PanPaniSmith 30.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 nie doceniają nas kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pani smith śliczne dzięki jutro zadzwonię i się spytam szczeguły a można wczesniej zamawiać czy na bieżąco . ja zamawiałam dziś na wtorek po świętach. Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 31.03.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zamówiliśmy stal- wyszło 3700 za całość. Udało się nam jeszcze po starej cenie Dzisiaj przyjeżdża Blaszak też- 3x5 m. My na razie prądu nie podłączamy- będziemy brać od sąsiada bo abonament 160 zł za 2 miesiące Woda beczkom do czasu aż zaczniemy kopać fundamenty i wtedy od razu do domu będziemy ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 31.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Do nas wczoraj niespodziewanie strop przyjechał , a dzisiaj o 11.00 przyjeżdża prosto z Niemiec dachówka. Geodeci dopiero po wykopkach przyjadą wytyczać, bo jakby wcześniej wszystkie te paliki (a chcieli 56) poprzybijali na działce, to by nie było jak się obrócić tą koparką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Do nas wczoraj niespodziewanie strop przyjechał , a dzisiaj o 11.00 przyjeżdża prosto z Niemiec dachówka. Geodeci dopiero po wykopkach przyjadą wytyczać, bo jakby wcześniej wszystkie te paliki (a chcieli 56) poprzybijali na działce, to by nie było jak się obrócić tą koparką A jaka to dachówka?? U nas geodeta był przed koparką, też nawbijał palików od groma ale po to właśnie, żeby koparce nie przeszkadzać powynosił całe mnóstwo poza obrys budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 JUPI JUPI JUPI mamy PNB super .Dzwoniłam do tej betoniarni krabetu dał mi pan cene 210 brutto więc ok ,dzień wcześniej mam zgłosić przyjedzie na wizję lokalną a na 2 dzień lejemy.Jutro składamy o prąd znajomości ruszone ma iść gładko zobaczymy.Woda będzie z beczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Renatamama3 gratuluję!!!!! To teraz tylko "zakasać rękawy" i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Yuka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 31.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Renatamama3 gratuluję!!! Wiem jaka to radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 31.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Do nas wczoraj niespodziewanie strop przyjechał , a dzisiaj o 11.00 przyjeżdża prosto z Niemiec dachówka. Geodeci dopiero po wykopkach przyjadą wytyczać, bo jakby wcześniej wszystkie te paliki (a chcieli 56) poprzybijali na działce, to by nie było jak się obrócić tą koparką A jaka to dachówka?? U nas geodeta był przed koparką, też nawbijał palików od groma ale po to właśnie, żeby koparce nie przeszkadzać powynosił całe mnóstwo poza obrys budynku My mamy ciągnik więc sami będziemy kopać, dlatego woleliśmy nie ryzykować z tymi palikami (i tak mogły by być niechcący przez nas przestawione ) . Dachówkę będziemy mieli z RUPP CERAMIKA Rubin 13V kolor tekowy już przyjechała do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzieki Beata .Radość Wielka przejść przez Krakowskie urzędy to wyczyn .Nam poszło dość gładko pani która siedziała nad naszym pozwolenie był ludzka dzwoniła dość szybko czego brakuje co uzupełnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.03.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dachówkę będziemy mieli z RUPP CERAMIKA Rubin 13V kolor tekowy już przyjechała do nas Beata, a czemu ściągaliście dachówkę z Niemiec? Dużo taniej, czy lepsza niż ta z naszego rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 31.03.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Przyjechał dzisiaj blaszak I stal- po starych cenach :) A jutro przywożą bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 31.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dachówkę będziemy mieli z RUPP CERAMIKA Rubin 13V kolor tekowy już przyjechała do nas Beata, a czemu ściągaliście dachówkę z Niemiec? Dużo taniej, czy lepsza niż ta z naszego rynku? Dachówkę kupowaliśmy w Tarnowskich Górach w Builderze, ale oni chyba mają fabrykę (tych dachówek które my zamówiliśmy) w Niemczech, bo do nas prosto z Niemiec przyjechała. Jest to RuppCeramika a na dachówce pisze Brass. Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia czy jest lepsza ale już 2 cieśli mi powiedziało, że jest to najlepsza dachówka (a przynajmniej jedna z najlepszych) no a my wybraliśmy ją również pod względem kolorystycznym, bo bardzo nam się jej kolor podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 31.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 wlaśnie zamówiliśmy stal wyszlo 2080 na tonie .I zamowilismy styropian . CZy to cena netto czy brutto? Dzwoniłam dziś i w Krakowie cena 2700 brutto - masakra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 31.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 JUPI JUPI JUPI mamy PNB super . Dzwoniłam do tej betoniarni krabetu dał mi pan cene 210 brutto więc ok ,dzień wcześniej mam zgłosić przyjedzie na wizję lokalną a na 2 dzień lejemy. Jutro składamy o prąd znajomości ruszone ma iść gładko zobaczymy. Woda będzie z beczki . Ceny w krakbecie zależą chyba od odległości - my się budujemy w Tyńcu, cena - 220 brutto. Ciekawa jestem jak wam pójdzie z prądem, my też składamy na dniach - prawdopodobny czas realizacji - X 2010 , a woda u nas też z beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ciaputek a może od przedstawiciela .My budujemy w Kryspinowie zaraz za Bielanami jesteśmy sąsiadami za Wisły ,Betoniarnia z Czernichowa powiedziała 225 zł na jutro jesteśmy umówieni na podpisanie umowy z Enionem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 01.04.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 a my umowę na budowlany z enionem podpisujemy w piątek. Szkoda, bo może byśmy się spotkały właśnie przyjechało drewno na działkę (bez dachu puki co, cena 4700zł), za kilka godzin wchodzi geodeta. Pan od cementu zmartwiony bo się gruszka z pompą nie zmieści na działce i chyba będziemy musieli zająć drogę na 1,5h.. aha no i jeszcze gruz musimy kupić, ok 3 ciężarówek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 01.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dzisiaj po południu przyjeżdżają geodeci A rano puściłam przelew za pustaki Przywiozą w połowie kwietnia Na chwilę obecną brakuje nam tylko cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Hej, ale ruch się na grupie zrobił , u każdego coś się dzieje Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts