gosiaki 24.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów,na pewno są na tym forum osoby już myślące o budowie swego upragnionego domku.Zapraszam do wymiany doświadczeń i miłej pogawędki. Dziennik budowyhttp://forum.muratordom.pl/dom-w-tamaryszkach,t162222.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 25.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja zaczynam w 2010r hmm może ale raczej to nie realne myślę w tym roku fundamenty wylać a tak po za tym to mam już co nie co ustalone materiał kupie w tym roku na zimę bo ceny spadły w tym roku z powodu kryzysu a za rok mogą iść w gore nie przewiduje żeby poszły w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dołaczam do sympatycznego grona. U nas, jeśli będą pomyslne wiatry, fundamenty wylejemy jeszcze w tym roku, ale większość robót i tak przypadnie na 2010 r.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaki 27.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 My niestety nie zdążymy wylać fundamentów,ale zajmujemy się teraz porządkowaniem i zagospodarowaniem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Znam to, niedawno skończyłem wycinkę drzew, które "stały", w kotłowni i salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 27.08.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja tez robię wycinkę drzew tylko szkoda mi trawnika mojej roboty i pieniędzy które w niego wsadziłem 2lata temu a jak pomyśle ze muszę to zryć hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 My pewnie też zaczniemy wiosną... Marzyło mi się jesienia tego roku wylać fundamenty, ale to raczej nierealne i z każdym dniem coraz bardziej... Ach ta paierologia... Dziennika budowy jeszcze nie ma (żeby nie zapeszać), ale przeglądając Wasze, zapałałm chęcia posiadania własnego. Jak tylko znajdę chwilę, uporządkuję dokumentację fotograficzną i pochwalę się naszem miejscem na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjk2106 29.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 To i ja dołączę. Tak jak większości, marzą mi się jeszcze w tym roku fundamenty, ale to nierealne. Jesteśmy na etapie składania podania o wycinkę drzew i ogrodzenia. Pozwolenia na budowę brak. Budujemy w Czarnowie koło Radzymina. Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za siebie i za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 29.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 u mnie tez termin wylewania fundamentów odsuną się ze mogę o tym zapomnieć już kompletnie wiec wszystko na nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 31.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to ja też , my wprawdzie papierologie mamy za sobą, pozwolenia na budowe tez jest... , ale i tak zaczynamy w przyszłym roku..., aktulanie M. juz wyciął brzózki (nie trzeba było pozwolenia) wchodzących w nasz płot, garaż blaszak z odzysku też stoi podbnie Wc ...a siatke na plot mają dzisiaj przywieź aaa, i prąd jeszcze mamy... w tym roku jeszcze podłączamy się do sieci wod-kan.., budowa Kamień/Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 02.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No trzymajcie kciuki. Dziś złożyliśmy wniosek o wydanie pozwolenia na budowę. Wstępna analiza wzrokowa "organu" wypadła korzystnie. Za tydzień mamy się dowiedzieć kto to poprowadzi. A zatem licznik do wydania pozwolenia ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 04.09.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 U mnie była dzisiaj pani odnoście ścięcia drzewa, i zadecydowała ze otrzymamy pisemne pozwolenie na wycinkę wiec na zimę plac budowy przyszykowany będzie w 100% a i materiał zwieziony i zabezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodka1982 04.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 witam,my też zaczynamy na wiosne,bo niestety urzędy bardzo szybko pracują i wydają pozwolenia bedziemy budowac projekt libra w bloniu woj.mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaki 04.09.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Fajnie że jest nas coraz więcej i wszyscy cierpliwie czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monkaztbg 05.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witajcie.Dołącze i ja.Jesteśmy z mężem na etapie posukiwania ekipy.W pażdzierniku ściecie drzewa wynikające z daty powolenia.Działka uprzątnięta i skoszona z chaszczy i wyznaczona słupkami.Pozwolenia i papierologia w rękach arcitekta na pażdziernik niby ma być.Jak będzie chcemy fundamenty postawić aby przezimowały.Jednak tu znak zapytania czy papiry dostna akceptacje i pozwolenie na budowe będzie.Ale na wiosne ruszamy pełnaparą. Miło będzie dzielić się doświadczeniami. Widze krajana z Mielca najbliższego mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 05.09.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam wszystkich! My podobnie planujemy stan zero przed zimą. Co prawda papierki jeszcze w Urzędzie, ale to już kwestia dni do wydania decyzji Ekipę mamy już umówioną, pozostaje otwarta kwestia materiałów. Wszystkim nam życzę dużo wytrwałości! Bo jak już się zacznie to sporo zabawy nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 06.09.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witajcie. Dołącze i ja. Jesteśmy z mężem na etapie posukiwania ekipy. W pażdzierniku ściecie drzewa wynikające z daty powolenia. Działka uprzątnięta i skoszona z chaszczy i wyznaczona słupkami. Pozwolenia i papierologia w rękach arcitekta na pażdziernik niby ma być. Jak będzie chcemy fundamenty postawić aby przezimowały. Jednak tu znak zapytania czy papiry dostna akceptacje i pozwolenie na budowe będzie. Ale na wiosne ruszamy pełnaparą. Miło będzie dzielić się doświadczeniami. Widze krajana z Mielca najbliższego mnie. o witam witam milo widzieć kogoś praktycznie po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 23.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 co tu tak cicho.... wszyscy w papierkach siedzą????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 23.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Właśnie miałęm się odezwać. Formalności u mnie stały się ciałem. Mam już decyzję PnB, ale muszę zweryfikować swoje optymistyczne plany. Budowa w całości ruszy, zgodnie z tytułem watku, na wiosnę. Cóz, ekipy są mocno zajęte, a wynajmować byle kogo nie warto.Pozdrawiam i życzę innym powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam ,pragne dołączyc do grona zaczynających na wiosne 2010 roku,u mnie sytuacja wygląda następująco; pozwolenie na budowe juz jest z dnia 12,08,09 roku ,wjazd na działke gotowy ,droga prawie też ,jestesmy teraz na etapie szukania ekipy,dzisiaj bedziemy dzwonic do kilku ,materiał zaczniemy kupowac zimą byc moze bedzie taniej przynajmniej taką mam nadzieję ,moglismy zacząc juz teraz ale niestety musielismy wracac do Irlandii ale na spokojnie zaczniemy juz wiosną tak żeby do zimy miec SSZ ,a pózniej juz powolutku wykanczac domek ,a wy forumowicze na jakim etapie jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts