Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz olbrzymek :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 233
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej kobietki

dardulka bo my baby takie już niezdecydowane jesteśmy.... i zobaczysz nawet jak kupisz to co ci się mega podoba to i tak w oko będą wpadały ci inne rzeczy, w innym stylu i będziesz myślała..."kurcze dlaczego nie kupiłam właśnie tego", ale to już niestety tak jest, wiem z autopsji... i dlatego zazwyczaj nie szukam za długo i kupuje to co mi się spodoba jako pierwsze

hej babeczki

no ze mną podobnie eleuteria, jak mialam urlop i połaziłam po sklepach, to wiedziałam co chce a po jakimś czasie się zastanawiam co mi sie w tym podobało :lol: więc pewnie pójdę na żywioł :lol: najbardziej boję się salonu, bo to raczej wyjściowe pomieszczenie :wink: mam koncepcję na pokój dla młodej i sypialnie więc to już coś :lol: chyba 8)

dzwoniła pani, że drzwi już jadą :D jak dojadą nasze 8) to montaż w poniedziałek :wink:

cześć

Aga dziękuję za pocieszenie, też sobie tak tłumacze :wink: okna miały być większe i by były gdyby nie rolety :roll: a jak się buduje pierwszy raz to nie wszystko człowiek wie i trzeba było pomniejszyć okna kosztem rolet, ale co tam...

dziś się drzwi montują :D z tego się cieszę, mniej natomiast z firmy u której je zamawialiśmy jak okna zresztą, drzwi duże z doświetleniem a oni przysłali do montażu jednego faceta, w dodatku nie najmłodszego :evil: dobrze, ze m na niego zaczekał i mu pomógł, ja mam jechać na odbiór i ma się tam zjawić przedstawiciel handl. ale się nasłucha :lol: jak skończymy z nimi współpracę to napiszę nazwę firmy i na pewno nikomu jej nie polecę!

a dziś mam opiekę i miałam sprzatać 8) :lol:

aha i z tynkami na razie nie wchodzą, rano było -5 więc strach trochę :roll: ale z tym się nie pali.

dzięki dziewczyny, bardzo się tych drzwi obawiałam ale są ok.

Inka wiesz czasem głupota ludzi mnie przeraża, ale głupich nie sieją... w dwóch mieli cieżko założyć te drzwi na zawiasy :roll:

Aga hihi ale fajnie, będziemy mieć takie same. A ja nadal czuję zapach Twojego domku, jeszcze gdzieś ostatnio trafiłam na stronę takiego góralskiego domku pod gubałówką do wynajęcia, ehhh miodzio.

zdjęcia będą, wczoraj sie spieszyłam po młodą do przedszkola, jeszcze drzwi odebrac i zapomniałam aparatu, sie poprawię :wink:

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru

Przyniesie Ci spokój i radość.

Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia

Żyje własnym pięknem,

A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinę

Pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia

Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.

http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif

Dla wszystkich odwiedzających i czytających:

http://img192.imageshack.us/img192/980/130hf.jpg

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie

Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie

I przekaże serdeczne życzenia

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

Dziękuję za życzenia, a my święta w domku spędzimy, nasza Oliwka ma ospę :wink:

http://img15.imageshack.us/img15/8520/christmastreeinsidethehj.jpg

Niech te święta sprawią,

że będziecie potrafili cieszyć się tym co macie.

Niech marzenia zmienią się w cele,

do których będziecie dążyć.

Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia,

żeby pokonać przeciwność losu.

Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam

jak wyjątkowi jesteście.

Wesołych świąt życzy ELEUTERIA