rataj75 24.08.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Zastanawiam się jak macie podzielone wszystkie szpargały znajdujące się w domu Obecnie mieszkam w bloku i wszystko mam jakoś poukładane w segmencie, a ze mieszkanie nie jest za duże dlatego piszę "jakoś" Niebawem będzie to domek i nurtuje mnie pytanie jak to jest? Czy wszystko trzymacie w garderobie czy np bielizne osobistą w sypialni? A w sypialnianej szafie? Gdzie trzymacie ręczniki - w łazience macie jakiś mebel i poukładane są tam, czy może jest wydzielona część garderoby? Pościel ? Chyba przeraza mnie przestrzeń jaką będę miała do zagospodarowania hehe Przepraszam jeśli dla kogoś to zbyt osobiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 U mnie jest tak, że wszystkie swoje rzeczy (ubrania) trzymam w szafie w sypialni. Ciuchy TZ są w garderobie. Pościel, ręczniki, koce, jakieś szpargały w garderobie. Okrycie wierzchnie, buty itp. w szafie w przedpokoju. I to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 24.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ja pod łóżkiem... aje ja wszystko trzymam pod łóżkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ja pod łóżkiem... aje ja wszystko trzymam pod łóżkiem... mieści się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 24.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 mam dużę łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u nas przy sypialni będzie garderoba 7m2 i tam miejsce na nasze ubrania + nasza pościel i ręczniki w wiatrołapie szafa na okrycia wierzchnie i obuwie w jadalni duża komoda na obrusy, ściereczki, podładki itp. w pokoju gościnnym szafa i komoda i tam pościel i ręczniki dla gości w pomieszczeniu gospodarczył regał na rzeczy inne - rzadko używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ja zamierzam tak: W naszej sypialni - szafa plus komody i zabudowa ścianki kolankowej : bielizna, ubrania W pokojach dzieci - szafy na ich ubrania W garderobie - okrycia wierzchnie, rzadziej zakładane, obuwie, torebki, zimowe rzczy typu czapki, szale itpTam tez planuję tzrymać ręczniki i pościel W wiatrołapie - tylko najczęsciej zakładane okrycia wierzchnie W gabinecie - ksiązki plus wszystko do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 - moje ubrania w garderobie (mam swoją wlasną ) - mąż adekwatnie swoje w swojej części, pościel+ręczniki - na razie w garderobie męża (on ma jeszcze parę pustych półek, bo ma drugą swoją dużą szafę w pokoju w piwnicy) - w komodach w sypialni na razie ubranka 9 m-cznej córki, kocyki - ubrania starszej - w szafie u niej w pokoju - rzeczy rzadko używane, wyrośniete ubranka po starszej - pod skosami na poddaszu - przetwory, zapasy, zgrzewki wody, zapasy pampersów, papieru taletowego, chusteczek - w zakątku pod schodami w piwnicy - ogolnie różne "graty" sezonowe (sanki, rowerki, zimowe buty, ozdoby choinkowe, itp) - w "graciarni" w piwnicy - w wiatrołapie - na wieszakach "bieżące" okrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 24.08.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 - w garderobie - ciuchy małża i moje + pościel, ręczniki itp.- w szafie w przedpokoju - kurtki, płasze, buty (te na bieżąco używane są zwiśnięte na wieszaku),- ciuchy i rzeczy młodego - w jego pokoju,- w pomieszczeniu gosp. - pod sufitem jakieś szpargały typu doniczki, wiertarki itd, niżej słoiki z przetworami, mopy, odkurzacz,- w tzw pokoju biurowym - książki, dokumenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 24.08.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 dziękuję, zaczyna mi się to wszystko klarować, mam nadzieję ze nie braknie mi teraz miejsca hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts