Kurna Chata 23.06.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 WITAJ !!!!!! kURNA ALE CIĘ DŁUGO NIE BYŁO !!!! Ale na szczęscie już jesteś, pisz co u ciebie i BĄDŹ Z NAMI !!!!! i nie znikaj już, bo smutno nam było bez ciebie! A dom? Powoli, ale go zbudujesz!!! witaj Meg chciałabym być na takim etapie z budową jak Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Spokojnie, dasz radę !!! czas zleci i u ciebie będzie stał dom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 KURNA !!! Fajnie Cię znów widzieć, a i poczytać mam nadzieję będzie co...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.09.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Buuuuuuuuuuuuuuu, a mnie tam nie było !!!!! Kurna nie poddawaj się, jestesmy z tobą. Jakby co to wal jak w dym !! Wola...pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Przeczytałam, dech mi zaparło.... dziękuję, bardzo dziekuję ...mam skąd czerpać siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 wszelki duch Pana Boga chwali.........................KURNA!!!!!! moja sąsiadeczko!!!!! Jak miło, że dałaś znak życia. Powiem ci, niedawno myslałam o tobie, usiłowałam znaleźć dziennik i zobaczyć co tam u ciebie. Cieszę się, że znalazłaś swoje miejsce i, że nie poddalaś się :hug:Obiecaj, ze nie znikniesz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nożesz Kurna ....... dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kurna, wróciłaś... Cieszę się bardzo, że Ci się wszystko wyprostowało, że marzenia swoje spełniasz i... że wróciłaś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 19.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 fakt, czas zleciał i nie wiadomo kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 19.04.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nożesz Kurna ....... dzień dobry! dzień dobry kurna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 19.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Kurna, wróciłaś... Cieszę się bardzo, że Ci się wszystko wyprostowało, że marzenia swoje spełniasz i... że wróciłaś Pozdrawiam serdecznie wróciłam i teraz chyba możecie przeklinać bo nie odpędzicie się jeszcze wszystko staram się ogarnąć, ale potem to odnóża wzbijam do góry, 70% łącka w łapinę, głęboki wdech i wydech i...mam zamiar zrobić to wszystko o czym kiedyś marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 19.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 wszelki duch Pana Boga chwali.........................KURNA!!!!!! moja sąsiadeczko!!!!! Jak miło, że dałaś znak życia. Powiem ci, niedawno myslałam o tobie, usiłowałam znaleźć dziennik i zobaczyć co tam u ciebie. Cieszę się, że znalazłaś swoje miejsce i, że nie poddalaś się :hug:Obiecaj, ze nie znikniesz!!!!! meg60 a wiesz, że ja dosyć często myślę o Tobie moja była sąsiadeczko? jak mnie jakaś przepaść nie pokona to obiecuję, że znikać już nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 19.04.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Przeczytałam, dech mi zaparło.... dziękuję, bardzo dziekuję ...mam skąd czerpać siłę siła jest w Nas tylko trzeba siebie posłuchac i dodać do tego kroplę odwagi no chyba, że się jest takim egzemplarzem jak Kurna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 19.04.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nożesz Kurna ....... dzień dobry! dzień dobry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 19.04.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witaj! Dziś rano przeczytałam Twój dziennik i cały dzień o nim myślę. Twoja historia choć czasami smutna jest PIĘKNA! Gdybyś zdecydowała się napisać "Ostatni raz na Giewoncie " będę pierwsza w kolejce do księgarni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 czytając ostatni twój wpis miałam wrażenie, ze oglądam " Szpilki na Giewoncie" .......poprostu wyobraźnia moja zaszalała i byłam tam z Tobą!!!! Było bajecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.04.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Aaaa...Kurna.... jakby tak ... tego..trochę konkretów? Skąd Zakopane? Skąd Giewont? Dlaczego? Pytam, bo ja też chwilo postrzegam swoją przyszłość z szumem morskich fal w tle... czyżby tez mogło mnie miotnąć w drugie strone...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.04.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kurna, Ciebie się czyta, jak powieść, bez odrywania wzroku! Dobrze, ze posty nie są długie, bo oczy by mi wysiadły od monitora A tak poważnie, to zaglądam, czytam (z zachwytem! Myślę że niedługo, ktoś może zechce opublikować w formie książki Twoje perypetie) i cieszę się razem z Tobą, że w górach znalazłaś ukojenie dla swojej zszarganej duszy! Trzymam kciuki za Ciebie, a sobie życzę takiej odwagi życiowej jak Ty masz :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witaj! Dziś rano przeczytałam Twój dziennik i cały dzień o nim myślę. Twoja historia choć czasami smutna jest PIĘKNA! Gdybyś zdecydowała się napisać "Ostatni raz na Giewoncie " będę pierwsza w kolejce do księgarni. Pozdrawiam Czy Kurna powinna isc w rywalizacje? eee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Gagata...postaralam sie w miare obecnych mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts