trotek77 24.08.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 O jakiej mocy Macie przyłącza elektryczne na swoich budowach???Własnie wypisuje wniosek do Elektrowni i nie wiem ile wpisać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 24.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 O jakiej mocy Macie przyłącza elektryczne na swoich budowach??? Własnie wypisuje wniosek do Elektrowni i nie wiem ile wpisać??? 11kW u mnie w zupełności wystarcza. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 24.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Na czas budowy 11kW w zupełności wystarczy.Na zamieszkanie już nie, ale zwiększenie mocy to nie problem, co najwyżej jednorazowy wydatek. Weź pod uwagę, że przyłącze budowlane trochę kosztuje niezależnie czy się z niego korzysta czy nie korzysta, a ten koszt jest głównie zależny od mocy przyłączeniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 24.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Na czas budowy 11kW w zupełności wystarczy. Na zamieszkanie już nie, ale zwiększenie mocy to nie problem, co najwyżej jednorazowy wydatek. Mieszkam już rok z przyłączem 11kW i wystarcza w zupełności. Mam pełno sprzętów elektrycznych włącznie z płytą ceramiczną. Jeszcze nie zdarzyło się aby wywaliło zabezpieczenie. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 24.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jakie masz zabezpieczenie przedlicznikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts