Kurna Chata 08.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No i gdzie ten właściwy awatar, miał być i ni ma! Ha, Chatko, gdyby to ktos wiedział, czy będzie tak, czy siak, to pewnie nikt nie miałby problemu z decyzjami! Daj sobie trochę czasu na wahania, a potem wyobraź sobie, ze już podjęłas tę decyzję (obojętnei jaką), minęło parę lat i jak się z nią czujesz. CO się zmieniło, JAK to wygląda i CO FAJNEGO z tego wynika?... pozdrówka i uszy do góry! Avatar był i...odwaga poleciała za zaufaniem Skorzystałam z Twojej rady. Szczerze mówiąc to bardzo trudne, ale jakoś, po walce, wnioski zostały wyciągnięte. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj, znowu, nareszcie. I miło Cię poznać zrejetrowałam i wycofałam wizual Witaj a ja widziałam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif Kurna Chata na tle morza To co? Decyzja definitywnie podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów bliskich Dziękuję w imieniu wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj, znowu, nareszcie. I miło Cię poznać zrejetrowałam i wycofałam wizual Witaj a ja widziałam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif Kurna Chata na tle morza To co? Decyzja definitywnie podjęta? Byłaś chyba jedyną ( z wirtualnych znajomych), która ujrzała długie blond kudły Kurnej i jej całą resztę Myślę, że decyzja podjęta no....chyba, że nikczemnik się "popisze" inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Co jest grane, co tu taka cisza jak makiem zasiał? Czasami mak wymaga ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj!!! Kurna chata w akcji - jak dobrze cię znow czytać !!!! Pisz, pisz jak najwięcej Meg...się uśmiecham kurna jak Cię tu widzę Kochana, żebys ty wiedziała jaki ja mam wyraz twarz, jak mogę znów sobie twój dziennik poczytac i z tobą pogadać !!!! http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/1.gif "Nie płacz, ze coś się skończyło, tylko uśmiechaj się że Ci sie to przytrafiło." Gorzkie doświadczenie, ale na bank wzmacniające...? Uśmiech dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A ja jestem cały czas tylko jakoś tak... z za węgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kurna!!............TAK TRZYMAJ !!!!!!!! Buziaczki i misiaczki dla ciebie !!! http://img368.imageshack.us/img368/3920/v4bzsbkw84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No i gdzie ten właściwy awatar, miał być i ni ma! Ha, Chatko, gdyby to ktos wiedział, czy będzie tak, czy siak, to pewnie nikt nie miałby problemu z decyzjami! Daj sobie trochę czasu na wahania, a potem wyobraź sobie, ze już podjęłas tę decyzję (obojętnei jaką), minęło parę lat i jak się z nią czujesz. CO się zmieniło, JAK to wygląda i CO FAJNEGO z tego wynika?... pozdrówka i uszy do góry! Avatar był i...odwaga poleciała za zaufaniem Skorzystałam z Twojej rady. Szczerze mówiąc to bardzo trudne, ale jakoś, po walce, wnioski zostały wyciągnięte. Pozdrawiam Życzę wszystkiego dobrego na tej drodze, obojętnie, jaką wybierzesz, niech Ci się szczęści! Dom pietrowy, powiadasz? I projekt indywidualny? Będę zaglądać i do dziennika i w komentarze, mam nadzieję, ze już nie znikniesz na tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Przeczytałam, co napisałas w dzienniku, nie mam bladego pojęcia, co powiedzieć... jaki komentarz bylby tu odpowiedni?? (jedyne, co mi przychodzi na myśl, to nadzieja, ze to jednak jakiś przypadek i tragiczna pomylka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Zatkało mnie........... Nie mieści mi się w głowie ............................................... Trzymaj się jestem z Tobą znajdź sposób żeby dać nam znać że z Tobą wszystko oki. Ślij choć posty na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Zgroza Może to jednak palec boży czuwał nad Tobą Koniecznie daj znać jak sprawa się skończyła Ważne, że nie wypiłaś Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Zatkało mnie........... mnie też Zrobiło mi sie zimno i goraco, zimno i gorąco. Szok. Kurna, nie znikaj i napisz jak sobie radzisz Zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dopiero wróciłam i ......o co chodzi???? Kurna, co jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Kurna taki fajny dziennik pisałaś.... NIE ZNIKAJ!!! Ja wiem, że to się łatwo mówi ale uwierz mi na słowo - jeszcze się z tego wszystkiego śmiać będziesz... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wszelki duch.... jest, jest odnalazła się w końcu nasza KURNA CHATA gęby wszelakie masz w górnym wierszu przed spinaczem:cool: a nowe forum jest do d..... więcej złego niż dobrego, ale sobie informatycy nie radzą - wyskoczyli z płynącego okrętu bo tak pięknie miało być, a tu... kupa ale teraz najważniejsze, że wróciłaś do nas i mam nadzieję na kolejny rozdział opowieści - ostatnio bardzo groźnie się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 23.06.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 wszystko fajnie, nie powiem tylko, że kurna! spinacza nie mam gdzie opisywany się szlaja? zaawansowane musiałam włączyć i też nie wiem co z tego chatynka wyjdzie, ale badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 23.06.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja też mam nadzieję na ciąg dalszy......... wcześniej się nie ujawniałam ale czytałam poczynania Kurnej, ale teraz postanowiłam się ujawnić i wyrazić swoją radość z powrotu Kurnej:wave: i śmiem nawet prosić: NIE ZNIKAJ NAM WIĘCEJ:D Goga...to połowiczne zniknięcie, życie jest jakie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.06.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 WITAJ !!!!!! kURNA ALE CIĘ DŁUGO NIE BYŁO !!!! Ale na szczęscie już jesteś, pisz co u ciebie i BĄDŹ Z NAMI !!!!! i nie znikaj już, bo smutno nam było bez ciebie! A dom? Powoli, ale go zbudujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts