EZS 26.01.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Z tego, co pamiętam z życia blokowego, jest tam zwykle wentylacja grawitacyjna. I zwykle również ciągnie dobrze, chyba, ze ... sąsiad jakiś wepnie się z wiatraczkiem. Wtedy cug się potrafi odwrócić, i powietrze z mieszkania idzie do drugiego mieszkania. Przerabiałam to, bo ciągle u nas kapusta od sąsiadów śmierdziała (dlaczego oni wciąż kapustę gotowali?) i okazało się, zę to przez jeszcze innego sąsiada z wiatraczkiem. Nie wiem, czy okap nie działa jak wiatraczek... Za to zmiana wysokości dziury nie powinna być problemem. Dziura to dziura. CZytałam o Karolku, wiesz, że sterydy apetyt wzmagają... Przechlapane z tym zapaleniem jelit. Może się wygasi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dlatego chciałam nie tak bezpośrednio ten wywiew z okapu zrobić do kratki tylko tak nakierować żeby nie leciało na sufit. Ale jak się nie da to zrezygnujemy z rury i będzie tylko pochłaniacz (czy jak go tam zwą). A co się tyczy smrodków to póki nasz sąsiad nie rzucił palenia to co rano w łazience czułam jego smrodliwe papierochy. Co się tyczy Karola to też mamy taką nadzieję że się wyciszy. Jedzonko pilnujemy, żeby za dużo nie jadł no bo przecież beczka z niego będzie. Ile by się nie dało tyle pochłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Aneczko o takiej witrynce mówiłam http://www.anzys.pl/environment/cache/images/330_350_productGfx_784867c40b886fdb3642fba210135034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 witryna ładna ... .. szkło dokupisz i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Tia. Tylko że ta witryna ma jędną wadę - CENĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Nikt/nic nie jest idealny/e:rotfl: Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Oooo:o myślałam, że bardziej zdobna jest... taka spoko będzie do szafy pasować Poszukaj takiej samej ino nie drzewnianej to i cena nie zabije:p Osia to powiem Ci śmiszną historię, autentyczną... Mój mężowaty jako stary koń już na studia se poszedł.... na pierwszym wykładzie z czegoś tam prof. zaczyna gadkę, że rozumie, że nie ma ludzi doskonałych... a moje szczęście : - poza moją żoną oczywiście głośniej niż sądził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Arctisia, Twojny chyba z mojnym się musieli gdzieś widzieć, bo tak samo gadają... Witrynka śliczna!!! A tak z ciekawości - gdzie takie dajom i po wiela...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) A tutaj http://www.anzys.pl/pl/p/Witryna-drewniana-WDM-3c1200/273 takie robiom, ale zapewniam że nie dajom ino drogo biorom Ta witrynka co mi się podoba to w kolorze białym 2014 zł plus transport. A jeszcze śliczne witrynki (i nie tylko) są tutaj http://www.meblezych.pl/18--seria-belluno Edytowane 27 Stycznia 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 : - poza moją żoną oczywiście głośniej niż sądził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Meble rzeczywiście piękne, ale ceny absolutnie poza moim zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No właśnie Depsiu, meble piękne ale ceny koszmarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nie pomoge w kwestii dziury w kominie, bo się najzwyczajniej nie znam. Pochłaniacz może rozwiązać sprawę, bo jego chyba nie trzeba nigdzie podłączać ... chyba .... ale na jakiej zasadzie działa to nie wnikałam. Witrynka ładna, nawet mi się podobałą .... dopóki ceny nie dojrzałam .... Buziaki dla Karolka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Przekazane, Właśnie przyszedł z moim małżem do mnie do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ale fajniemacie, tez bym tak chciala, moj pracuje prawie 40 km dalej:( i konczymy o roznych porach. o co chodzi z tym wyciagiem (u Arniki pytalas), bo nie jarze tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 27.01.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A tutaj http://www.anzys.pl/pl/p/Witryna-drewniana-WDM-3c1200/273 takie robiom, ale zapewniam że nie dajom ino drogo biorom Ta witrynka co mi się podoba to w kolorze białym 2014 zł plus transport. A jeszcze śliczne witrynki (i nie tylko) są tutaj http://www.meblezych.pl/18--seria-belluno witam sie wszystkie meble z litego drewna niestety drogie a ja sie ucieszylam nawet bo znalazlam tam koncu komode brzozowa ponizej 2k... za jedyne 1400 tez drogo ...ale zawsze juz troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Mówiłam, że u nas cała rodzinka uczy się od zaklinacza psów? No to proszę, jak zahipnotyzowany Karolus w tv siedzi http://i59.tinypic.com/11kjx3d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 witam sie wszystkie meble z litego drewna niestety drogie a ja sie ucieszylam nawet bo znalazlam tam koncu komode brzozowa ponizej 2k... za jedyne 1400 tez drogo ...ale zawsze juz troche lepiej Dobrze, że choć Tobie się na coś stronka przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jakieś ustalenia co do okapu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wczoraj został zakupiony. Polski Ciarko. Teleskopowy, ale niestety nie sensorowy, bo sensorowy ma listwę przednią czarną a taka mi nie pasuje. Niedrogi i filtry węglowe tanie. Zakupiony w Ciastoramie !!!! Montaż, jak wreszcie się BRW zdecyduje i przywiezie moje meble do kuchni Mają być jutro, ale to się okaże w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts