Gosiek33 11.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Poczytałam z wypiekami na twarzy dziennik Twój i podziwiam Cię za... skuteczność w walce i choć czyta się doskonale Twoje wspomnienia, to nie zazdraszczam doświadczeń. Tyle, że Ciebie one chyba wzmocniły wielu by zabiły lub udupiły Ale podobno szczęście wywalczone do dopiero szczęście a wierzę, że w końcu z górki będziesz mieć dziś tłusty czwartek to poczęstunek przyniosłam http://www.gotujmy.pl/ri/33023_paczki-domowe_0_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wygląda mi na to Kurna Chato, że zapisałaś się w pamięci pana architekta.... I tu się mu wcale nie dziwię bo taką osobowość trudno zapomnieć... Być może wniesie do Twojego życia nie tylko projekt domu ale też wiele radości i rozrywki - w odróżnieniu od rodzinki - pozytwnej rozrywki czego Ci życzę z całego sreca I.... jeszcze jedno pisz pisz pisz piszszszszszszszsz............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Duuuużo miłości http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/ciekawostki/walentynki_multikino_arkady.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Przeczytałam wpis ostatni - oj będzie się znowu działo, chciałam coś jeszcze napisać... ale zaczęłam czytać Twój dziennik ponownie i na razie nie mogę się oderwać - książki mogłabyś pisać taa...z moją dysklecją na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jak tu teraz z Tobą przyjemnie, że sie odzywasz i piszesz. Pisz, pisz i uwierz wiele chce ciebie czytać więc pisz, pisz, pisz i nie przestawaj No?! W to najtrudniej uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ja też chcę ................. czytać Kiedyś czytałam, ale zniknęłaś ... idę czytać od początku... z..a..r..a..z..w..r..a..c..a..m czytaj tylko czy cokolwiek Ciebie zainteresuje... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj!!! Kurna chata w akcji - jak dobrze cię znow czytać !!!! Pisz, pisz jak najwięcej Meg...się uśmiecham kurna jak Cię tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Poczytałam z wypiekami na twarzy dziennik Twój i podziwiam Cię za... skuteczność w walce i choć czyta się doskonale Twoje wspomnienia, to nie zazdraszczam doświadczeń. Tyle, że Ciebie one chyba wzmocniły wielu by zabiły lub udupiły Ale podobno szczęście wywalczone do dopiero szczęście a wierzę, że w końcu z górki będziesz mieć dziś tłusty czwartek to poczęstunek przyniosłam http://www.gotujmy.pl/ri/33023_paczki-domowe_0_1.jpg Kurna nie-do-zdarcia? To całkiem możliwe Wspomnienia są jakie są, nie do zmiany, ale do przodu trzeba bo stanie to krok w tył, a potem jakby co oczywiście nakopię temu co mi tak pod wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wygląda mi na to Kurna Chato, że zapisałaś się w pamięci pana architekta.... I tu się mu wcale nie dziwię bo taką osobowość trudno zapomnieć... Być może wniesie do Twojego życia nie tylko projekt domu ale też wiele radości i rozrywki - w odróżnieniu od rodzinki - pozytwnej rozrywki czego Ci życzę z całego sreca I.... jeszcze jedno pisz pisz pisz piszszszszszszszsz............. No! Kurna! zupełnie nie rozumiem dlaczego się nie dziwisz rozrywka życie samo w sobie to niesie, niekoniecznie te najszczęśliwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Duuuużo miłości http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/ciekawostki/walentynki_multikino_arkady.jpg tfu! tfu!!! na psa urok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.02.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj!!! Kurna chata w akcji - jak dobrze cię znow czytać !!!! Pisz, pisz jak najwięcej Meg...się uśmiecham kurna jak Cię tu widzę Kochana, żebys ty wiedziała jaki ja mam wyraz twarz, jak mogę znów sobie twój dziennik poczytac i z tobą pogadać !!!! http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/1.gif "Nie płacz, ze coś się skończyło, tylko uśmiechaj się że Ci sie to przytrafiło." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.02.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Co jest grane, co tu taka cisza jak makiem zasiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj, znowu, nareszcie. I miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj, znowu, nareszcie. I miło Cię poznać I ciesze się z przerwanej ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hmmmm Masz zagwozdkę Kurna Chato, ale jak to mówią nie ma takiej rury na świecie, której się nie da odetkać . Na pewno znajdziesz sposób, żeby uratować swoje realizowane marzenia od ............. Jedno jest pewne im szybciej tym lepiej, później (o ile jeszcze nie będzie za późno) będzie i trudniej i drożej. Coś wiem na ten temat Podejmij decyzję i zabezpiecz się zanim wybudujesz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.03.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No i gdzie ten właściwy awatar, miał być i ni ma! Ha, Chatko, gdyby to ktos wiedział, czy będzie tak, czy siak, to pewnie nikt nie miałby problemu z decyzjami! Daj sobie trochę czasu na wahania, a potem wyobraź sobie, ze już podjęłas tę decyzję (obojętnei jaką), minęło parę lat i jak się z nią czujesz. CO się zmieniło, JAK to wygląda i CO FAJNEGO z tego wynika?... pozdrówka i uszy do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj, znowu, nareszcie. I miło Cię poznać zrejtrowałam i wycofałam wizual Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj, znowu, nareszcie. I miło Cię poznać I ciesze się z przerwanej ciszy Miłe słowa, lubię tak, chyba każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 08.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Hmmmm Masz zagwozdkę Kurna Chato, ale jak to mówią nie ma takiej rury na świecie, której się nie da odetkać . Na pewno znajdziesz sposób, żeby uratować swoje realizowane marzenia od ............. Jedno jest pewne im szybciej tym lepiej, później (o ile jeszcze nie będzie za późno) będzie i trudniej i drożej. Coś wiem na ten temat Podejmij decyzję i zabezpiecz się zanim wybudujesz dom. I tak też zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 (edytowane) Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów bliskich Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Zbigniew100 czcionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts