Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

gosiaki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki wam kochani .

Wró ciliśmy właśnie z budowy fajnie brzmi eh ,zapłaciliśmy za wodę .Byliśmy zamówić więźbe ,wyceniliśmy okna w okno Plusie ,jutro jeszcze wycenimy w okno Plascie w Mnikowie ale chba zdecydujemy się na okno plusa bo mamy go 10 latu tu u rodziców i są super .

hej :)

nie znam nikogo kto sadził dom na palach.

U nas w piątek zaczyna się podłączanie prądu do domu - całkowity koszt ok 4000zł - bo skrzynka, haki, kable, wykonanie... Elektrownia pokrywa tylko część kosztów (licznik, kabel ze słupa).. eh.. Toż zrobienie stanu zero było niewiele droższe niż ten nieszczęsny prąd..

Mnie na śląsku obudziło rano piękne słoneczko i świeci nadal,oby jak najdłużej.Moim budowlańcom żółwie się rozbiegają,jak mnie to wkurza jak jade raz w tygodniu a tu efekt marny.Oczywiście standard u nich dzwonić jak im czegoś zabraknie dopiero.Normalnie mury parteru już mamy chyba z miesiąć,a stropu wylać nie mogą i nie mogą.Mam nadzieję na przyszły tydzień,bo jak nie to pobiję ich chyba........

Komu potrzeba słonka życzę,a komu deszczu też życzę!

:) Popieram , lepiej jak w domku troszke wiaterek po katach pobuszuje , ale wyceniac okna mozna wczesniej zwlaszcza ze w niektorych firmach czeka sie na dostawe i montaz od 4 do 6 tygodni.U mnie ciagle dylemat plastiki czy drewno chociaz sklaniam sie bardziej do okien drewnianych.Zobaczymy co przyniesie przyszlosc;)

Zapomnialam dodac ze na dzialeczce pojawil sie nowy rekwizyt betoniara nawet nie wiecie ile radosci ten widok mi sprawil:wiggle:.To oznaka , ze juz wkrotce mury beda sie piac do gory :)

Pozdrawiam

Edytowane przez Edyta M

My zakładamy plastyk z wygody .Zakładamy wętylacje mechaniczna więc niespodzianek się nieboimy. Zakładać będziemy we wrześniu jeśli zamówilibyśmy już to termin realizacji na 6 sierpnia .Jedziemy nad morze w 21 sierpnia wracamy 4 wrzesnia i po tym terminie będziemy zakładać dziś jedziemy zobaczyć brame Horman bo jest promocja .