zefirispka 25.06.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 O, zatem i ja dołączam do plastikowiczów. Bierzemy podobne okna. Mamy jedynie dylemat w jakim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.06.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 My też plastiki,okna mamy już zamówione i zapłacone od lutego.Tylko czekamy kiedy będzie dach i zaraz zamykamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 25.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 I ja też się dołączam do plastikowiczów. Umowa już podpisana, zaliczka wpłacona, montaż planowany na wrzesień, kolor orzech (obustronnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 a my złoty dąb obustronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 My też złoty dąb i też plastiki ze względów, o których pisze PaniSmith Nie mam zamiaru co kilka lat malować,a wybralismy profil Salamander (do złudzenia przypomina drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 U mnie dylemacik .... brat kolezanki ma okna z drewna juz 11 lat i zero malowania ..... wygladaja super !!! W moim przypadku poniewaz mam duze przeszklenia okna z drewna zrobia " w calosci " natomiast kazda firma u ktorej robilam wyceny na plastiki duze okna dzieli mi slupkiem :bash:i wyglada to do DU..... PY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Zapomnialam dodac , ze u mnie w piatek 25.06.2010 bylo tak : :) http://img824.imageshack.us/img824/7744/mury250620106.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.06.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Edytka bardzo ładnie u ciebie jak chodzi o okna, my chyba chcielibyśmy szare- pod kolor dachówki. Pierwsza firma przychodzi we wtorek na wycenę, ale zamierzam posprawdzać tych firm tak wiele jak się da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Edytko a robiłaś wycene z Okno plusie ja będe robić z słupkiem ruchomym .Pani smith też mieliśmy mieć na początku szarą i myśleliśmy o białych lub złoty dąb .U nas na Bielanach jest domek z szarymi oknami i szara dachówka troszke to wszystko się zlało ja lubię kontrasty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Do mojej grafitowej dachoweczki planuje okna w ciemnym brazie , tak jak piszesz Reniu dla kontrastu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 26.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Fajne zestawienie, chyba też je zastosujemy. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.06.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Edytko ciemny brąz mam tu u rodziców chwale sobie denerwuje mnie tylko to ,że szybko kurz widać ,a dla mnie to zmora .A kontrasty uwielbiam ,np chodzi za mną czerwona kuchnia albo czerwona kanapa w salonie ,mój mąż aż się boi teraz u rodziców mam kuchnie zieloną 11 lat temu jak ją kupiłam pukali mi po głowie po 3-4 latach miałam naśladowców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 mnie się też podobna zielona kuchnia. Renata możesz jakieś zdjęcia podrzucić dla inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Lubie kontrasty i ciekawe polaczenia .... a kuchnia to moje miejsce na ziemi wiec tutaj poszaleje . Nie lubie tez zagracac pomieszczen wiec raczej prostota bedzie dominowala w moim domku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.06.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Panismith moja 11 letnia to już nie te trendy .http://inspiracje.leroymerlin.pl/nasza-kuchnia,1,27,68964.html tu są różne inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jakas tu cisza od paru dni ale pewnie wszyscy wykorzystują dobra pogodę i się wreszcie budują. U mnie niestety materiału wczoraj nie dowieźli bo się autko z dużym hds-em zepsuło ale dzisiaj ma być już na pewno..... jak go nie zobaczę to nie uwierzę. Zamawiam ładną słoneczną pogodę na cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 29.06.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Braki w dostawie przerabialiśmy w weekend. Teraz prace znowu trwają, sufit i reszta stropu stopniowo się realizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 U nas wczoraj przyjechały deski z gór a dziś reszta stali .Panowie pościagali szalunki z nadproży i zaczeli robić szalunki nad garażami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 U nas spkojnie. Strop nad garażem schnie od tygodnia. Od jutra zaczyna się układać strop na parterem a dzisiaj małż z młodymi inwestorkami demontował zadaszenie na schnącym od ponad roku drzewem na więźbę. U cieśli wybrałam wzór do wycięcia podczas obróbki więźby, ale już go prawie nie pamiętam. Może wymyślę jakiś swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 29.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A u nas się ścianki działowe budują a takż dach już folią przykrywają. Praca cały czas idzie do przodu:) Ja również zamawiam słoneczną pogodę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts