jarte 24.08.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 zachorowałam na te płytki REKTYFIKOWANE z połyskiem: Nie umiem wklejać niestety zdjęć, więc podaję linkahttp://www.ceramoshop.ru/ceramica/spain/Peronda/TokyoZarOnice/ jasne duże płytki i cieńkie ciemne paski wokół + jasne małe kwadraciki. Niestety cena tych płytek w polsce jest powalająca - 330zł/m2 + 29zł za 1szt. paska i 26 zł/1 szt. kostki. Sa to płytki firmy PERONDA, seria museum. Może więc ktoś widział podobne. W ostateczności może być bez pasków, ważne jednak aby płytki miały różny nadruk ( czyli wyglądały prawie jak naturalny marmur) takich które są jednakowe widziałam mnóstwo, ale to nie jest to. Jeśli ktoś znalazł podobne płytki to proszę o ich nazwę i zdjęcia jeśli jest taka możliwość.A może ktoś wie gdzie można kupić te płytki z linka ale w niższej cenie ( o połowę co najmniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 24.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 http://img15.imageshack.us/img15/5210/74208565.jpg nie ma niestety zdjecia dokladnie tych plytek, ale na tym zdjeciu troche je widac w gornym lewym roku. wygladaja one dokladnie tak jak chcesz i kosztuja troche ponad 1oo zl za metr. widzilam je w castoramie, nazywaja sie cappucino cos tam wygladaly naprawde super, jesli dobrze kojarze to byly tez ciemniejsze, ale nie jestem pewna edit: zapomnialam tylko, one nie byly duze, ale i tak wygladaly bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 24.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jarte - w Krakowie masz sklepy Max Flliz i jeszcze dwa których nazwy nie pamiętam (blisko siebie i zdaje się blisko Castoramy).Tam własnie są płytki gresowe w różnych odcieniach i wielkościach i cenach właśnie duuużo niższych - Jak podałą basiakgk. Ja tam kupowałam gres kilka lat temu ale nie sądzę, żeby się coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 24.08.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kolinki właśnie te płytki peronda widziałam wczoraj w MaxFlizie ( to tam była ta zabójcza cena), owszem było też dużo przypominających troszkę marmur, ale takich, że wszystkie były jednakowe ( więc jedna płytka wygląda ok, ale juz po ułożeniu to nie będzie tak dobrze wyglądać) BasiaKGK dzięki za info -musze zobaczyć te w castoramie, bo faktycznie o taki właśnie efekt mi chodzi - nie wiem tylko czy odcień mi będzie pasował, ale może akurat się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 24.08.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ciesze sie, ze moglam pomoc plytki naprawde fajne i bardzo ciekawie wygladaj w polaczeniu z tymi drewnianymi na zdjeciu. jak je zobaczylam to az zalowalam, ze mamy juz kupione plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 27.08.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 byłam w castoramie , ale małej i nie było tych płytek, musze sie przejachc do większej, chyba że juz wogóle ich nie sprzedają, kolorystycznie wolałąbym jednak nieco chłodniejsze niż te na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts