sipatka 30.01.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Meguś ja Twoją kuchnię już daaawno widziałam. Jest suuuperowa.... ale ona mi raczej tak na biało jak ją w sklepie oglądałam wyglądała. Ale może ona faktycznie biała inaczej - znaczy - cieplejszy biały, nie taki śnieżny...No a ja się waham czy machnąć taki biały-biały z puszki czy go kapkę ocieplić - mniej niż ecru ale już nie biały-śnieżny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Małgosia, wpadłam do Cię i poszperałam. I tak sobie myslę, że może Twoje płytki kuchenne bym sobie na ścianę machnęła, zamiast tych moich. BO mi się podobają wielkością, a moje choć kolor identiko do podłogi to duże są... i jakoś mi się to nie zgrywa z koncepcją. Choć niewątpliwie, szybciej idzie kładzenie dużych płytek Podasz namiary i no niestety cenkę ? Bo ta rolę odgrywa niepoślednią niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.01.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Iza...kafelki z kuchni kupowałam w Casto....na wróblewskiego, ale pewnie i w innych też są. a cena wachała się miedzy 40-50 zł/m2 o ile dobrze pamietam.( musiałabym poszukać faktury ), ozdobne były jednostkowo wycenione, ale nie pamietam dokładnie, Nie były pewnie zbyt drogie bo je kupiłam w ilości 6 szt. A jesli chodzi o szafki kuchenne to one nie sa białe. w opisie Ikei to kolor kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No właśnie. Jak się w sklepie ogląda to nie za bardzo można wierzyć temu co się widzi, a ja nie kupując to opisów nie czytałam. O to mi chodziło, nie ecru tylko kremowy. I chyba właśnie tak zrobię w domku. Kremowy. Ale......................... sprawa jeszcze otwarta. A teraz chwila zastanowienia - czy ecru to nie kremowy ??????? O rety zgupło mi się.... W ikei szukam rozwiązań do małych kuchni. Ot np. superowska szuflada do szafki pod kuchenkę - taka przypodłogowa. No baaardzo fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 wiesz, moze kolorystykę w ikei ustalał facet........a dla nich to wsio rybka ekri,beż czy kremowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Coś w tym jest Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Macham łapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Cześć Dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Usunęłam, bo z nastolatkami nigdy nic nie wiadomo. Jeszcze do sądu podadzą, że się ich upublicznia bez zgody Edytowane 5 Lutego 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Wystój korytarza http://i45.tinypic.com/2md0vmd.jpg http://i47.tinypic.com/2w49una.jpg http://i47.tinypic.com/20r8gwj.jpg http://i48.tinypic.com/2n6yjhl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 http://i48.tinypic.com/2cmus6h.jpg http://i47.tinypic.com/vii78g.jpg http://i46.tinypic.com/w7ewkg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oooj, kochana - masz przepiekną córkę z cudnymi włosami (ten kolor!!!), a do tego bardzo kreatywną, z wielką fantazją - dekoracja fantastyczna! Gratuluję!!! Wooow, ale jazda...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 córka, jakaś taka ...........DOROSŁA!!!! a wystrój szkoły świetny, pogratuluj córce i oczywiście kolegom i koleżankom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Córcia te włosy to w naturalnym kolorze ma????? Śliczne!!!! Wystrój pomysłowy, ciekawie mnie, czy była dziura, w którą się wpada ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.02.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Włosy - kolor naturalny. Tylko, że natrualnie są proste. Dziury nie było. Gdyby była to bym sama chętnie w nią skoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniope 05.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jestem kompletnie nowa i trochę nie umiem się tu poruszać - ale nie znalazłam nigdzie informacji, jaki to projekt - czy możesz podać dokłądną nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.02.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Niechże zgadnę ...czyżby ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam serdecznie Maniope.Dobrze Yetuś gada. Domek to La Palma 2 z ProArte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czekam na wieszaki:popcorn: wiesz co??? Tak odnośnie kolorów do salono-kuchni w Sipatkowie... Czasnęłam sobie stojak pod kwiatek (ten wysoki z salonu co to na nim taki rozłożysty filodenron stoi) i półeczkę (tą co w małej łazience ręczniki na niej leżały dla gościóf, taką wiklinową, pamiętasz?) na ecru. Właściwie to nie na ecru, tylko nazywał się ten kolor kość słoniowa. Wyszedł taki słoneczny ecru. Jak dla mnie bomba! Wieczorem jak siedzimy przy jakimś marnym lamkowo-kinkietowym świetle to te dwa przedmioty aż biją po oczach jasnością i świeżością! Jak się zrobi ciepło to cały saloon na kość słoniową maluję, z kominkiem i murkami pod książki, i przedpokój, i korytarz... i kuchnię (tutaj to tylko ściany;)) Już się nie mogę doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Bardzo lubię takie ocieplone biele, kiedyś się na to mówiło kolor śmietankowy albo waniliowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts