Kurna Chata 09.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 hop, hooooooooooooop!!!!!!! " cicho wszędzie, głucho wszędzie........co to będzie, co to będzie ????" Kurna Chatooooooooooooooo!!!! Gdzie jesteś?????? Będzie się tylko do kupy zbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 09.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Co jest ? Czas się zatrzymał w tym dzienniku ? Witam. Jeszcze nie przeczytałem całego dziennika ale zapowiada sie super . Powodzenia I co za pacan twierdzi, że czas nie stoi w miejscu...czasami? Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wróciłaś więc dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 09.02.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wróciłaś więc dzień dobry mówię czytam Was i nie potrafię przelać to w komentarze dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ale fajnie że znowu jesteś. Strrrrrrasznie długie przerwy masz w pisaniu i... szkoda bo uwielbiam Twój styl. Mogłabym czytać i czytać a Ty hmm ....... dozujesz te rozkosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nooo Kurna teraz to tylko do przodu! Witaj Jak dobrze, że wróciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Budujemy tą samą chatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 09.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dołączam do wielbicieli Twojego dziennika:) sama przyjemność wypić herbatkę po ciężkim dniu w twoim( prawie) że towarzystwie:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wracam ja sobie umęczona po robocie , zaglądam ja sobie na forum i co widzę? NASZA KURNA CHATA WRÓCIŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!! Witaj dobra kobieto po dalekiej podróży! I mam nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ho, ho, jak Cię dłuuugo nie było! no - to teraz siadać i pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ale fajnie że znowu jesteś. Strrrrrrasznie długie przerwy masz w pisaniu i... szkoda bo uwielbiam Twój styl. Mogłabym czytać i czytać a Ty hmm ....... dozujesz te rozkosze Taa...u mnie faktycznie jest...rozkosznie ale co tam, trzeba do przodu no i kurna czeka na wybudowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Nooo Kurna teraz to tylko do przodu! Witaj Jak dobrze, że wróciłaś. Prę niczym facet się przecież nie mogę dać temu wszystkiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Budujemy tą samą chatę? Faktycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dołączam do wielbicieli Twojego dziennika:) sama przyjemność wypić herbatkę po ciężkim dniu w twoim( prawie) że towarzystwie:) Pozdrawiam Nie sądziłam, że moje wypociny mogą poprawić komukolwiek nastrój ale się miło zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wracam ja sobie umęczona po robocie , zaglądam ja sobie na forum i co widzę? NASZA KURNA CHATA WRÓCIŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!! Witaj dobra kobieto po dalekiej podróży! I mam nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy ???? Meg, a co ja się umęczyłam żeby tu wrócić ...eh Podróż daleka i jeszcze trwa, ale alę moja jazda to jak stanie w miejscu więc...dwutorowo zaczęłam podróżować Witaj kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ho, ho, jak Cię dłuuugo nie było! no - to teraz siadać i pisać! Noo...długo, ale dla mnie to jakby oddech, w tylu zawirowaniach byłam i nadal jestem, że coś na boku czas zacząć no to usiadłam i jak widać piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przeczytałam wpis ostatni - oj będzie się znowu działo, chciałam coś jeszcze napisać... ale zaczęłam czytać Twój dziennik ponownie i na razie nie mogę się oderwać - książki mogłabyś pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jak tu teraz z Tobą przyjemnie, że sie odzywasz i piszesz. Pisz, pisz i uwierz wiele chce ciebie czytać więc pisz, pisz, pisz i nie przestawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja też chcę ................. czytać Kiedyś czytałam, ale zniknęłaś ... idę czytać od początku... z..a..r..a..z..w..r..a..c..a..m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witaj!!! Kurna chata w akcji - jak dobrze cię znow czytać !!!! Pisz, pisz jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts