Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz olbrzymek :)

Recommended Posts

nazwa no kobieto, to nic trudnego, wchodzisz sobie tutaj w galerie, od góry z lewej strony jest napisz nowy temat, klikasz w to, nadajesz mu nazwę, tak jak ja mam np nasz olbrzymek, i wklejasz zdjęcia do np programu http://imageshack.us/ i kopiujesz z tamtąd linka gdzie pisze forum i wklejasz tutaj, tylko rozmiar zmniejsz jeszcze do 640 i gotowe. Gdyby coś to pytaj chętnie pomogę :) pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 233
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TRHVqXm4X5I/AAAAAAAAASU/sYxnbG1MLho/s800/494.jpg

To właśnie tego wieczoru,

gdy mróz lśni jak gwiazda na dworze,

przy stołach są miejsca dla obcych

bo nikt być samotny nie może.

gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,

w serca złamane i smutne

po cichu wstępuje otucha.

zło ze wstydu umiera

widząc jak silna i piękna

jest miłość gdy pięści rozwiera.

To właśnie tego wieczoru

od bardzo wielu wieków

pod dachem tkliwej kolędy

Bóg rodzi się w człowieku

Magicznych Świąt życzy Pavis

• 5 weeks później...
Witam no Kochana przesadzilaś, gdzie tu jakieś wpisy, nikt tu nie zagląda bo Ty też masz nas gdzieś. Pisz tu szybko co porabiasz. A może budujesz drugiego olbrzymka i nie masz czasu. Wiem, zapadlaś w sen zimowy, ja dalej myślę jak tu zalożyć dziennik, albo raczej fotodziennik, szybciej będzie. pozdrowionka

Witaj Aga :)

miewa się całkiem nie źle, chociaż dzisiaj to mam taki syf w domu, że muszę do 10 policzyć zeby nie wybuchnąć ;) hihi, szafa się robi, co za tym idzie wiercenia i przycinania, do tego mąż robi regał do mini spiżarni pod schodami i musiałam wszystko wyciągnąć i jak tydzień w domu siedziałam i nie miałam co robić, tak jutro wracam do pracy i nie będzie czasu na ogarnięcie, wrrrrrr ale dam radę wyjścia nie mam. Cieszę się, ze zajrzałaś :) Pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Jaka ogromna - możesz szaleć po sklepach nikt ci nie powie że już sie ciuchy w szafie nie mieszczą;)

Ile metrów 2 ma to pomieszczenie? moja garderóbka to przy tym pan pikuś. Ale półeczki mamy w tym samym kolorze:) A drążki na wiszące ciuchy tez masz??

Ta malutka dziewczynka na półce i nowy członek rodziny - poprostu rozczulają :hug:

Inko to pomieszczenie ma ok 20m2, musiało byc garderobą bo mam tam tylko okna dachowe to na pokój trochę nie halo ;)

mam 2 wieszaki na kółkach z ikei, zrobię fotki to dołączę. Jak zobaczyłam Twoją garderobę to aż się uśmiechnęłam bo miałam wrażenie, ze swoje półki oglądam :D

Podziękował, ten mały rudy smyk właśnie wisi mi na nodze i gryzie :)

No nareszcie,ale dlugo Ciebie nie bylo.Wiosenka zawitala,to teraz prace ogródkowe się zaczną.U mnie na placu kupe roboty,ciekawe ile zrobimy w tym roku.Planów dużo,ale czasu malo,praca dom,tylko w niedziele odpoczywamy.Garderoba super,ale Ty masz duuuuże te pomieszczenia wszędzie,to się nazywa DOM:)

• 1 month później...
  • 1 month później...