Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ostatni raz? - KOMENTARZE ;-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 242
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 1 year później...
wszelki duch Pana Boga chwali.........................KURNA!!!!!! moja sąsiadeczko!!!!! Jak miło, że dałaś znak życia. Powiem ci, niedawno myslałam o tobie, usiłowałam znaleźć dziennik i zobaczyć co tam u ciebie. Cieszę się, że znalazłaś swoje miejsce i, że nie poddalaś się :hug:Obiecaj, ze nie znikniesz!!!!!

Kurna, wróciłaś...:hug:

Cieszę się bardzo, że Ci się wszystko wyprostowało, że marzenia swoje spełniasz i... że wróciłaś :)

Pozdrawiam serdecznie

wróciłam i teraz chyba możecie przeklinać bo nie odpędzicie się ;)

jeszcze wszystko staram się ogarnąć, ale potem to odnóża wzbijam do góry, 70% łącka w łapinę, głęboki wdech i wydech i...mam zamiar zrobić to wszystko o czym kiedyś marzyłam ;)

wszelki duch Pana Boga chwali.........................KURNA!!!!!! moja sąsiadeczko!!!!! Jak miło, że dałaś znak życia. Powiem ci, niedawno myslałam o tobie, usiłowałam znaleźć dziennik i zobaczyć co tam u ciebie. Cieszę się, że znalazłaś swoje miejsce i, że nie poddalaś się :hug:Obiecaj, ze nie znikniesz!!!!!

meg60 a wiesz, że ja dosyć często myślę o Tobie moja była sąsiadeczko?

jak mnie jakaś przepaść nie pokona to obiecuję, że znikać już nie będę :)

Kurna, Ciebie się czyta, jak powieść, bez odrywania wzroku! Dobrze, ze posty nie są długie, bo oczy by mi wysiadły od monitora ;) A tak poważnie, to zaglądam, czytam (z zachwytem! Myślę że niedługo, ktoś może zechce opublikować w formie książki Twoje perypetie) i cieszę się razem z Tobą, że w górach znalazłaś ukojenie dla swojej zszarganej duszy! Trzymam kciuki za Ciebie, a sobie życzę takiej odwagi życiowej jak Ty masz :*

• 2 weeks później...