dardurdka 24.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Komentarze należą do użytkownika o nicku: Kurna Chata Pozwoliłam sobie je założyć, żeby uniknąć zaśmiecania niesamowicie zapowiadającego się dziennika budowy "wymarzonego miejsca na ziemi" Trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.08.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 dardulka...dziękuję Nie ma za co A teraz sobie zrób w podpisie odnośniki do dziennika i do komentarzy Do komentarzy już Ci zrobiłam, teraz aby skopiować i ustawić w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jesoo jak zrobić te odnośniki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 wychodzi na to,że zrobiłam coś...buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam i ja z przyjemnoscią dopisuję się do grupy czytających Twoją ciekawą opowieść Pozdrawiam i życzę powodzenia! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.08.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 DZIENNIK KOMENTARZE Teraz jak klikniesz na cytuj post skopiuj sobie te dwa linki i wklej w profilu użytkownika, tam gdzie masz to motto pod spodem Jakby coś to daj znać, chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jesoo jak zrobić te odnośniki???? zrobiłam do komentarzy, nadal blondynka w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ... o Kurna .... ale masz lekkie pióro .... ... wbijam się jako nowy czytelnik Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja też się wpisuję na listę zachwyconych czytelników ...z moim cholerycznym usposobieniem, męża takiego zmieniłabym już ze 3 razy Ja tylko raz spakowałam mojemu walizki i od tej pory wszystko obróciło się o 360 stopni. Sam wpadł na pomysł budowy domu w marcu tego roku Zarzekał się przez 13 lat, że nigdy żadnej budowy nie popełni W tym jednak związku to ja jestem plastyczką a małż inżynierem jest i może to dlatego? Teraz lata codziennie na działkę i w ogóle, a ja się śmieję jak sobie przypomnę jak się zarzekał na święte nigdy, że budowy nie będzie ... Ty masz cierpliwość Kobieto i strasznieeeeee jestem ciekawa domu. Sama też kocham modernizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ... o Kurna .... ale masz lekkie pióro .... ... wbijam się jako nowy czytelnik Powodzenia Gwożdzik..Ty z Jagną to moje pierwsze przeczytane dzienniki )oprócz Majkiego) i tak trzymajcie dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam i ja z przyjemnoscią dopisuję się do grupy czytających Twoją ciekawą opowieść Pozdrawiam i życzę powodzenia! Monika Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No ja też się wpisuję na listę zachwyconych czytelników ...z moim cholerycznym usposobieniem, męża takiego zmieniłabym już ze 3 razy Ja tylko raz spakowałam mojemu walizki i od tej pory wszystko obróciło się o 360 stopni. Sam wpadł na pomysł budowy domu w marcu tego roku Zarzekał się przez 13 lat, że nigdy żadnej budowy nie popełni W tym jednak związku to ja jestem plastyczką a małż inżynierem jest i może to dlatego? Teraz lata codziennie na działkę i w ogóle, a ja się śmieję jak sobie przypomnę jak się zarzekał na święte nigdy, że budowy nie będzie ... Ty masz cierpliwość Kobieto i strasznieeeeee jestem ciekawa domu. Sama też kocham modernizm To wszystko nie jest takie proste, a może jest? Tylko ja dojrzewam zbyt wolno:-? ? Spakowałam nie raz i nic Myślę obecnie nad tym co ważne dla mnie. Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.08.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No proszę Udało się I ilu wielbicieli się nazbierało A działeczka piękna!!!! Też uwielbiam takie klimaty, gdzie tylko zapach drzew i traw.... hmmm.... zdradź proszę coś na temat domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 taa...byłoby pięknie gdybym mogła zdradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.08.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a dlaczego nie możesz??? Jeszcze nie zatwierdzony (przez małża)/wybrany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 z małżem to w ogóle kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jak fajnie, że masz juz "komentarze" http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif To rzeczywiście nieładnie zasmiecać Ci dziennik , tym bardziej, że czyta się super! I napisane z humorem. Lubię tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ha! Humor mam zawsze nawet jeśli jest wisielczy i...korzystam z pomocy innych, z wiedzy ich też, jak widać po linku z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Czyta sie swietnie! Czekam na dalsza relacje . Czy Ciebie czasem nie laczy jakies pokrewienstwo z Jagna , bo momentami czytajac Twoj dziennik czuje sie tak jakbym "Podrzutka Jagny" czytala , macie bardzo podobny styl pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.08.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jagna z Gwożdzikiem i Majkim to pierwsi, których czytałam, ale...Kurna Chata to żadna podróbka, jam taka jest i humor zazwyczaj taki mam się chyba już nie zmienię ku ogólnej rozpaczy rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts