnika który zbiera informacje w sposób zupełnie nieprzewidywalny:rotfl: gdzieś widziałam, zapisało się i tela;)

Jeśli chodzi o mózg, to mój również zapamiętuje ale niekoniecznie wszystko to co bym chciałam. Jakiś taki WYBIÓRCZY jest ???

Jeszcze do dziś, do przeczytania pewnego artykułu lubiłam lody. Zacytuję fragmencik:

"Zobacz, jakie substancje udają lodowe smaki:

1. Aldehyd C-17 – W przemyśle stosowany jest do produkcji gumy i barwników. Nadaje smak wiśniowy

2. Piperonal – Stosowany w przemyśle perfumeryjnym i jako środek do zwalczania wszy. Nadaje smak waniliowy

3. Octan etylu – Jest używany do czyszczenia skór, lodom nadaje smak ananasowy

4. Aldehyd masłowy – Używany jest do produkcji klejów kauczukowych, lodom nadaje smak orzechowy

5. Octan anylu – Lodom nadaje smak bananowy, używany jest jako rozpuszczalnik farb olejnych

6. Octan benzylu – Używany jest jako rozpuszczalnik azotanów, lodom nadaje smak truskawkowy

7. Aldehyd C-18 – Używany jest do produkcji detergentów, lodom nadaje smak czekoladowy"