DPS 29.05.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 O! Jak znajdziesz, to podrzuć linka, może i ja zamówię, bo lubię lody, ale nie chcę chemii żreć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Oj nie wiem czy by się Greyusiowi nogi nie poplątały od biegającego między nimi Karolka Oooo Kochana tak jak Karolek potrafi uciekać to mało który piesek. Tylko mu uszy wiatr rozwiewa... Z porównania długości nóg to mi wychodzi, że Grey szybciej stoi niż Karol ucieka:rolleyes:... ale ja tylko prosty inżynier jestem, mogę się mylić Maszynkę do lodów mam, jak chcez to nawet wrzucę do zamrażarki (tylko nie jestem pewna gdzie są łopatki) Najlepsze robią się waniliowe i truskawkowe... tych nie lubię, chyba, że sorbet... ale orzechowych Ci nie wyczaruję, aldehydu masłowego nie mam, a zwykłe orzechy za cholerę nie dadzą takiego smaka:no: No właśnie! Dobrze, że mi przypomniałyście:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Z porównania długości nóg to mi wychodzi, że Grey szybciej stoi niż Karol ucieka:rolleyes:... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.05.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Z porównania długości nóg to mi wychodzi, że Grey szybciej stoi niż Karol ucieka:rolleyes:... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.05.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ania a jakiej marki masz tę "lodziarnię" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No to mi wyszło, że wszy mieć nie będę, w życiu uwielbiam lody waniliowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No to mi wyszło, że wszy mieć nie będę, w życiu uwielbiam lody waniliowe. http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify32/034.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 6. Octan benzylu – Używany jest jako rozpuszczalnik azotanów, lodom nadaje smak truskawkowy 7. Aldehyd C-18 – Używany jest do produkcji detergentów, lodom nadaje smak czekoladowy" Wszystkie bakterie mi szlag trafi przez wyczyszczenie i rozpuszczenie - właśnie te smaki lubię, jeśli już mam jeść loda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Truskawka, wanilia, śmietanka - mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A ja już mam maszynkę do lodów. I nawet sobie zrobiliśmy lody truskawkowe (bo najszybsze i najprościejszy przepis no i truskawki pod ręką świeże).Dziewczyny co za smaaaaakkkkkkkMniammmmmm Maszynkę sobie kupiłam taką http://www.ceneo.pl/2203041 tylko że była trochę tańsza w RTVeuroagd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Szczęściara. Ja może w przyszłym roku kupię, w tym nie mogę sobie pozwolić na większe wydatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Szczęściara. Ja może w przyszłym roku kupię, w tym nie mogę sobie pozwolić na większe wydatki... O wydatkach z powodów wiadomych nie rozmawiamy... O wyjazdach jakichkolwiek zdaje się tym bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ale Iza to pewien wyjazd już mi obiecała. I ja czekam, żeby ona zrealizowała ten wyjazd. Nie żebym popędzała, wiadomo, że są terminy i trzeba ich przestrzegać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 O wydatkach z powodów wiadomych nie rozmawiamy... O wyjazdach jakichkolwiek zdaje się tym bardziej... Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Iza super ci wyszły te krzesełeczka , a lody też lubię bez względu na ich skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.06.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Mnie też się nadal podobają. A jakie wygodne się po tej renowacji zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 No zasiedziałaś się na tych krzesłach totalnie ... czyżby ktoś je klejem posmarował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.07.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nieee, z przyklejonymi krzesłami do samolotu by ich chyba nie wpuścili:rolleyes:. Sipatka, punkt orientacyjny wklejam, żebyś się nie błąkała w drodze do mnie:p;). (http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659146,1,499) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ładny ten punkt orientacyjny taki niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Nieee, z przyklejonymi krzesłami do samolotu by ich chyba nie wpuścili:rolleyes:. Sipatka, punkt orientacyjny wklejam, żebyś się nie błąkała w drodze do mnie:p;). [ATTACH=CONFIG]126340[/ATTACH] (http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659146,1,499) No już nawet jedzie!!! Tylko czy na pewno w ta strona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts