PanPaniSmith 29.04.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Zapomniałam wam napisać ,że dostaliśmy wycene z trapea carbo na ponad 22500 tys za dach w Attiku o prawie 2 tys taniej za to samo więc oczywiscie zarobi Attick . super Renata, że już zaczęliście, my mamy wycenę dachu na jakąś dachówkę ceramiczną na 15 000zł bo jest promocja, dziś muszę się dowiedzieć jaki to kolor, ale chyba weźmiemy i najwyżej zmienimy plany co do elewacji, skoro jest różnica na tym ponad 7 000zł do naszej.. Jakbyście mieli jakieś problemy z ekipą możesz pisać do mnie - dam ci namiary na moich, bo dziś u mnie wylewają stropy i robimy miesiąc przerwy przed dachem. jadą robić w inne miejsce, ale wiem, ze robią zwykle 3 budowy na raz, bo mają dużo pracowników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.04.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej z ranka.Dzięki Pani Smith ale ci już dzialają od 7.00 na budowie jutro zalewamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.04.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja na 20500 mam na cały dach z oknami i rynnami a gdzie wyceniasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) w dach Centrum na Zawiłejto nam proponują:http://www.artbud.pl/Dachowka_ceramiczna_Creaton_BALANCE_miedziana_angoba_m2-16087.html co o tym myślicie? Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Pan&PaniSmith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Pani Smith byliśmy u nich nie mieli Ruppeceramiki ,kierownik nasz mówił ,że Ceraton też dobra sąsiad nasz wczoraj zamówił creatona tylko glazure bardzo ładna jak będziesz na Zawiłej to do Aticca podjedź i kuknij Creaton Nunce glazura jeśli chodzi o czerwień .Mają też ladną grafitową zastanawialiśmy się nad nią też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 29.04.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich tu przebywających i życzę powodzenia!!!!! Ja również ruszam w tym roku, a w zasadzie jusz ruszyłem - dołki już mam.Po wekendzie ruszam z chdym betonem i potem fundamenty.Buduję w okolicy Tarnowskich Gór. Jeśli znajdują się tu osoby budujące w tych stronach proszę o kontakt może wymienimy się informacjami.Widzę, że wcześniej toczyła się dyskusja o pokryciach dachowych. Włąsnie jestem na etapie podejmowania decyzji i szukania dobrej dachówki oraz okien.Jeśli możecie i macie jakieś namiary na sprawdzone materiały i hurtownie proszę o info. Życzę powodzenia przy budowie i jak najmniej fuszerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.04.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witajcie:rolleyes:A my mamy stan zero. Obecnie kupujemy materiały na dalszą budowę. Mamy też wyceny różnych dachówek. Zdecydowaliśmy się na Creaton Futura czarna glazura. Dach 258m2 - 24 700zł (dachówka, gąsiory, zaślepki, membrana, podbitka, itp-wszystko co potrzebne + rynny tytanowe ze wszystkimi akcesoriami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.04.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 a ja dalej mam mentlik w głowie jak chodzi o dachówkę.. Weźmiemy chyba creatona, ale co.. nie wiem... Jutro z mężem jedziemy wybierać.. za to wreszcie mogę powiedzieć te magiczne słowa - "las w salonie" piękna chwila! Foteczki dołączę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 czekamy na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 poszły dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 29.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Stan zero zakończony:-) Jutro zaczynają mury rosnąć tomaszekSL może popytaj w Builderze w TG my tam zakupiliśmy dachówkę i okna dachowe. Teraz będziemy szukać okien do reszty domu. Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Beata1164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.04.2010 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam wszystkich budujacych :) pragne oznajmic , ze nareszcie 24.04.2010 i u mnie sie zaczelo, oczywiscie nie obylo sie bez stresu (7 godz.sciaganie humusu ) po drodze uszkodzenie drenazu ktory biegnie przez dzialke ale co tam jak zobaczylam wylany chudziak pod lawy to juz lepiej ,teraz zbrojenia sie robia i szalunki do zalewania law a pozniej fundamenty i koryta do kanalow na ogrzewanie nadmuchowe.Troszke sie tego boje bo moja ekipa nigdy tego nie robila ale mysle ze dadza rade, zdolne chlopaki sa zwlaszcza szef .W kwesti dachu to juz zaliczke mam wplacona w Trapez Carbo gdzie bede brala material na dach.A moja dachowka to Creaton Domino, od poczatku taka mi sie podobala ,bylam juz nawet zdecydowana na inna tez z Creatona ale" stara milosc nie rdzewieje"i wrocilam do dachowki plaskiej.Okna dachowe juz kupione czekaja na montaz dostalam 31%upustu mysle ze to dobra cena.Pozdrawiam wszystkich i zycze latwego budowania. Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.04.2010 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) posprawdzałam sobie wczoraj ceny creatona i znalazłam na allegro niższe ceny niż mi zaproponowano. Co ciekawe są to ceny ze sklepu z którego ja chciałam zamawiać! Już ja im głowy dzisiaj pourywam!! Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Pan&PaniSmith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.04.2010 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Beatka też wyceniałam w Trapez Cargo ale za to samo 2.000 tys więcej więc wygrał Attic.Dla mnie 2.000 drogą nie chodzi ,też podobała mi się płaska ale cena już Nie i tak kupiliśmy dachówekę droższą niż zakladaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 30.04.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a jaki rozmiar dachówki macie? Na jaki rozstaw (tak to się chyba mówi) - mnie majster kazał kupować nie większą dachówkę niż na rozstaw 38 (cokolwiek to znaczy... Ale jak idę do sklepu i tak mówię, to sprzedawcy rozumieją ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 mamy z tych małych bo wchodzi 12 czy 13 na metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam po miesięcznej przerwie... Nadal nie mogę się odnaleźć na forum.... A tu widzę, że wszędzie prace idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.05.2010 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Przyznam szczerze ze ja swojego Pana dachowego nie pytalam o rozmiar dachowki, ta mi sie podoba a on musi zrobic wszystko zeby znalazla sie na moim daszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.05.2010 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 a jaki rozmiar dachówki macie? Na jaki rozstaw (tak to się chyba mówi) - mnie majster kazał kupować nie większą dachówkę niż na rozstaw 38 (cokolwiek to znaczy... Ale jak idę do sklepu i tak mówię, to sprzedawcy rozumieją ) To jeszcze raz ja ..... Mysle , ze Wasz pan daszkowy chce sobie robote ulatwic i pod siebie dachowke kupuje , zeby jemu robotka sprawniej szla Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.05.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 wstaliśmy wczoraj wróciliśmy z działki o 22.30 panowie lali do oporu mieliśmy 3 beczki 9 m 3 i jedną z 3 metrami oj działo się działo ,dobrze ,że wczoraj skończli bo dziś pada ,Pani smith dziś nie musimy polewać mamy kobieto wolne (majster już rano do nas dzwonił ,żeby nie polewać bo wystarczy z nieba ) .Od wtorku murujemy ,bluczki fundamentowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts