sipatka 14.08.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cze dziewczyny ! Tak sobie myślę, że już tyle czasu nie wpisywałam nic w dzienniku, że może to już koniec? Co prawda podbitka się dopiero robi, taras położył się w czerwcu i jeszcze tyyyyle tyyyyle tyyyyyyyyyyyyleee rzeczy jest do zrobienia, a ja nawet aparatu z pokrowca nie wyciągam. Wolę ganiać po dziennikach innych i poczytywać co tam sobie "plotkują" No i co ja mam sobie o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zdjęcia rób i pokazuj szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No włąśnie - jak są foty to i jest o czym pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 chociaż byś tego pazia pokazała i nie łgała, że aparatu nie wyjmujesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Izaaa!!!!!!!!Izuniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!Weż Jeżów, przyjedźta do nas!!!!!!!!!!!Obiecałaś DWA LATA TEMUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No plIIIIIIIIssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Izaaa!!!!!!!! Izuniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Weż Jeżów, przyjedźta do nas!!!!!!!!!!! Obiecałaś DWA LATA TEMUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No plIIIIIIIIssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... No i zaczęło się . Jak nic przyjdzie mi jeszcze w tym roku z osiem godzin w Sipatkowym cacku spędzić ... Nadzieja w prondzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Izaaa!!!!!!!! Izuniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Weż Jeżów, przyjedźta do nas!!!!!!!!!!! Obiecałaś DWA LATA TEMUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No plIIIIIIIIssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 chociaż byś tego pazia pokazała i nie łgała, że aparatu nie wyjmujesz:rolleyes: Jak tylko się uporam z nowymi przemeblowaniami w Łodzi (będzie nowa szafa i w domu jest totalna rozpierducha) i ogarnę się po przeprowadzce ze wsi do miasta - to masz jak w banku !!! Izaaa!!!!!!!! Izuniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Weż Jeżów, przyjedźta do nas!!!!!!!!!!! Obiecałaś DWA LATA TEMUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No plIIIIIIIIssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No na takie prośby to już nic innego nie pozostaje tylko wsiąść w auto..... ino mąż wolny weekend znajdzie dobrze ???? ... No i zaczęło się . Jak nic przyjdzie mi jeszcze w tym roku z osiem godzin w Sipatkowym cacku spędzić ... Nadzieja w prondzie ... Dlaczego osiem ?! Planujesz Tomka posadzić za kierownicą ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 No na takie prośby to już nic innego nie pozostaje tylko wsiąść w auto..... ino mąż wolny weekend znajdzie dobrze ???? Dobrze, dobrze, dobrze!!! :D A długo będzie szukał...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dlaczego osiem ?! Planujesz Tomka posadzić za kierownicą ?????? :rotfl:małpa:rotfl: Dobrze, dobrze, dobrze!!! :D A długo będzie szukał...??? Podkabluję trochę wystarczy, że spojrzy do kalendarza:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.08.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dlaczego osiem ?! Planujesz Tomka posadzić za kierownicą ?????? ... przecież wzrok ma dobry ... na słuch nie jeździ to czego się nad chłopem znęcasz aaaa ? Taka trasa to nam z niego Kubice zrobi kobieto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Nooo... nie wiem, co powiedzieć, żeby Tomka nie urazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.08.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) :rotfl:małpa:rotfl:Podkabluję trochę wystarczy, że spojrzy do kalendarza:lol: No dobrze że Cię tak lubię Dowcipniarko jedna Ja to sobie mogę do kalendarza spoglądać do woli, ale na jeden dzień wolny to ja mogę do Ciebie wpaść. Dwie godzinki w jedną i dwie w drugą to podołam. Ale tak do DEPsi to już łatwo nie pójdzie. Chyba że sobie samolot sprawię ("Tata ja wariat kup mi lotnisko"). ... przecież wzrok ma dobry ... na słuch nie jeździ to czego się nad chłopem znęcasz aaaa ? Taka trasa to nam z niego Kubice zrobi kobieto ! WIEEEELKA z Ciebie optymistka nie tylko WIELKA JEŻYCA Nooo... nie wiem, co powiedzieć, żeby Tomka nie urazić... Un nie taki znowu wrażliwy ino świerzonka z niego kierowcowa Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja tylko chciałam powiedzieć, że w zeszłtym tygodniu koleżanka spod Legionowa do nas jechała. Nie pędzili, bo i po co, poza tym nie mieli czym pędzić, autko z litrowym silniczkiem. Zajechali autostradą przez Poznań w 4 godziny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 biedny litrowy silniczek... Izuś... też Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.08.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ode mnie autostradą to się tylko do Konina opłaca. Potem to golą człowieka z kasy aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Koleżanka zeznała, że 6 dych zapłacili w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ode mnie autostradą to się tylko do Konina opłaca. Potem to golą człowieka z kasy aż miło I baaardzo dobrze. Dalej nie musisz ujeżdżać co by odpocznąć nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jeżowa - a wpierdol kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 czemu tu tak cicho? ....... w dzienniku ostatni wpis w lutym, tutaj sierpień - HEJ !!! do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts