Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

gosiaki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie dylemacik .... brat kolezanki ma okna z drewna juz 11 lat i zero malowania ..... wygladaja super !!! W moim przypadku poniewaz mam duze przeszklenia okna z drewna zrobia " w calosci " natomiast kazda firma u ktorej robilam wyceny na plastiki duze okna dzieli mi slupkiem :bash:i wyglada to do DU..... PY .

Edytko ciemny brąz mam tu u rodziców chwale sobie denerwuje mnie tylko to ,że szybko kurz widać ,a dla mnie to zmora .

A kontrasty uwielbiam ,np chodzi za mną czerwona kuchnia albo czerwona kanapa w salonie ,mój mąż aż się boi teraz u rodziców mam kuchnie zieloną 11 lat temu jak ją kupiłam pukali mi po głowie po 3-4 latach miałam naśladowców .

Lubie kontrasty i ciekawe polaczenia .... a kuchnia to moje miejsce na ziemi wiec tutaj poszaleje :cool:. Nie lubie tez zagracac pomieszczen wiec raczej prostota bedzie dominowala w moim domku .....

Jakas tu cisza od paru dni ale pewnie wszyscy wykorzystują dobra pogodę i się wreszcie budują. U mnie niestety materiału wczoraj nie dowieźli bo się autko z dużym hds-em zepsuło ale dzisiaj ma być już na pewno..... jak go nie zobaczę to nie uwierzę. Zamawiam ładną słoneczną pogodę na cały miesiąc :wave:

U nas spkojnie. Strop nad garażem schnie od tygodnia. Od jutra zaczyna się układać strop na parterem :) a dzisiaj małż z młodymi inwestorkami demontował zadaszenie na schnącym od ponad roku drzewem na więźbę. U cieśli wybrałam wzór do wycięcia podczas obróbki więźby, ale już go prawie nie pamiętam. Może wymyślę jakiś swój :rolleyes: