Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ostatni raz? - KOMENTARZE ;-)

Recommended Posts

Poczytałam z wypiekami na twarzy dziennik Twój i podziwiam Cię za... skuteczność w walce i choć czyta się doskonale Twoje wspomnienia, to nie zazdraszczam doświadczeń. Tyle, że Ciebie one chyba wzmocniły wielu by zabiły lub udupiły 8)

Ale podobno szczęście wywalczone do dopiero szczęście :roll: a wierzę, że w końcu z górki będziesz mieć

dziś tłusty czwartek to poczęstunek przyniosłam

http://www.gotujmy.pl/ri/33023_paczki-domowe_0_1.jpg

• Odpowiedzi 242
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wygląda mi na to Kurna Chato, że zapisałaś się w pamięci pana architekta.... I tu się mu wcale nie dziwię bo taką osobowość trudno zapomnieć...

Być może wniesie do Twojego życia nie tylko projekt domu ale też wiele radości i rozrywki - w odróżnieniu od rodzinki - pozytwnej rozrywki

czego Ci życzę z całego sreca :D

I.... jeszcze jedno pisz pisz pisz piszszszszszszszsz.............

Poczytałam z wypiekami na twarzy dziennik Twój i podziwiam Cię za... skuteczność w walce i choć czyta się doskonale Twoje wspomnienia, to nie zazdraszczam doświadczeń. Tyle, że Ciebie one chyba wzmocniły wielu by zabiły lub udupiły 8)

Ale podobno szczęście wywalczone do dopiero szczęście :roll: a wierzę, że w końcu z górki będziesz mieć

dziś tłusty czwartek to poczęstunek przyniosłam

http://www.gotujmy.pl/ri/33023_paczki-domowe_0_1.jpg

Kurna nie-do-zdarcia? To całkiem możliwe :roll: Wspomnienia są jakie są, nie do zmiany, ale do przodu trzeba bo stanie to krok w tył, a potem jakby co oczywiście nakopię temu co mi tak pod wiatr :wink:

Wygląda mi na to Kurna Chato, że zapisałaś się w pamięci pana architekta.... I tu się mu wcale nie dziwię bo taką osobowość trudno zapomnieć...

Być może wniesie do Twojego życia nie tylko projekt domu ale też wiele radości i rozrywki - w odróżnieniu od rodzinki - pozytwnej rozrywki

czego Ci życzę z całego sreca :D

I.... jeszcze jedno pisz pisz pisz piszszszszszszszsz.............

No! Kurna! zupełnie nie rozumiem dlaczego się nie dziwisz :wink:

rozrywka życie samo w sobie to niesie, niekoniecznie te najszczęśliwsze :roll:

Witaj!!! Kurna chata w akcji - jak dobrze cię znow czytać !!!! Pisz, pisz jak najwięcej :p :p :p :p

Meg...się uśmiecham kurna jak Cię tu widzę :D

Kochana, żebys ty wiedziała jaki ja mam wyraz twarz, jak mogę znów sobie twój dziennik poczytac i z tobą pogadać !!!!

http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/1.gif

"Nie płacz, ze coś się skończyło, tylko uśmiechaj się że Ci sie to przytrafiło."

• 2 weeks później...

Hmmmm

Masz zagwozdkę Kurna Chato, ale jak to mówią nie ma takiej rury na świecie, której się nie da odetkać :wink: . Na pewno znajdziesz sposób, żeby uratować swoje realizowane marzenia od ............. Jedno jest pewne im szybciej tym lepiej, później (o ile jeszcze nie będzie za późno) będzie i trudniej i drożej. Coś wiem na ten temat 8) Podejmij decyzję i zabezpiecz się zanim wybudujesz dom.

No i gdzie ten właściwy awatar, miał być i ni ma!

Ha, Chatko, gdyby to ktos wiedział, czy będzie tak, czy siak, to pewnie nikt nie miałby problemu z decyzjami! Daj sobie trochę czasu na wahania, a potem wyobraź sobie, ze już podjęłas tę decyzję (obojętnei jaką), minęło parę lat i jak się z nią czujesz.

CO się zmieniło, JAK to wygląda i CO FAJNEGO z tego wynika?...

pozdrówka i uszy do góry!

Hmmmm

Masz zagwozdkę Kurna Chato, ale jak to mówią nie ma takiej rury na świecie, której się nie da odetkać :wink: . Na pewno znajdziesz sposób, żeby uratować swoje realizowane marzenia od ............. Jedno jest pewne im szybciej tym lepiej, później (o ile jeszcze nie będzie za późno) będzie i trudniej i drożej. Coś wiem na ten temat 8) Podejmij decyzję i zabezpiecz się zanim wybudujesz dom.

I tak też zamierzam :wink: