justyna27 09.12.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dardurdka ee nie mów masz na pewno w głowie wszystko poukładane, a ja mam chaos tyle rzeczy mi sie podoba ale co wybrać może faktycznie mnie oświeci oby hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No coś Ty, kiedy już mi się wydaje, że wiem czego chcę to wtedy coś gdzieś zobaczę i już tracę tę pewność Sama do końca nie wiem jak ma wyglądać mój dom, pewnie jak najtaniej, żeby mieszkać, a potem jakieś poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hej kobietkidardulka bo my baby takie już niezdecydowane jesteśmy.... i zobaczysz nawet jak kupisz to co ci się mega podoba to i tak w oko będą wpadały ci inne rzeczy, w innym stylu i będziesz myślała..."kurcze dlaczego nie kupiłam właśnie tego", ale to już niestety tak jest, wiem z autopsji... i dlatego zazwyczaj nie szukam za długo i kupuje to co mi się spodoba jako pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 10.12.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hej babeczki no ze mną podobnie eleuteria, jak mialam urlop i połaziłam po sklepach, to wiedziałam co chce a po jakimś czasie się zastanawiam co mi sie w tym podobało więc pewnie pójdę na żywioł najbardziej boję się salonu, bo to raczej wyjściowe pomieszczenie mam koncepcję na pokój dla młodej i sypialnie więc to już coś chyba dzwoniła pani, że drzwi już jadą jak dojadą nasze to montaż w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 10.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 i na salon też przyjdzie koncepcja...Z niecierpliwością czekam na focie drzwi. Pochwalisz się oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 10.12.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 jasne, że tak chyba że będą brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Justynko ! Okna są OK - to takie złudzenie apteczne Będzie tynk - zrobisz im takie ładne "kołnierzyki" dookoła i będzie super. A za duże okna w pomieszczeniach to już temat nie do poprawki i ciepła więcej ucieka. Ja tam uważam że rottweiler ma oczy w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.12.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cześć Aga dziękuję za pocieszenie, też sobie tak tłumacze okna miały być większe i by były gdyby nie rolety a jak się buduje pierwszy raz to nie wszystko człowiek wie i trzeba było pomniejszyć okna kosztem rolet, ale co tam... dziś się drzwi montują z tego się cieszę, mniej natomiast z firmy u której je zamawialiśmy jak okna zresztą, drzwi duże z doświetleniem a oni przysłali do montażu jednego faceta, w dodatku nie najmłodszego dobrze, ze m na niego zaczekał i mu pomógł, ja mam jechać na odbiór i ma się tam zjawić przedstawiciel handl. ale się nasłucha jak skończymy z nimi współpracę to napiszę nazwę firmy i na pewno nikomu jej nie polecę! a dziś mam opiekę i miałam sprzatać aha i z tynkami na razie nie wchodzą, rano było -5 więc strach trochę ale z tym się nie pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.12.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 i drzwi się zamontowały http://img13.imageshack.us/img13/9193/zdjcie008d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 14.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Pięknie! musisz zapodać jeszcze taką fotke całego domku, okna drzwi jak to razem się prezentuje. swoją drogą jak on sobie miał sam poradzić z takimi drzwiami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A ja też bedę miała z takim doświetlem lalalala Podobają się Jeżykowi ! Fotek mało faktycznie. Po całości poprosimy ...po całości ... P.S. Ciesz się, że nie masz na działce mogiły tego samobójcy który próbował je sam wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 15.12.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzięki dziewczyny, bardzo się tych drzwi obawiałam ale są ok. Inka wiesz czasem głupota ludzi mnie przeraża, ale głupich nie sieją... w dwóch mieli cieżko założyć te drzwi na zawiasy Aga hihi ale fajnie, będziemy mieć takie same. A ja nadal czuję zapach Twojego domku, jeszcze gdzieś ostatnio trafiłam na stronę takiego góralskiego domku pod gubałówką do wynajęcia, ehhh miodzio. zdjęcia będą, wczoraj sie spieszyłam po młodą do przedszkola, jeszcze drzwi odebrac i zapomniałam aparatu, sie poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Justynko, drzwi są super!!!!! Ja też czekam na zdjęcie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 16.12.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 zdjęcia będą, ale pewnie koło niedzieli dardurdka cieszę się, ze Tobie również się podobają. bramy garażowe będą koło 27 stycznia dopiero, trudno, poczekamy, za to cena dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Właśnie dziś w rękach miałam gazete i była reklama bram z firmy w której my braliśmy i wychodzi na to że pół roku temu zapłaciliśmy 1000zł więcej Jeszcze jedną taką reklame zobacze -to już nic nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/3/0/6/51835817_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img64.imageshack.us/img64/4117/780e00482900e151c2099c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 21.12.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dla wszystkich odwiedzających i czytających: http://img192.imageshack.us/img192/980/130hf.jpg Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie I przekaże serdeczne życzenia Z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dziękuję za życzenia, a my święta w domku spędzimy, nasza Oliwka ma ospę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 21.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://img15.imageshack.us/img15/8520/christmastreeinsidethehj.jpg Niech te święta sprawią, że będziecie potrafili cieszyć się tym co macie. Niech marzenia zmienią się w cele, do których będziecie dążyć. Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia, żeby pokonać przeciwność losu. Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam jak wyjątkowi jesteście. Wesołych świąt życzy ELEUTERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts