Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj nie wiem czy by się Greyusiowi nogi nie poplątały od biegającego między nimi Karolka :lol2:

Oooo Kochana tak jak Karolek potrafi uciekać to mało który piesek. Tylko mu uszy wiatr rozwiewa...

Z porównania długości nóg to mi wychodzi, że Grey szybciej stoi niż Karol ucieka:rolleyes:...

ale ja tylko prosty inżynier jestem, mogę się mylić:p

Maszynkę do lodów mam, jak chcez to nawet wrzucę do zamrażarki (tylko nie jestem pewna gdzie są łopatki) Najlepsze robią się waniliowe i truskawkowe... tych nie lubię, chyba, że sorbet...

ale orzechowych Ci nie wyczaruję, aldehydu masłowego nie mam, a zwykłe orzechy za cholerę nie dadzą takiego smaka:no:

No właśnie! Dobrze, że mi przypomniałyście:lol:

6. Octan benzylu – Używany jest jako rozpuszczalnik azotanów, lodom nadaje smak truskawkowy

7. Aldehyd C-18 – Używany jest do produkcji detergentów, lodom nadaje smak czekoladowy"

Wszystkie bakterie mi szlag trafi przez wyczyszczenie i rozpuszczenie - właśnie te smaki lubię, jeśli już mam jeść loda :)

A ja już mam maszynkę do lodów. I nawet sobie zrobiliśmy lody truskawkowe (bo najszybsze i najprościejszy przepis no i truskawki pod ręką świeże).

Dziewczyny co za smaaaaakkkkkkk

Mniammmmmm

Maszynkę sobie kupiłam taką http://www.ceneo.pl/2203041 tylko że była trochę tańsza w RTVeuroagd.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Nieee, z przyklejonymi krzesłami do samolotu by ich chyba nie wpuścili:rolleyes:.

Sipatka, punkt orientacyjny wklejam, żebyś się nie błąkała w drodze do mnie:p;).

Most_5840484.jpg

(http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659146,1,499)

Nieee, z przyklejonymi krzesłami do samolotu by ich chyba nie wpuścili:rolleyes:.

Sipatka, punkt orientacyjny wklejam, żebyś się nie błąkała w drodze do mnie:p;).

[ATTACH=CONFIG]126340[/ATTACH]

(http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659146,1,499)

No już nawet jedzie!!!:D

Tylko czy na pewno w ta strona????:rolleyes: