Beata1164 23.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Super wieści Renatko!!! Tylko tak dalej trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Optymisci zyja dluzej !!!!!! Tylko tak dalej Dziewczyny i Chlopaki . A u mnie wlasnie wylali GRUBIAK !!!! ( podoba mi sie to okreslenie ) Pozdrawiam cieplutko i slonecznie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam po dłuższej nieobecności w tej grupie. U nas budowa ma zacząć się lada dzień i w związku z tym pojawił się problem - muszę posadowić fundament na palach.... czy ktoś z Was wykonywał fundament na palach i w związku z tym może polecić jakiegoś wykonawcę? na gwałt potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dzięki wam kochani .Wró ciliśmy właśnie z budowy fajnie brzmi eh ,zapłaciliśmy za wodę .Byliśmy zamówić więźbe ,wyceniliśmy okna w okno Plusie ,jutro jeszcze wycenimy w okno Plascie w Mnikowie ale chba zdecydujemy się na okno plusa bo mamy go 10 latu tu u rodziców i są super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 24.06.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 hej nie znam nikogo kto sadził dom na palach. U nas w piątek zaczyna się podłączanie prądu do domu - całkowity koszt ok 4000zł - bo skrzynka, haki, kable, wykonanie... Elektrownia pokrywa tylko część kosztów (licznik, kabel ze słupa).. eh.. Toż zrobienie stanu zero było niewiele droższe niż ten nieszczęsny prąd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 24.06.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Wczoraj tance uprawiałem byśmy mieli pogode dzisiaj i d... pada od wieczora i przestać nie chce a miały rosnąć mury na parterze.... no nic trzeba czekać na pogodę podobno w weekend ma być. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez makawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 24.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A mi by się trochę deszczu przydało a tu sucho od tygodnia, fundamenty mi wylali i codziennie musimy podlewać. Jak widać pogoda nam nie dogadza w tym roku...... Ale z dwojga złego oczywiście brak deszczu dla nas lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 24.06.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja pogody mogłem się spodziewać takiej jak jest, ponieważ ile razy moi rodzice maja przyjechać z Opolszczyzny to u nas zaczyna padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 24.06.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A w Beskidach słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.06.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mnie na śląsku obudziło rano piękne słoneczko i świeci nadal,oby jak najdłużej.Moim budowlańcom żółwie się rozbiegają,jak mnie to wkurza jak jade raz w tygodniu a tu efekt marny.Oczywiście standard u nich dzwonić jak im czegoś zabraknie dopiero.Normalnie mury parteru już mamy chyba z miesiąć,a stropu wylać nie mogą i nie mogą.Mam nadzieję na przyszły tydzień,bo jak nie to pobiję ich chyba........Komu potrzeba słonka życzę,a komu deszczu też życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 24.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Gabrysiu, u nas było podobnie, ale umowę mamy prostą. Ekipa nie zdąży na termin, kiedy ma przyjść dekarz, traci zarobek. To ostatecznie zmotywowało wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.06.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja pogody mogłem się spodziewać takiej jak jest, ponieważ ile razy moi rodzice maja przyjechać z Opolszczyzny to u nas zaczyna padać Dziwne, bo u nas na Opolszczyźnie pogoda słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.06.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 U nas też pada ,ale są tego plusy pojechaliśmy wycenić okna a jakby była pogoda to siedzielibyśmy na działce .Wybraliśmy oknoplusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 U nas mają robić wszystko łącznie z dachem,więc pewnie dlatego się im bardzo nie spieszy.Niestety.Tyle co się pochwaliłam,że u nas pięknie słonko świeci to się rozpadało i temperatura spadła o 6 stopni,,,,,,,bbbuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 24.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dziwne, bo u nas na Opolszczyźnie pogoda słoneczna oni tez mówili ze u nich ładna pogoda była jak wyjeżdżali a u mnie na mazurach cały dzień padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 24.06.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 U nas też pada ,ale są tego plusy pojechaliśmy wycenić okna a jakby była pogoda to siedzielibyśmy na działce .Wybraliśmy oknoplusa . już planujecie zakładanie okien? Nam panowie radzili poczekać aż trochę obeschnie - czyli do jesieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Popieram , lepiej jak w domku troszke wiaterek po katach pobuszuje , ale wyceniac okna mozna wczesniej zwlaszcza ze w niektorych firmach czeka sie na dostawe i montaz od 4 do 6 tygodni.U mnie ciagle dylemat plastiki czy drewno chociaz sklaniam sie bardziej do okien drewnianych.Zobaczymy co przyniesie przyszlosc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Zapomnialam dodac ze na dzialeczce pojawil sie nowy rekwizyt betoniara nawet nie wiecie ile radosci ten widok mi sprawil:wiggle:.To oznaka , ze juz wkrotce mury beda sie piac do gory Pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 My zakładamy plastyk z wygody .Zakładamy wętylacje mechaniczna więc niespodzianek się nieboimy. Zakładać będziemy we wrześniu jeśli zamówilibyśmy już to termin realizacji na 6 sierpnia .Jedziemy nad morze w 21 sierpnia wracamy 4 wrzesnia i po tym terminie będziemy zakładać dziś jedziemy zobaczyć brame Horman bo jest promocja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.06.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 my bierzemy plastiki - bo jak mawia mąż mojej kuzynki, po kilku latach nie trzeba ich malować lakierem.. I weźmiemy okna z nawiewnikami, zgodnie z przepisami obecnymi. Z rekuperacji zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts