Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

Z tego, co pamiętam z życia blokowego, jest tam zwykle wentylacja grawitacyjna. I zwykle również ciągnie dobrze, chyba, ze ... sąsiad jakiś wepnie się z wiatraczkiem. Wtedy cug się potrafi odwrócić, i powietrze z mieszkania idzie do drugiego mieszkania. Przerabiałam to, bo ciągle u nas kapusta od sąsiadów śmierdziała (dlaczego oni wciąż kapustę gotowali?) i okazało się, zę to przez jeszcze innego sąsiada z wiatraczkiem. Nie wiem, czy okap nie działa jak wiatraczek... :confused:

Za to zmiana wysokości dziury nie powinna być problemem. Dziura to dziura.

CZytałam o Karolku, wiesz, że sterydy apetyt wzmagają... Przechlapane z tym zapaleniem jelit. Może się wygasi...

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlatego chciałam nie tak bezpośrednio ten wywiew z okapu zrobić do kratki tylko tak nakierować żeby nie leciało na sufit. Ale jak się nie da to zrezygnujemy z rury i będzie tylko pochłaniacz (czy jak go tam zwą).

A co się tyczy smrodków to póki nasz sąsiad nie rzucił palenia to co rano w łazience czułam jego smrodliwe papierochy.

Co się tyczy Karola to też mamy taką nadzieję że się wyciszy. Jedzonko pilnujemy, żeby za dużo nie jadł no bo przecież beczka z niego będzie. Ile by się nie dało tyle pochłonie. :yes:

Oooo:o

myślałam, że bardziej zdobna jest... taka spoko będzie do szafy pasować:yes:

Poszukaj takiej samej ino nie drzewnianej to i cena nie zabije:p

Osia to powiem Ci śmiszną historię, autentyczną...

Mój mężowaty jako stary koń już na studia se poszedł.... na pierwszym wykładzie z czegoś tam prof. zaczyna gadkę, że rozumie, że nie ma ludzi doskonałych... a moje szczęście

: - poza moją żoną :lol: oczywiście głośniej niż sądził:p

A tutaj http://www.anzys.pl/pl/p/Witryna-drewniana-WDM-3c1200/273 takie robiom, ale zapewniam że nie dajom ino drogo biorom :yes:

Ta witrynka co mi się podoba to w kolorze białym 2014 zł plus transport.

A jeszcze śliczne witrynki (i nie tylko) są tutaj

http://www.meblezych.pl/18--seria-belluno

Edytowane przez sipatka

Nie pomoge w kwestii dziury w kominie, bo się najzwyczajniej nie znam.

Pochłaniacz może rozwiązać sprawę, bo jego chyba nie trzeba nigdzie podłączać ... chyba .... ale na jakiej zasadzie działa to nie wnikałam.

Witrynka ładna, nawet mi się podobałą .... dopóki ceny nie dojrzałam ....

Buziaki dla Karolka!!

A tutaj http://www.anzys.pl/pl/p/Witryna-drewniana-WDM-3c1200/273 takie robiom, ale zapewniam że nie dajom ino drogo biorom :yes:

Ta witrynka co mi się podoba to w kolorze białym 2014 zł plus transport.

A jeszcze śliczne witrynki (i nie tylko) są tutaj

http://www.meblezych.pl/18--seria-belluno

:bye: witam sie

wszystkie meble z litego drewna niestety drogie :(

a ja sie ucieszylam nawet bo znalazlam tam koncu komode brzozowa ponizej 2k... za jedyne 1400 :)

tez drogo ...ale zawsze juz troche lepiej

Wczoraj został zakupiony.

Polski Ciarko.

Teleskopowy, ale niestety nie sensorowy, bo sensorowy ma listwę przednią czarną a taka mi nie pasuje.

Niedrogi i filtry węglowe tanie.

Zakupiony w Ciastoramie !!!!

Montaż, jak wreszcie się BRW zdecyduje i przywiezie moje meble do kuchni :p

Mają być jutro, ale to się okaże w praniu.