an.i 04.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kurna Chato - coś mi się widzi, że Ty potrzebujesz wsparcia czarownic - zajrzyj do moich komentarzy - one robią cudny bajzel. kiedy to się czyta to słychać gwar rozmowy , śmiech, przekrzykiwanie, kawę też słychać ... a czuć radość Powiedz kiedy a zajrzymy do Ciebie - Poza tym dobrze jest od czasu do czasu powiedzieć głośno ( nie mogę się wyrażać) więc " chrzanić to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witamy Kurna Chato, jak miło cię znowu ......czytać??? Masz ochotę pogadać??? To pisz!!! Wszystkie chętnie cię wysłuchamy i napewno coś zaradzimy Pozdrowionka. Ten problem muszę niestety rozwiązać sama ale dziękuję za dobre słowo i chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 04.10.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kurna Chato - coś mi się widzi, że Ty potrzebujesz wsparcia czarownic - zajrzyj do moich komentarzy - one robią cudny bajzel. kiedy to się czyta to słychać gwar rozmowy , śmiech, przekrzykiwanie, kawę też słychać ... a czuć radość Powiedz kiedy a zajrzymy do Ciebie - Poza tym dobrze jest od czasu do czasu powiedzieć głośno ( nie mogę się wyrażać) więc " chrzanić to" Kiedy będę miała dość sił to zajrzę, dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 04.10.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://img39.imageshack.us/img39/9292/bluerosekopia.jpg Dobranoc- Kurna Chato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Smutno tu bez ciebie kurna chato Chyba wszystko w porządku ?? Odezwij się, jesteśmy tu gotowe ci pomóc, albo choć wesprzeć !!!! http://www.obrazki.info/obrazy/210506aniol45.jpg może ten anioł pomoże ci odnaleźć właściwą drogę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kurna, gdzie Ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 http://img39.imageshack.us/img39/9292/bluerosekopia.jpg Dobranoc- Kurna Chato Rany...kurna chata! dziękuję ze szczerego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Smutno tu bez ciebie kurna chato Chyba wszystko w porządku ?? Odezwij się, jesteśmy tu gotowe ci pomóc, albo choć wesprzeć !!!! http://www.obrazki.info/obrazy/210506aniol45.jpg Mmoże ten anioł pomoże ci odnaleźć właściwą drogę !!!!! Jesoo...ten anioł dla mnie? Biorę bez oglądania nie wiedząc jak podziękować. Wystarczy dziękuję? Dziś wchodząc tu już dostałam wsparcie i pomoc. Dziękuję z całego serca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 24.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kurna, gdzie Ty się podziewasz? Siedzę w bagnie, uczestniczę w telenoweli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.11.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kurna, gdzie Ty się podziewasz? Siedzę w bagnie, uczestniczę w telenoweli Ale się porobiło Kurna, no nie daj się telenoweli, rodzicielce i całej reszcie uczestniczącej w tym bagnie. My tu za Ciebie kciuki trzymamy i obyś jak najszybciej powróciła do normalnego życia, do nas i pomysłów budowlanych Trzymaj się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 moja droga telenowele są dla Kur Domowych a nie dla Kurnej Chaty !!!!! Nie daj się !!! Kobitki maja coś takiego, że potrafią wiele przyjąć na klatę! Więc trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.11.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kurna nie dawaj się babo tylko zaciskaj zeby jak mopsiasty i walcz z przeciwnościami Powodzenia - będzie dobrze ...niedawno mi moja królewna zakwitła - proszę to dla Ciebie (zamiast róży i anioła - takowych na stanie nie posiadam w chwili obecnej) http://lh3.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/SwxkJtz0-nI/AAAAAAAAB68/hwBFpEn7PyA/s512/IMG_0005.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Kurna Chato, Ty już więcej nie znikaj, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.11.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kurna, gdzie Ty się podziewasz? Siedzę w bagnie, uczestniczę w telenoweli Ale się porobiło Kurna, no nie daj się telenoweli, rodzicielce i całej reszcie uczestniczącej w tym bagnie. My tu za Ciebie kciuki trzymamy i obyś jak najszybciej powróciła do normalnego życia, do nas i pomysłów budowlanych Trzymaj się cieplutko![/quote no nie daję się, ale życie jest po prostu wredne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.11.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 moja droga telenowele są dla Kur Domowych a nie dla Kurnej Chaty !!!!! Nie daj się !!! Kobitki maja coś takiego, że potrafią wiele przyjąć na klatę! Więc trzymaj się ![/quote Nie daję cokolwiek to znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.11.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kurna nie dawaj się babo tylko zaciskaj zeby jak mopsiasty i walcz z przeciwnościami Powodzenia - będzie dobrze ...niedawno mi moja królewna zakwitła - proszę to dla Ciebie (zamiast róży i anioła - takowych na stanie nie posiadam w chwili obecnej) http://lh3.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/SwxkJtz0-nI/AAAAAAAAB68/hwBFpEn7PyA/s512/IMG_0005.JPG No nie daję walczę i dziś mam dość, godzina z resztą pokazuje... śliczna ta królewna...dla mnie??? rany...zaskoczona mile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 25.11.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Kurna Chato, Ty już więcej nie znikaj, ok? Nie znikam tylko, że ponieważ, aczkolwiek i coś tam jeszcze ponieważ nie potrafię wykrzesać z siebie literek pisanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Kurna Chato, Ty już więcej nie znikaj, ok? Nie znikam tylko, że ponieważ, aczkolwiek i coś tam jeszcze ponieważ nie potrafię wykrzesać z siebie literek pisanych Ale my Cie do niczego nie zmuszamy, ale sprobuj tylko nie kontynuuowac dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts