jessi 03.12.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 witam ,przyszłam Wam kochani oznajmic ze dziś zaczynamy budowe !!! z samego rana wjężdza ciężki sprzęt na naszą działke i robimy fundamenty ,zeby zdążyc jeszcze przed zimą ,oby tylko pogoda dopisała ,bo to najważniejsze ,przed samymi świętami mamy zalewać płyte wiec powinno się udać 'taki prezent sobie daliśmy na święta" ,a reszte bedziemy robić na wiosne bo pewnie pogoda juz na dalsze budowanie nie pozwoli ,a wiosną ruszymy ino pogoda pozwoli i niech się mury pną do góry pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 03.12.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 myślisz, że nie będzie jeszcze śniegu i mrozu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 03.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jessi gratulacje! Fajny prezent sobie zrobiliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 myślisz, że nie będzie jeszcze śniegu i mrozu? no na razie z tego co widze w pogodzie to ma nie być strasznych mrozów oby nie było i nie padało ,kurcze musi być ładnie chociaz te dwa tygodnie aż do swiąt , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jessi gratulacje! Fajny prezent sobie zrobiliście! najpiekniejszy jaki tylko można było sobie teraz wymarzyć a my szczęśliwi inwestorzy , własnie na naszej działce szaleje już koparka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 03.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jednym słowem- będziemy niedługo podziwiać zdjęcia na Twoim dzienniku, bo oczywiscie je wkleisz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jednym słowem- będziemy niedługo podziwiać zdjęcia na Twoim dzienniku, bo oczywiscie je wkleisz..? no pewnie że wkleje zdjęcai !!!! sama jak narazie czekam na zdjecia i jak tylko mój mężulek wróci z Polski towkleje od razu fotorelacje z tego co sie działo na działeczce ,a pózniej bedę wklejała zdjęcia z kazdego etapu jak tylko nam bedzie przesyłał nasz kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 03.12.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Powodzenia! Ja zaczynam prace ziemne w kwietniu. Oby tylko nie pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 03.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a my nie mamy terminu.. po prostu czekamy na odwilż (jeżeli jakieś mrozy w ogóle będą..). Aż żałuję, że nie zaczęliśmy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 03.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 My jesteśmy umówienie wstępnie na maj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Powodzenia! Ja zaczynam prace ziemne w kwietniu. Oby tylko nie pierwszego dzięki i trzymajcie kciuki oby tylko pogoda dopisała ,moze jak dzisiaj wykopia ławy to jutro bedziemy zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 witam ,przyszłam Wam kochani oznajmic ze dziś zaczynamy budowe !!! z samego rana wjężdza ciężki sprzęt na naszą działke i robimy fundamenty ,zeby zdążyc jeszcze przed zimą ,oby tylko pogoda dopisała ,bo to najważniejsze ,przed samymi świętami mamy zalewać płyte wiec powinno się udać 'taki prezent sobie daliśmy na święta" ,a reszte bedziemy robić na wiosne bo pewnie pogoda juz na dalsze budowanie nie pozwoli ,a wiosną ruszymy ino pogoda pozwoli i niech się mury pną do góry pozdrawiam wszystkich ależ Wam zazdroszczę no cóż, trzeba cierpliwie poczekać na swoją kolej. Ja tymczasem wystawiłam "aukcję" na zrobienie stanu zero. Zainteresowanym porozsyłałam rzuty i będę analizować ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 witam ,przyszłam Wam kochani oznajmic ze dziś zaczynamy budowe !!! z samego rana wjężdza ciężki sprzęt na naszą działke i robimy fundamenty ,zeby zdążyc jeszcze przed zimą ,oby tylko pogoda dopisała ,bo to najważniejsze ,przed samymi świętami mamy zalewać płyte wiec powinno się udać 'taki prezent sobie daliśmy na święta" ,a reszte bedziemy robić na wiosne bo pewnie pogoda juz na dalsze budowanie nie pozwoli ,a wiosną ruszymy ino pogoda pozwoli i niech się mury pną do góry pozdrawiam wszystkich ależ Wam zazdroszczę no cóż, trzeba cierpliwie poczekać na swoją kolej. Ja tymczasem wystawiłam "aukcję" na zrobienie stanu zero. Zainteresowanym porozsyłałam rzuty i będę analizować ceny. hej kochana doczekacie się ja rok temu byłam w podobnej sytuacji i zazdrościłam wszystkim wokół ze juz moga sobie swoje domki budować ,nawet sie nie obejrzysz a zaczniecie budować ,a tym czasem bedę zagladała do waszego wątku i czekała na dalsze relacje z palcu boju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 hello!! hej co tam u Was słychac jak postępy w załatwianu papierków i innych spraw taka cisza tu zapadła ,chyba wszyscy szykuja się do swiąt ,napiszcie co tam u Was wszystkich sie dzieję U mnie na budowie chwilowy przestój z powodu sniegu ale jak tylko sie ociepli to zrobimy hydraulike i wylejemy płyte ,a reszte to juz zrobimy wiosna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 18.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Hej. No u nas bez zmian, czyli wybieranie ekipy trwa, robimy rozeznanie w bankach. Szykujemy się na wiosnę (mam nadzieję......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 My czekamy na decyzję banku o kredycie. Częściowo mamy już uzgodnione kwoty za usługi niektórych ekip. Szczęśliwie ceny są niższe niż w kosztorysie Ale teraz najbardziej czekamy na Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 18.12.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A jaki bank jeśli mozna wiedzieć, jakie warunki? Robiliście szersze poszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 PEKAO.Warunki, cóż takie sobie, ale bierzemy kredyt w PLN. Zabezpieczeniem jest działka, w odwodzie mamy pieniądze za mieszkanie. Możliwość wcześniejszej spłaty max. 30% wartości kredytu w ciągu roku bez prowizji. Rata 1600 na 30 lat.Bez dodatkowych ubezpieczeń na życie itp. Jest tylko standardowe ubezpieczenie nieruchomości od pożaru i innych niespodzianek oraz konieczność oddania budynku do użytkowania w ciągu 24 miesięcy.Każdy niech sobie oceni czy warto czy nie. Szukaliśmy w 4 bankach, padło na ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 18.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jaka marża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jeśli dobrze pamiętam to 2,5 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts