Kurna Chata 25.11.2009 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Kurna Chato, Ty już więcej nie znikaj, ok? Nie znikam tylko, że ponieważ, aczkolwiek i coś tam jeszcze ponieważ nie potrafię wykrzesać z siebie literek pisanych Ale my Cie do niczego nie zmuszamy, ale sprobuj tylko nie kontynuuowac dziennika. ło jezu! na pomoc! kurna chata! grożą mi mile coś z tym trzeba zrobić....chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ......a spróbuj nie, to my cie znajdziemy..... - jescze nie wiem jak i gdzie, ale......znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Pojedziemy do Lodzi i bedziemy pytac o kurna chate, to proste jak 2x2=4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja do Łodzi jeżdżę co 2 miesiące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Kurna Chato, Ty już więcej nie znikaj, ok? Nie znikam tylko, że ponieważ, aczkolwiek i coś tam jeszcze ponieważ nie potrafię wykrzesać z siebie literek pisanych Ale my Cie do niczego nie zmuszamy, ale sprobuj tylko nie kontynuuowac dziennika. ło jezu! na pomoc! kurna chata! grożą mi mile coś z tym trzeba zrobić....chyba? tak, trzeba. Wiem nawet co Trzeba pisać, pisac... Z pozdrowieniami zaglądam i słoneczko zostawiam: http://th.interia.pl/40,befa357191426382/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 i ja dołączam się do wpisów - nie znikaj już i pisz i pisz a do Łodzi mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ......a spróbuj nie, to my cie znajdziemy..... - jescze nie wiem jak i gdzie, ale......znajdziemy oj...uśmiechnęłam się chyba ze sto razy...taka grożba to poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witaj Kurna. Sił duuuuuzo Ci życzę. I przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Pojedziemy do Lodzi i bedziemy pytac o kurna chate, to proste jak 2x2=4. ja to nawet myślę ( a myślę...? hmm), że bardziej niż proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja do Łodzi jeżdżę co 2 miesiące! grożba...? no, k~urna całkiem miła i rzeczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ...gdzie się podziewasz, Kurna Chato? Walczę z przeciwnościami i bratam się z życiem...lekko nie ma dziś tutaj jakiś lepszy dzień, słoneczny, pogodny, wcale wczoraj nei byłam na budowie, musiałam oswajac kota, co mi bardzo dobrze wpłynęło na poziom cierpliwości - chyba dzis pojadę i popatrzę, na to "czego się nie da zrobić" i na to "za co będzie trzeba dodatkowo zapłacć" Kurna Chato, podziwiam Cię za Twoą wytrwalość, upór i... ...ogromne poczucie humoru! Szkoda, ze akurat teraz masz te przeciwności na drodze, które wymagają uwagi, bo chętnie czytam Twój dziennik, a na pisanie masz pewnie mało czasu? Życzę dobrych rozwiązań i szybkiej budowy, pozdrawiam! Aż mi się zrobiło tak po gęsiemu ze skórką, nieprzyzwyczajona jestem żeby ktokolwiek tak miło do mnie i o mnie...zawstydzona na maksa Uwielbiam psy i koty też, ale nie ma lekko...kilka lat temu alergia wysunęła trzeci palec i brytany psie oraz koty zostały zamienione na niealergicznego mopsa co to rzuca się na na wszelakich psich morderców Normalnie...moja krew Kurna Chato, Ty już więcej nie znikaj, ok? Nie znikam tylko, że ponieważ, aczkolwiek i coś tam jeszcze ponieważ nie potrafię wykrzesać z siebie literek pisanych Ale my Cie do niczego nie zmuszamy, ale sprobuj tylko nie kontynuuowac dziennika. ło jezu! na pomoc! kurna chata! grożą mi mile coś z tym trzeba zrobić....chyba? tak, trzeba. Wiem nawet co Trzeba pisać, pisac... Z pozdrowieniami zaglądam i słoneczko zostawiam: http://th.interia.pl/40,befa357191426382/slonko.gif piszę tylko, że ponieważ, aczkolwiek i nawet nie na huete systematycznie całkiem, ale...z nadzieją tak już jest, że nigdy nie wiadomo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 i ja dołączam się do wpisów - nie znikaj już i pisz i pisz a do Łodzi mam blisko staram się...eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witaj Kurna. Sił duuuuuzo Ci życzę. I przytulam mocno Dziękuję kochana...sił nigdy dość więc niech moc będzie...lubię przytulanki...jakoś tak wzmacniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kurna Chato Kochana!! Nie jest tak źle! Wiesz już jaki chcesz dom, małż chce - cóż więcej chcieć! A na staruszki są rozmaite sposoby - nie łam się !!! Ten rok wcale nie był mało owocny, zwłaszcza dla Ciebie P.S. Rzadko zaglądam, ale stale kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 O kurna chata! Wiesz Chatko, nawet jak nie piszesz, jestem z Tobą myślami często, tym bardziej, że ze stylu pisania przypominasz moją znajomą (ale to na pewno inna osoba). Zabawne, znajomość tylko forumowa, a jaki prawdziwy człowiek za tymi wszystkimi wpisami się kryje! Przed świętami (do których zupełnie nie jestem przygotowana, ale co mi tam) przydałoby sie trochę ciepła w środku i dobrych uczuć, a czasami o to tak trudno! A przed końcem roku człowiek jest bardziej skłonny do podsumowań i różnie mu ten bilans wychodzi.. ...a co do osobników męskich, to pewnie nie każdy i nie zawsze, ale wiek 40 - 50 to taki trudniejszy jest dla samopoczucia i różnie siię to może objawiać. Co nie usprawiedliwia krzywdzenia innych ludzi, ale może trochę tłumaczy?... pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Siem witam popołudniowo, bardzo późno i bardzo się kajam, że dopiero teraz Dopiero poczytałam... i wiesz co zmartwienia duże bierz za małe, a małe za nic i jedno na pewno sprawdzone - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - to pewnik na mur beton - i życzę Ci by jak najszybciej moja nie tak schorowana rodzicielka też zamierza z nami pomieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wiesz polecam teraz poczytaj sobie Dom nad Rozlewiskiem - co prawda literatura nie najwyższego lotu - ale dla zagubionych kobitek w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ale mnie wzięło uśmiechnij się http://img94.imageshack.us/img94/812/dsc0178yg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kurna Chato Kochana!! Nie jest tak źle! Wiesz już jaki chcesz dom, małż chce - cóż więcej chcieć! A na staruszki są rozmaite sposoby - nie łam się !!! Ten rok wcale nie był mało owocny, zwłaszcza dla Ciebie P.S. Rzadko zaglądam, ale stale kibicuję wedle tego to...może być gorzej...? normalnie, kurna chata! się wypisuję z takich i owych... ja chcę spokojnie, miło i słodko... za dużo? zbyt wiele? eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 18.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 O kurna chata! Wiesz Chatko, nawet jak nie piszesz, jestem z Tobą myślami często, tym bardziej, że ze stylu pisania przypominasz moją znajomą (ale to na pewno inna osoba). Zabawne, znajomość tylko forumowa, a jaki prawdziwy człowiek za tymi wszystkimi wpisami się kryje! Przed świętami (do których zupełnie nie jestem przygotowana, ale co mi tam) przydałoby sie trochę ciepła w środku i dobrych uczuć, a czasami o to tak trudno! A przed końcem roku człowiek jest bardziej skłonny do podsumowań i różnie mu ten bilans wychodzi.. ...a co do osobników męskich, to pewnie nie każdy i nie zawsze, ale wiek 40 - 50 to taki trudniejszy jest dla samopoczucia i różnie siię to może objawiać. Co nie usprawiedliwia krzywdzenia innych ludzi, ale może trochę tłumaczy?... pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego! no kurna! niestety... a wiesz, że zaskoczona zostałam, że podobny do mnie egzemplarz gdzieś tam jest, to ja nie jestem jednak unikat...? hmm wiesz sure...za każdym wpisem, w każdym dzienniku jest człowiek i choćby nie wiem jak chciał spłycić, rozmydlić, zakamuflować co tam naprawdę w trawie piszczy to na dłuższą metę nie da po prostu rady i wywala na wierzch prawda wiek jak wiek... dla mnie to bez znaczenia, w końcu dano nam rozum więc myśleć się powinno i korzystać z daru... odskok? każdy z nas prędzej czy póżniej staje przed podobnym wyborem, jedni idą na bok, drudzy prosto... zasady to podstawa pozdrawiam z podwójnymi dobrociami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts