aneta-we 25.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jagna z Gwożdzikiem i Majkim to pierwsi, których czytałam, ale...Kurna Chata to żadna podróbka, jam taka jest i humor zazwyczaj taki mam się chyba już nie zmienię ku ogólnej rozpaczy rodziny i ku naszej ogólnej radości http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.08.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 oj taaaaak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Czyli jestes tzw "czarna owca" w rodzinie . Zycze takiego humoru juz zawsze i pisz, bo ciekawa jestem co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Wobec powyższego, że przez całe 47 lat takowa jestem ( ponoć od pierwszego krzyku na kulce ziemskiej byłam takim dziwnym alienem) nic nie zapowiada choćby zefirku zmian w moim podejściu i niekiedy czarnym humorze Kurna Chata nadeszła i murator będzie sobie musiał (albo i nie ) jakoś z tym poradzić ale...czy to problem i kłopot Kurnej Chaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.08.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Moim zdaniem to w ogóle nie jest problem, raczej szczęście!!! Ogólnie silne charaktery przyciągają tłumy, więc może niebawem jakiś rekord oglądalności?!? Czytam, i czytam te Twoje poszukiwana działeczki i ciągle się zastanawiam czy to już ta czy nie??? No i o domku myślę intensywnie, jakiś musi być nieziemski, żeby pogodził blokersowe "+" z podmiejskimi (tu muszę nadmienić, że nigdy nie mieszkałam w bloku, i dlatego może nie do końca zauważam jakieś "+" poza bliskością supermarketów, choć i te w polach powstają ) i jak temu Jareckiemu dogodzić??? A może nie zasługuje na szansę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziś to chyba będzie rekord mojej głupoty z myślami, że małż-Jarecki nie zasługuje na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ...no proszę mój małż też baran, ale dał się obłaskawić Kurcze czytam czytam i aż mi się wierzyć nie chce, że łódzkie urzędniki takie beznadziejnie głupie som. Mieszkam jakieś 90km od Łodzi, prawie na wsi i nie miałam najmniejszego problemu z pozwoleniem na parter z płaskim dachem. Teoretycznie w wielkim, nowoczesnym mieście Łodzi ze zróżnicowaną architekturą powinno być bardziej elastycznie i otwarcie na takie projekty. Szczególnie, że nie ma tu strefy zagrożenia co wymuszałoby jakieś szczególne spadki i wypukłości dachów. Kurna Chato idź ty może bezpośrednio do urbanisty odpowiedzialnego za warunki i mu nagadaj. My tak zrobiliśmy (urbanista z miasta Łodzi pochodzi i u nas jest na dojezdne tylko co dwa tygodnie) i dostaliśmy warunki zaczynające się od spadku 4%. Krew mnie zalewa jak czytam ile ludzie mają problemów z budowaniem ciekawych, nowoczesnych domów przez pie..nych, ograniczonych urzędasów i biurwy, które o prawdziwej architekturze pojęcia nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ... się witam przywiodła mnie tu intuicja i ciekawość.... i nie zawiodłam się.... co do męża - to nic nie powiem bo tez bym musiała wspomnieć o walizkach, a nie chce tematu zadrażniac czekam na wieści dlalsze... i na ten domek... ja jestem klasyk - więc Twój modernistyczny mnie intryguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Kurna Chata nie ociągaj się i opowiadaj,...... opowiadaj.......i pisz !!!!!!!! Strasznie jesteśmy ciekawi co dalej ? A Jarecki.....niech się cieszy, że ma TAAAAAAAAAKĄ cudowną żonę i dzięki niej będzie miał wspaniały dom. jak będzie grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kurna Chata nie ociągaj się i opowiadaj,...... opowiadaj.......i pisz !!!!!!!! Strasznie jesteśmy ciekawi co dalej ? oooo, oooooo właśnie! Nie smuć się już http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif , czekam z niecierpliwością na nowe wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.08.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bardzo emocjonujący dziennik. Chyba dobrze, że go tak dawkujesz, bo lektura późną porą jeszcze o bezsennośc przyprawi. Trzymam kciuki za pomyślny układ okoliczności... Pisz, Chatko, pisz - ciekawam co dalej! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 28.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No proszę taki talent literacki nam się do tej pory marnował. Pisz jak najwięcej - dołączam do kręgu czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a gdzie kurna chata podziała się kurna chata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a gdzie kurna chata podziała się kurna chata Kurna Chato gdzie jeeeeesteeeeeeeeś??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 aha, doczytałam. Pojechałaś sobie, zostawiłas nas na 2 tygodnie No cóż poczekamy, co nam zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gifJak dobrze, ze wróciłaś. Jak się cieszę, że masz za sobą córę i Jareckiego. Dwa tygodnie nie poszły na marne, co? http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.09.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No, no!!! Zapowiada się na to, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wiadomo, kobieta ma swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kurna Chato, jeśli tylko piszesz w swoim dzienniku to jak dla mnie w komentarzach nie musisz. Choc nie powiem, miło by było Gratuluję kupca- u nas tez poszło błyskawicznie. Tzn. kupiec znalazł sie szybko ale co naczekał sie na kredyt a my z nim to juz inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mam podobne odczucie, no przecież autorzy powieści rzadko pisują do czytelników i jest ok no, przerysowalam trochę, miło byłoby czytac Cię i w swoich komentrazach, ale śledzenie Twojego dziennika samo w sobie sprawia mi duzo przyjemności! do Łodzi niedługo się wybieram, tym TGV się przejadę, popatrzymy... dwa razy testowałam, nie było za wygodnie. Moze dlatego, że tylko do stolicy, a potem przesiadka? No, ale skoro klient tak życzy, to czemu nie? pozdrawiam, sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts