sipatka 03.01.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dzięki dziewczyny, jesteście kochane :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cmoknij Karola w nos i szepnij mu na ucho, że głupio tak chorować .... może się zasugeruje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Braza dobrze prawi .... (muszę Jej się trochę podlizać na różnych wewontkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.01.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Karol właśnie dostał ucho jelenia. Nie ma pojęcia jak się do niego zabrać. Póki co obskakuje i obszczekuje - nową zabawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Karol właśnie dostał ucho jelenia. Ten to ma fuksa... Gruby dostał sraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.01.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 O jacie. Teraz ten dla odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jednak dziękuję losowi, że mam kundelka. Zdrowe toto, że tylko podziwiać, nigdy nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.01.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mój poprzedni piesek, kundelek ze schroniska też chorował.Niestety choroba nie wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Braza dobrze prawi .... (muszę Jej się trochę podlizać na różnych wewontkach ) Matko, juz się boję, jakie Ty też możesz mieć wobec mnie zamiary ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 O jacie. Teraz ten dla odmiany? Ano... dziś nieco lepiej ale na razie jeszcze dmucham na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zaczyna się. Karol skrobie do drzwi bo potrzebuje wyjść. Na dworze robi rzadką kupkę. Zaczęło się dzisiaj po południu. Po prostu działanie leków minęło. Mam jeszcze nadzieję, że mu minie, że to jakieś chwilowe. Jak się nie uspokoi to jutro biegiem do weta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Oj... Trzymam kciuki, żeby mały dał radę, pamiętajcie, żeby dużo pił, nie odwodnił się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Iza, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie pisałam bo się sprawa klarowała. W nocy sensacji nie było. Ale w południe zawołał, o spacer. Kupcia była półrzadka. Ale o piątej młody zrobił już ładną kupkę. Ponieważ Karol robi ładniejsze kupki jak wychodzi z moim małżem i podejrzewałam, że Tomcio dla mojego spokoju tak mówi, że są dobre, to przyniósł mi do domu trofeum w reklamóweczce. Kupka była ładna. Chyba Karol musi chodzić na spacery tylko z panem Nadal tematem numer jeden w naszym domu jest smrodliwy temat psiej kupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dla psiarza koopa to ważna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dzisiaj o 4.15 zasuwałam z malutkim na spacer bo musiał wyjść.Zrobił znowu rzadziznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Dla psiarza koopa to ważna rzecz No i to jak ! Kupy na moim podwórku sa na wagę złota - szczególnie te zwarte i gramotne ( zdrowe znaczy ). Zaraz je "zgarniam" i "sadzę" w tych miejscach co to psią łapę poświerzbiło i zaczęła drapać. Jak psi nos to powącha to łapa robi w tył zwrot. Nie wyszedłby mi ten numer ... ze sraczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja jeszcze wrzucam namiętnie w krecie kopce i korytarze, krety mają wrażliwy węch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No ja raczej tej "sraczki" zbierać nie będę.Ale latem to pozbieram i powtykam ten smrodek "naszemu" krecikowi.Bo co za dużo to niezdrowo.Karol idzie na enzymach trzustkowych.Noc przespaliśmy bez wychodzenia.Rano sensacji nie było, kupka zaczyna się formować, choć daleko jej jeszcze do prawidłowej konsystencji.Za wcześnie jeszcze na opinie.Obserwujemy.Śniadania mały nie chciał jeść, ale chumorek mu dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts