sipatka 27.02.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hej!!! Fajnie, że oczka niebawem Wasz domek dostanie , my tez się przymierzamy do okien... tylko tak trochę jak pies do jeża do tego podchodzę... nie wiem, zamawiać teraz... niech przetrzymają u siebie... chłop podszepnął mi "a jak się firma złoży i zniknie"... niby ma rację, wszystko możliwe, a u nas niestety więcej tych okien, to i bulnąć trzeba więcej ... echhhh..... Na początek daliśmy tylko zaliczkę 30% całej ceny. Może będziesz mogła zrobić tak samo tylko że czas realizacji wyznaczysz z późniejszym terminem. Chociaż przyszło mi teraz do głowy że my umowę zawarliśmy dopiero po pomiarach, kiedy zdecydowaliśmy czy wybieramy typowe okna czy na wymiar trochę powiększone i dopiero wtedy daliśmy zaliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.02.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Mój T. za czasów jeszcze kawalerskich odwiedził mnie w szpitalu i opowiada - Ten Twój kot jest nienormalny, chciał mnie pogryźć - Co? - pytam. - Nocowałem u Ciebie w domu, a on wlazł do łóżka zaczął tupać i warczeć! Chciał mnie pewnie pogryźć W życiu się tak nie ubawiłam!!! Rozbawiłaś mnie i córcię do łez - jeszcze teraz się chichra jak sobie przypomni to tupanie i warczenie Dzięki ci za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hej!!! Fajnie, że oczka niebawem Wasz domek dostanie , my tez się przymierzamy do okien... tylko tak trochę jak pies do jeża do tego podchodzę... nie wiem, zamawiać teraz... niech przetrzymają u siebie... chłop podszepnął mi "a jak się firma złoży i zniknie"... niby ma rację, wszystko możliwe, a u nas niestety więcej tych okien, to i bulnąć trzeba więcej ... echhhh..... Na początek daliśmy tylko zaliczkę 30% całej ceny. Może będziesz mogła zrobić tak samo tylko że czas realizacji wyznaczysz z późniejszym terminem. Chociaż przyszło mi teraz do głowy że my umowę zawarliśmy dopiero po pomiarach, kiedy zdecydowaliśmy czy wybieramy typowe okna czy na wymiar trochę powiększone i dopiero wtedy daliśmy zaliczkę A ja już nic nie wiem ... przez telefon to taka gadka sratka ... pojadę na miejsce to i negocjować będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Chryste!Masz już krokusy!Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Chryste! Masz już krokusy! Rewelacja! ściema - pewnie sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.03.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Chryste! Masz już krokusy! Rewelacja! ściema - pewnie sztuczne BUJAJ SIĘ NAJPRAWDZIWSZE NA ŚWIECIE. A jutro będzie nowa fotka jak podrosły. Wy też zmieniliście avatarka . To ja już się wogóle nie połapię. I..... chyba swojego tyż zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 BUJAJ SIĘ NAJPRAWDZIWSZE NA ŚWIECIE. A jutro będzie nowa fotka jak podrosły. Wy też zmieniliście avatarka . To ja już się wogóle nie połapię. I..... chyba swojego tyż zmienię To czekam na dowody. P.S. Podrośnięte też sztuczne sprzedają?? Avatarek jest wiosenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.03.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja to chyba ślepnę, bo coraz trudniej jest mi przeczytać te pomniejszone literki. Rety jaką ja mam zamieć za oknem. Styczeń by się nie powstydził. mam nadzieję, że budowniczy nie siedzi dzisiaj na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 O nie nie.... tylko nie gepardzika!!!!!! Ja łobrazkowa jezdem ... inaczej nie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 O nie nie.... tylko nie gepardzika!!!!!! Ja łobrazkowa jezdem ... inaczej nie poznam się postaram - dla Ciebie nie zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Widzę kochaniutka, że hydraulika już jest ! Cudnie. Jak sobie poradzili z kopaniem? Piłą??? A tak poważnie. Napisz ile taka przyjemność cię kosztowała i ile materiału poszło i za ile???? Pliiiiiis! Mnie to czeka!!! Miałabym jakies rozeznanie. PS. U mnie na działce niestety tylko trawka się lekko zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.03.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zacznę z hydrauliką pokolei. I tak: w ziemi panowie kopali bezproblemowo tylko szpadlami . W ścianach cięli piłą. Położyli rurki do wody w jakiś ślicznych otulinkach z szarym kolorkiem na wierzchu. Niestety zdjęć nie zrobiłam zupełnie nie wiem dlaczego . Przyćmiło mię ale może jutro się uda . Przerwy pomiędzy ścianą a rurkami wypełnili pianką. Rury kanalizy i doporwadzenia wody i liczników wyprowadzili do studzienki wymurowanej przy ścianie bocznej - tu zdjęcia zrobiłam - po pracy wstawię w dzienniku. Za tę część zainkasowali: 900 zeta na materiały (w tym jest też rura do kominka doprowadzająca powietrze oraz rury do wyprowadzenia 'smrodka" z kanalizacji 1088 za robociznę. Razem dostali dwa tysiaki. Ciąg dalszy nastąpi po otrzymaniu zezwoleń na zajęcie pasa drogowego należącego do powiatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Izuś... Ty też zachorowana ... epidemia chyba jakaś. Zdrowiejcie bo wiosna idzie!!!! Z mężem dobrze, że im się nic nie stało. Bardzo mi przykro, że Was takie przygody spotykają... ale... będzie lepiej, zobaczysz. Leż kochanieńka w wyrku, wygrzej się, Fervex sobie zapodaj.... i ... do lekarza jak nie przejdzie. Musisz być lada dzień w formie... budownalej Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziękuję ci Arctinko za słowa pocieszenia. Dla gaduły ból gardła to najpodlejsza choroba świata. Małż przyniósł mi do picia jakieś teratfu okropnie trudno było mi je przełknąć KOSZMAAAAAAAR to moje gardło. Mam jednak nadzieję, że jutro już będzie lepiej. A na wizję "elektryczną" pojadą teraz we trzech facetów małż, elektryk i mój tatko co ich zawiezie swoją bryczką (a wszystko dlatego że mojemu mężusiowi nie chce się robić prawa jazdy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witaj sipatko!!!! Ale cię wzięło to faktycznie jakaś forumowa epidemia.... najpierw kala, teraz ty Wygrzej się i do roboty..., bo na budowie moc jej czeka !!!!! Ale zdrowie najważniejsze, więc lecz się babo !!!!! Gorące pozdrowionka! I przesyłam ci troszkę zdrówka !!!! http://www.magazyndomowy.pl/img/artykul/1261/owoce-jedz-na-zdrowie_10104_4.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziękuje kochana Meg od razu mi lepiej. A tak faktycznie to myślę coby jakiś dzień wolny na jutro wziąć bo nie wiem czy się wygrzebię z wyrka. Cały czas prawie śpię, teraz też dopiero się przebudziłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 (a wszystko dlatego że mojemu mężusiowi nie chce się robić prawa jazdy ). u nas sąsiad nie ma prawka... ja takich zaliczam do imprezowo-wycwanionych ... my zawsze musimy ustalać kto wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witaj Sipatko,pozwoliłem sobie, przeczytać Wasz dziennik ,tempo zaj...fajne,tylko pozazdrościć .Jednak mam pytanko ,co to za blachodachówka ,jest śliczna,domek też ,oczywiście . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.03.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam serdecznie i cieszę się że domek przypadł ci do gustu. Balacha ciemna czekolada (ale jest jeszcze ciemniejsza) mat. Skąd przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 09.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wyłączniki lepiej mieć nisko. Jesli komus nogi odmówią posluszenstwa, siądzie na wózeczku - nie będzie miał problemu ich użyć. Z początku bedzie to dziwne, ale ja po pół roku/rokubardzo sie przyzwyczaiłem - u siebie mam na 1m od podlogi,naturalnie jesli uzytkownicy mają 2m wzrostu to moja porada nie jest trafna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts