Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

gosiaki

Recommended Posts

witam ,przyszłam Wam kochani oznajmic ze dziś zaczynamy budowe !!! z samego rana wjężdza ciężki sprzęt na naszą działke i robimy fundamenty ,zeby zdążyc jeszcze przed zimą :wink: :lol: :lol: ,oby tylko pogoda dopisała ,bo to najważniejsze ,przed samymi świętami mamy zalewać płyte wiec powinno się udać

'taki prezent sobie daliśmy na święta" :D :D :D :D ,a reszte bedziemy robić na wiosne bo pewnie pogoda juz na dalsze budowanie nie pozwoli :( ,a wiosną ruszymy ino pogoda pozwoli i niech się mury pną do góry :wink: :D :D

pozdrawiam wszystkich

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jednym słowem- będziemy niedługo podziwiać zdjęcia na Twoim dzienniku, bo oczywiscie je wkleisz..?

no pewnie że wkleje zdjęcai !!!! sama jak narazie czekam na zdjecia i jak tylko mój mężulek wróci z Polski towkleje od razu fotorelacje z tego co sie działo na działeczce ,a pózniej bedę wklejała zdjęcia z kazdego etapu jak tylko nam bedzie przesyłał nasz kierownik budowy :wink: :D :D

witam ,przyszłam Wam kochani oznajmic ze dziś zaczynamy budowe !!! z samego rana wjężdza ciężki sprzęt na naszą działke i robimy fundamenty ,zeby zdążyc jeszcze przed zimą :wink: :lol: :lol: ,oby tylko pogoda dopisała ,bo to najważniejsze ,przed samymi świętami mamy zalewać płyte wiec powinno się udać

'taki prezent sobie daliśmy na święta" :D :D :D :D ,a reszte bedziemy robić na wiosne bo pewnie pogoda juz na dalsze budowanie nie pozwoli :( ,a wiosną ruszymy ino pogoda pozwoli i niech się mury pną do góry :wink: :D :D

pozdrawiam wszystkich

ależ Wam zazdroszczę :)

no cóż, trzeba cierpliwie poczekać na swoją kolej.

Ja tymczasem wystawiłam "aukcję" na zrobienie stanu zero. Zainteresowanym porozsyłałam rzuty i będę analizować ceny.

pozdrawiam wszystkich

ależ Wam zazdroszczę :)

no cóż, trzeba cierpliwie poczekać na swoją kolej.

Ja tymczasem wystawiłam "aukcję" na zrobienie stanu zero. Zainteresowanym porozsyłałam rzuty i będę analizować ceny.

hej kochana doczekacie się ja rok temu byłam w podobnej sytuacji i zazdrościłam wszystkim wokół ze juz moga sobie swoje domki budować ,nawet sie nie obejrzysz a zaczniecie budować :wink: :lol: :lol: ,a tym czasem bedę zagladała do waszego wątku i czekała na dalsze relacje z palcu boju :wink: :D :D pozdrawiam

• 2 weeks później...

hello!! :D

hej co tam u Was słychac jak postępy w załatwianu papierków i innych spraw :roll: :wink: taka cisza tu zapadła ,chyba wszyscy szykuja się do swiąt :D ,napiszcie co tam u Was wszystkich sie dzieję

U mnie na budowie chwilowy przestój z powodu sniegu ale jak tylko sie ociepli to zrobimy hydraulike i wylejemy płyte ,a reszte to juz zrobimy wiosna :wink: :D pozdrawiam :D

PEKAO.

Warunki, cóż takie sobie, ale bierzemy kredyt w PLN.

Zabezpieczeniem jest działka, w odwodzie mamy pieniądze za mieszkanie. Możliwość wcześniejszej spłaty max. 30% wartości kredytu w ciągu roku bez prowizji. Rata 1600 na 30 lat.

Bez dodatkowych ubezpieczeń na życie itp. Jest tylko standardowe ubezpieczenie nieruchomości od pożaru i innych niespodzianek oraz konieczność oddania budynku do użytkowania w ciągu 24 miesięcy.

Każdy niech sobie oceni czy warto czy nie. Szukaliśmy w 4 bankach, padło na ten.