tutli_putli 15.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 POZWOLISZ KURNA CHATO ...NINIEJSZYM DRUGĄ STRONĘ KOMENTARZY KURNEJ CHATY UWAŻAM ZA OTWARTĄ Co do wybiegania myślą na przód ja niestety wybiegam. Nie chciałabym mieć piętra, na które nie będę mogła wejść o własnych siłach (ot jedna mała diagnoza mi trochę poglądy na życie zweryfikowała). Ale myślę, że kto zdrowy i bez większych zagrożeń nie powinien aż tak bardzo sie nad tym zastanawiać. powodzenia w rysowaniu, bardzo mnie rezultaty ciekawią No masz tutka-putka!!! Namieszałaś w głowie! Zaczęłam przez Ciebie zerkać gdzie by tu windę wstawić... tylko, że aczkolwiek i ponieważ...jesteś naprawdę pewna tego do-życia finito-diagnostic-degener-action-kręgosłup lub tym podobne kaput? Trzeba sobie zadać w takim razie pytanie...czy parter w blokach po schodkach nie jest większą traumą niż pięterko u siebie ? Jak myślisz? Kochana (strasznie mi się ta tutka-putka spodobała ) jak masz poważne kłopoty ze zdrowiem to ani to ani to nie będzie komfortowe. Jednak w swoim domku zawsze możesz coś modernizować i zmieniać, dobudowywać itd itp. w bloku to już "ne bałdzo" . Ja swojego diagnostic degener jestem pewna i sie tu nic nie zmieni. Tylko ”mój problem” jest bardziej finezyjny i wyrafinowany bo mnie może dopaść za chwile albo za 100lat. I nikt mi tu nic nie może zagwarantować. Chyba, że jakieś wiekopomne odkrycie w medycynie czy cuś Aktualnie to olewam ale jak mam se dom budować, w którym mam nie tylko mieszkać ale realizować się artystycznie, botanicznie itd. to już pewność wolę mieć, że jakby co to będzie łatwo wózkiem jeździć albo nie zabiję się o własne schody. Mam jednak nadzieję, że nigdy taka konieczność nie nastąpi P.S. hehe ale Ty sobie tą windę daruj - bo będziesz mieć architekta na sumieniu jak padnie na zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Powiem ci Kurna, że z tym mieszkaniem to miałas farta, a może ja go nie miałam ? Fakt, nasze mieszkanie nie było tak atrakcyjne jak twoje - hmmm dwupoziomowe, strych, garaż.......baaaardzo atrakcyjne!!!!! Ja bujałam się ze swoim 8 miesięcy, ale był to poczatek "kryzysu" W kwestiach sprzedaj jak najszybciej i kiełkuj z patyka mam tak odkąd pamiętam Pocieszę... znajomi sprzedawali ponad rok więc 8 miesięcy to całkiem znośny termin biorąc pod uwagę rynkowy zastój I tu się z tobą zgodzę !!!!!! A twoje nowe pomysły architektoniczne są bardzo ciekawe i mam nadzieję, że ci się uda. Trzymam kciuki i.........obserwuję Na razie poległam, ale się staram, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kurna Kobito - piszesz INACZEJ . Dla mnie - bomba Zapisałam sobie śledzenie tego wątku... Trzymam kciuki!! I .......... DO KREDEK MI ZARAZ ps. Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich Wątkowiczów W końcu ktoś zauważył, że Kurna to pogięcie, a od wczoraj z pomazanymi paluchami i to w kolorach jesieni witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 16.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 POZWOLISZ KURNA CHATO ...NINIEJSZYM DRUGĄ STRONĘ KOMENTARZY KURNEJ CHATY UWAŻAM ZA OTWARTĄ Co do wybiegania myślą na przód ja niestety wybiegam. Nie chciałabym mieć piętra, na które nie będę mogła wejść o własnych siłach (ot jedna mała diagnoza mi trochę poglądy na życie zweryfikowała). Ale myślę, że kto zdrowy i bez większych zagrożeń nie powinien aż tak bardzo sie nad tym zastanawiać. powodzenia w rysowaniu, bardzo mnie rezultaty ciekawią No masz tutka-putka!!! Namieszałaś w głowie! Zaczęłam przez Ciebie zerkać gdzie by tu windę wstawić... tylko, że aczkolwiek i ponieważ...jesteś naprawdę pewna tego do-życia finito-diagnostic-degener-action-kręgosłup lub tym podobne kaput? Trzeba sobie zadać w takim razie pytanie...czy parter w blokach po schodkach nie jest większą traumą niż pięterko u siebie ? Jak myślisz? Kochana (strasznie mi się ta tutka-putka spodobała ) jak masz poważne kłopoty ze zdrowiem to ani to ani to nie będzie komfortowe. Jednak w swoim domku zawsze możesz coś modernizować i zmieniać, dobudowywać itd itp. w bloku to już "ne bałdzo" . Ja swojego diagnostic degener jestem pewna i sie tu nic nie zmieni. Tylko ”mój problem” jest bardziej finezyjny i wyrafinowany bo mnie może dopaść za chwile albo za 100lat. I nikt mi tu nic nie może zagwarantować. Chyba, że jakieś wiekopomne odkrycie w medycynie czy cuś Aktualnie to olewam ale jak mam se dom budować, w którym mam nie tylko mieszkać ale realizować się artystycznie, botanicznie itd. to już pewność wolę mieć, że jakby co to będzie łatwo wózkiem jeździć albo nie zabiję się o własne schody. Mam jednak nadzieję, że nigdy taka konieczność nie nastąpi P.S. hehe ale Ty sobie tą windę daruj - bo będziesz mieć architekta na sumieniu jak padnie na zawał tuteczko-puteczko normalnie Kurna prawie zeszła zobaczywszy, że tak fajniasto przywitałaś i zaznaczyłaś jej stronkę numero 2 ja tu Cię głaszczę i tulę z główką zwieszoną niziutko co do tego diagnostica kręgowego...świat jednak nie jest sprawiedliwy...eh...poślę myśl, żeby to może za 100 było, a nie w jakiejś bliższej przyszłości...jakbym miała dżina i trzy życzenia, pierwszym byłoby brak chorób....patologia zawsze Kurną pokonywała nawet do tego stopnia, że ledwo ją Kurna zdała p.s. na poważnie zaczęłam rozpatrywać miejsce dla windy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.09.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ............napisałam się i mi skasowało odpisze wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.09.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Odkryłam, zapomniałam o pracy, czytam, czytam. Oczy zaczynają wysiadać - chwilę patrzę na zielone i dalej czytam. Walnę brzydko ale wyraziście - Twój dziennik czyta się zajebiście . "Ostatni raz ?" daję do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 22.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Odkryłam, zapomniałam o pracy, czytam, czytam. Oczy zaczynają wysiadać - chwilę patrzę na zielone i dalej czytam. Walnę brzydko ale wyraziście - Twój dziennik czyta się zajebiście . "Ostatni raz ?" daję do ulubionych. na tę chwilę odmacham pazurem kurnymbo...cienizna jestem i marzy się Kurnej kurnik, ale....zajrzę do Ciebie jaak mi miły kogut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kurna Chatko jak tam prace plastyczne?????? Czekamy na wyniki i rysunki twojego pięknego domku !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No właśnie, zapomniałaś o wiernym fanklubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.10.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam poczytałam troszkę i lubię Cię za ten rower chociaż nie wiem czy Ty lubisz rower, mimo że jeździsz Zwykle ci co jeżdżą rowerem dużo dłużej mogą wspinać się po schodach na pięterko. Też mam piętro w zaprojektowanym domu, bo jednak - według mnie - tam lepiej się śpi. Ponieważ przezorny zawsze ubezpieczony - pozwoliłam sobie też na 2 sypialnie na dole - to w ramach tego wybiegania w przyszłość. Tak na wszelki słuczaj. jeśli pozwolisz będę zaglądała - bo podobnie jak Ty sama podjęłam się budowy, tylko, że ja bez faceta w tle .................chyba jestem "gupia" bo to wcale nie jest łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jeśli pozwolisz będę zaglądała - bo podobnie jak Ty sama podjęłam się budowy, tylko, że ja bez faceta w tle .................chyba jestem "gupia" bo to wcale nie jest łatwe. nie jesteś głupia wiem, jak to jest być samą a teraz też odnosnie budowy jestem sama - mąż jest jedynie po to, żeby robić , ale i tak to mu wychodzi jak mucha w smole An.i - za Ciebie i Twój dom - ja mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kurna Chatko jak tam prace plastyczne?????? Czekamy na wyniki i rysunki twojego pięknego domku !!!!! Trochę to jeszcze potrwa...wzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No właśnie, zapomniałaś o wiernym fanklubie? Kurna pamięta, ale co z tego skoro czas pokazuje figę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 witam poczytałam troszkę i lubię Cię za ten rower chociaż nie wiem czy Ty lubisz rower, mimo że jeździsz Zwykle ci co jeżdżą rowerem dużo dłużej mogą wspinać się po schodach na pięterko. Też mam piętro w zaprojektowanym domu, bo jednak - według mnie - tam lepiej się śpi. Ponieważ przezorny zawsze ubezpieczony - pozwoliłam sobie też na 2 sypialnie na dole - to w ramach tego wybiegania w przyszłość. Tak na wszelki słuczaj. jeśli pozwolisz będę zaglądała - bo podobnie jak Ty sama podjęłam się budowy, tylko, że ja bez faceta w tle .................chyba jestem "gupia" bo to wcale nie jest łatwe. Witaj...nie jesteś głupia. Rower bardzo lubię, bardziej niż 4 kółka. Zapraszam, zaglądaj. Ciche rewizyty Kurnej masz od dawna....lubię się pogrzać Twoimi słowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jeśli pozwolisz będę zaglądała - bo podobnie jak Ty sama podjęłam się budowy, tylko, że ja bez faceta w tle .................chyba jestem "gupia" bo to wcale nie jest łatwe. nie jesteś głupia wiem, jak to jest być samą a teraz też odnosnie budowy jestem sama - mąż jest jedynie po to, żeby robić , ale i tak to mu wychodzi jak mucha w smole An.i - za Ciebie i Twój dom - ja mocno trzymam kciuki wychodzi na to, że na coś się ten Twój mąż jednak przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witamy Kurna Chato, jak miło cię znowu ......czytać??? Masz ochotę pogadać??? To pisz!!! Wszystkie chętnie cię wysłuchamy i napewno coś zaradzimy Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts