niesia2708 16.05.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 U nas z pogodą też nieciekawie. Chociaż wczoraj nawet sucho było a dzisiaj od rana leje :bash: Nadal czekamy na Leiera- nastawiam się na wojnę jutro od rana :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.05.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 niesia - pociesz się, że nawet jakby Leier był to by nie dali rady budować w takim deszczu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 16.05.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Racja, nawet jeśli przestanie padać to chyba nie ruszymy od razu. Nasze materiały przechowywane w hurtowni jadą do nas od dwóch tygodni bo wciąż wstrzymujemy kierowcę w związku z drogą dojazdową do naszej budowy :-x w tej chwili to rozjeżdżone "bagna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 16.05.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 niesia - pociesz się, że nawet jakby Leier był to by nie dali rady budować w takim deszczu .. Ale u nas aż tak nie leje. Mój mąż sam pracuje w firmie budowlanej i przestój mieli raptem w piątek od 12 bo zaczęło lać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 To ja się tez nie wyłamię z pogodą niestety ;(M. własnie pojechał na działkę zobaczyc czy się coś nie poobrywało...Mamy koparką wykopane pod piwnice i ławy, w niektórych miejscach dziury na 3,5m, teraz starszyzna "dopieszcza" łopatami pod ławy. I się cały czas stresuję czy im się to wszytsko nie zawali.Od jutra maja szalowac i zalewac ławy.Cholerny deszcz:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 16.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Śląsk niestety też cały zalany, my również nie mamy słoneczka i leje non stop. Dzisiaj już 2 raz w mojej wiosce straż pożarna wyjeżdżała do akcji. Ponadto jutro drugi raz będziemy musieli odmówić gruszkę z betonem, która miała nam zalać strop nad garażem, filary i częściowo schody, bo w takich warunkach nie da się nic robić, firma też może jutro wcale ani nie przyjedzie no i ich rozumiem, bo to nie ma sensu i jeszcze tylko jakieś grypsko się może przyplątać. MASAKRA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 16.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ekipa miała 18-stego zaczynać i nie zacznie przez taka pogodę. Wrrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.05.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Kurcze dziewczyny trzymajmy sie jakos ....... bo ta pogoda w depreche nas wpedzi ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 17.05.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 słyszałam w prognozach że takie ulewy to tylko do środy. A na północy już wcale nie pada, więc może już ylko 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pargettynk 17.05.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Niestety pogoda kiepska, prawdopodobnie na Śląsku od środy ma sie poprawić. Jeżeli są Państwo na etapie tynków i wylewek, serdecznie zapraszamy. Prace wykonujemy na terenie Śląska i Małopolski. Więcej o naszej firmie znajdą Państwo na naszej stronie http://www.parget.pl oraz na http://www.fachoweusługi.pl (nasze referencje). Wstępny pomiar i wycena - bezpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 My też stoimy niestety,bo leje,leje i nie ma zamiaru przestać.Nasi górale z żywiecczyzny to nie wiadomo czy wogóle do nas dopłyną w tym tygodniu.Wszystkim życzę duuuuuużo słonka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 17.05.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Czasem mam wrażenie, że te deszcze to kumulacja modlitw naszych parlamentarzystów z ostatnich lat. Sprawa się przeleżała w niebiesiech i teraz sru, razem z odsetkami za zwłokę. Wniosek jest jeden- trzeba uważać na to o co się prosi tych na górze ;P Edytowane 17 Maja 2010 przez zefirispka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 słyszałam w prognozach że takie ulewy to tylko do środy. A na północy już wcale nie pada, więc może już ylko 3 dni? Hejka "SMITHY" jak ja lubie takie wiesci ..... oby sie Wasza prognoza sprawdzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 17.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No ja też spoglądam na te prognozy, na onecie jest artykuł, w którym piszą, że od środy, czwartku poprawa pogody i ok. 23 stopnie. Oby...... i jak najdłużej bez deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 17.05.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Oby...... i jak najdłużej bez deszczu. No właśnie, jest tyle miejsc gdzie może padać, dlaczego leje akurat nad naszym niebem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.05.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Tak tak ................. chcemy slonca , chcemy slonca .....:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 17.05.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 nie jest śmiesznie w Krakowie powiem wam... Miasto zagrożone powozdą bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 17.05.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) http://images49.fotosik.pl/295/6daa5bd5f6a51b65.jpg My możemy śmiało ubiegać się o zmianę pozwolenia na budowę, na aquapark :/ Deszcz zmalał, ale ciekawe kiedy ta woda zejdzie? Edytowane 19 Maja 2010 przez zefirispka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 17.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ja nie mam zdjęcia, ale pewnie jest tak samo albo gorzej Mówią mi budowlańcy, że kajak potrzebny :( Nawet jak to cudowne słońce wyjdzie, to i tak nie wiem ile będziemy czekać, aż ta woda wsiąknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Wejdzcie na moj dziennik to zobaczycie co w Malopolsce slychac ...... Nie licze na to , ze woda wsiaknie w ciagu kilku slonecznych dni , niestety trzeba bedzie jej troche pomoc ..... czyli wypompowac ile sie da :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts