ciaputek 02.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 ciaputek a może od przedstawiciela .My budujemy w Kryspinowie zaraz za Bielanami jesteśmy sąsiadami za Wisły ,Betoniarnia z Czernichowa powiedziała 225 zł na jutro jesteśmy umówieni na podpisanie umowy z Enionem . Zamówiliśmy dziś 180 zł netto za B-20. Za 15 m3 wyszło brutto 3294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 03.04.2010 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 U mnie moja ekipa weszła na jeden dzień. Pościągali szalunki i wykleili ściany piwnicy styropianem. Z pogodą nie trafili za bardzo, bo cały dzień padało, ale byli uparci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.04.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ciaputek o stal może zadzwoń pod nr 606893691 pan Mariusz mówił ze od 1 kwietnia idzie w góre ale ile to nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.04.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ciaputek o stal może zadzwoń pod nr 606893691 pan Mariusz mówił ze od 1 kwietnia idzie w góre ale ile to nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwest_orka 03.04.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam, przyłączam się do grona zaczynających wiosną 2010, budujemy w ok. Bydgoszczy, zaczęliśmy 15.3., obecnie ławy zalane, czekamy na dalszy etap, szukam cieśli, a w przyszłym tygodniu zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 03.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Renatamama3, dzieki za podpowiedź, ale juz zamówiliśmy, wyszło za 5 ton 12 273 zł. Pręty fi 8, 12, 16. Jest mi bardzo miło, bo jesteśmy sąsiadki z za Wisły, trzymam kciuki za Wasze postępy budowlane - jaki masz plan na ten sezon? My tylko SSZ + ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 03.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wiem, że to nie na temat, ale po zmianach w FM nie ma mojego dziennika i nie mam też możliwości otwarcia czyjegoś dziennika - może ktoś mądry pomoże? Pewnie to banalna sprawa. Zauwazyłam też zmianę w pisaniu wiadomości - brak emotikonów ( albo nie potrafię ich teraz użyć). Wiem, że do każdej zmiany trzeba się przyzwyczaić więc nie płaczę,( ale stare było lepsze!) Co sądzicie o tych zmianach - na forum cisza, jakby nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ciaputku my mamy fi 10 fi 12 fi8 i fi 6 koszt 5.000 tys 2,5 t .Dużo macie tej stali .W tym roku przyłącza prąd ,woda albo kanaliza albo oczyszczalnia dł odcinek mamy do ciągniecia ok 190 m ale na 3 dzielimy .Pewnie stan surowy zamknięt zobaczy się jak z czasem i z kasą chcemy jak najwiecej zrobić bez kredytu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 04.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ciaputku my mamy fi 10 fi 12 fi8 i fi 6 koszt 5.000 tys 2,5 t .Dużo macie tej stali . W tym roku przyłącza prąd ,woda albo kanaliza albo oczyszczalnia dł odcinek mamy do ciągniecia ok 190 m ale na 3 dzielimy .Pewnie stan surowy zamknięt zobaczy się jak z czasem i z kasą chcemy jak najwiecej zrobić bez kredytu . Renatamama3, nie wiem dlaczego taka duża różnica w ilości stali, ale przeglądał nasz projekt Kierbud i nie było sugestii żeby coś zmniejszać. My jesteśmy budowlani dyletanci, więc z fachowcem nie dyskutujemy zwłaszcza w takich sprawach. U nas prąd może w X, woda nie wiadomo - czy w tegorocznym budżecie wodociągów będzie kasa na nasz sięgnik ( ma iść do 6 domów, ale one wszystkie mają własne studnie),My też planujemy z własnych środków, ale na ile wystarczy ? Czy robicie tymczasowe ogrodzenie budowlane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Tak robimy ogrodzenie od jednej strony mamy już, mamy też kupioną siatke będziemy robić od lasu bo graniczymy z lasem a reszta zobaczy się budujemy bliźniaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wasz domek jest większy garaż na 2 samochody my budujemy Morelke z archonu z małymi powiększeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 05.04.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dziewczyny, skoro nie macie jeszcze przyłączy, to jak dostarczacie prąd na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Z generatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Pani smith my prąd od sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 05.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 moose my też z generatora. A wy kupiliście czy pożyczyliście? u nas sąsiedzi odpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 U nas sąsiadka też nie bardzo chciała ale jak jej powiedzieliśmy ,że opłacimy nawet to co oni zużyją cały rachunek na nas to inaczej z nami rozmawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 moose my też z generatora. A wy kupiliście czy pożyczyliście? u nas sąsiedzi odpadli Na razie pożyczam ale zamiaruję zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 06.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a jakiej firmy i z jaką mocą ten agregat? (my kupujemy hondę o mocy 6kv) majster powiedział, że po robocie jak się dobrze sprawdzi to od nas odkupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pani Smith a budowlańców z kąd macie ?My z pod Częstochowy .Mąż w piątek przed Świętami był jeszcze raz zobaczyć ich robote teraz robili fundamenty a wcześniej widział dach i jest mile zaskoczony ich pracą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wczoraj zamówiliśsmy garaz blaszak na allegro ,budowlancy mają swój kibelek ,pakamere do spania nawet stemple metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts