sipatka 23.05.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Myślę że trzy to wystarczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dzięki dziewczyny za pochwały... te krzesełka do pałacowych to one jednak mają daleko, raczej takie "romantyczne" są. Udały mi się i powiem wam (wcale się nie chwalę) że w realu są o niebo ładniejsze. A co z tego wynika? ŻE MUSICIE JE NAOCZNIE ZOBACZYĆ zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.05.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 http://i49.tinypic.com/ivbeid.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Izka, nie kuś, nie kuś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Iza wyobraź sobie Greya i Karola bawiących się razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ja tam nic nie chcę mówić, ale obiecywałaś mi, że przyjedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To kawa, czy herbata??? Za ta drugą nie przepadam, ale w takiej scenerii jakoś przełknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ja tam nic nie chcę mówić, ale obiecywałaś mi, że przyjedziesz... Ja to nie mogie ze względu na krwiożerczo-strachliwego Karusia... Niestety nimom z kim Szarego ostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No niestety, Karuś z całą pewnością ma agresję lękową. Mogłoby być kłopotliwe spotkanie z Jego Lordowską Mością... Szkoda, ogromnie żałuję. Ale wciąż liczę na Sipatkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.05.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Izka, nie kuś, nie kuś.... Ja u Ciebie już byłam teraz pora na rewizytę Iza wyobraź sobie Greya i Karola bawiących się razem... Oj nie wiem czy by się Greyusiowi nogi nie poplątały od biegającego między nimi Karolka Ja tam nic nie chcę mówić, ale obiecywałaś mi, że przyjedziesz... Obiecywałam i zanosi się że się spełni. Ino trza poczekać bo wyjazd Paryski będzie 30 czerwca dopiero ( albo JUŻ ) To kawa, czy herbata??? Za ta drugą nie przepadam, ale w takiej scenerii jakoś przełknę Dzbanków ci u nas dostatek to jeden z kawą a drugi z herbatą być może. Dla każdego coś smacznego Ja to nie mogie ze względu na krwiożerczo-strachliwego Karusia...( Oooo Kochana tak jak Karolek potrafi uciekać to mało który piesek. Tylko mu uszy wiatr rozwiewa... No niestety, Karuś z całą pewnością ma agresję lękową. Mogłoby być kłopotliwe spotkanie z Jego Lordowską Mością... Szkoda, ogromnie żałuję. Ale wciąż liczę na Sipatkę! Licz na mnie. Ja też liczę na siebie. I liczę, że szczęscie dopisze. Jakaś lekcja matematyki czy cóś że tak liczymy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 jak to mądry człek powiedział - kobieta jest genialnym matematykiem;) mnoży dzieci, dzieli łoże, dodaje urody i odejmuje lat:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 jak to mądry człek powiedział - kobieta jest genialnym matematykiem;) mnoży dzieci, dzieli łoże, dodaje urody i odejmuje lat:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wusia - śliczne, gdzieś Ty to wykopała i kto to powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 DPS-ia no nie ma szans żebym Ci powiedziała kto albo gdzie to widziałam:( mój mózg jest bardzo specyficzny;) to rodzaj śmietnika który zbiera informacje w sposób zupełnie nieprzewidywalny:rotfl: gdzieś widziałam, zapisało się i tela;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 DPS-ia no nie ma szans żebym Ci powiedziała kto albo gdzie to widziałam:( mój mózg jest bardzo specyficzny;) to rodzaj śmietnika który zbiera informacje w sposób zupełnie nieprzewidywalny:rotfl: gdzieś widziałam, zapisało się i tela;) Jeśli chodzi o mózg, to mój również zapamiętuje ale niekoniecznie wszystko to co bym chciałam. Jakiś taki WYBIÓRCZY jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Nooo, to jest przypadłość dośc powszechna. Trudno, przeżyję i spróbuję zapamiętać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Piekna sentencja, a ja całe życie byłam przekonana, że matematyczka to ze mnie do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jeszcze do dziś, do przeczytania pewnego artykułu lubiłam lody. Zacytuję fragmencik: "Zobacz, jakie substancje udają lodowe smaki: 1. Aldehyd C-17 – W przemyśle stosowany jest do produkcji gumy i barwników. Nadaje smak wiśniowy 2. Piperonal – Stosowany w przemyśle perfumeryjnym i jako środek do zwalczania wszy. Nadaje smak waniliowy 3. Octan etylu – Jest używany do czyszczenia skór, lodom nadaje smak ananasowy 4. Aldehyd masłowy – Używany jest do produkcji klejów kauczukowych, lodom nadaje smak orzechowy 5. Octan anylu – Lodom nadaje smak bananowy, używany jest jako rozpuszczalnik farb olejnych 6. Octan benzylu – Używany jest jako rozpuszczalnik azotanów, lodom nadaje smak truskawkowy 7. Aldehyd C-18 – Używany jest do produkcji detergentów, lodom nadaje smak czekoladowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Iza, no i popsułaś frajdę ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Iza, no i popsułaś frajdę ;-( A myślisz, że mnie jest przyjemnie????? Ja tak kocham lody a najbardziej orzechowe !!!! Teraz jestem na etapie poszukiwania maszynki do robienia tego przysmaku. Przynajmniej będę wiedziała co jem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts